Forums » Nekategorizováno

Obraz spoločnosti o BDSM

• 24. augusta 2015 9:51:38 CEST
    samozrejme že to je na prvom mieste. Ale takéto zveri veľmi neprospievajú myšlienke aby sa BDSM napríklad vyňalo z psychiatrického slovníka ako PORUCHY VOĽBY SEXUÁLNEHO OBJEKTU. :)
    • 9 posts
    24. augusta 2015 9:47:44 CEST
    prečo by ma malo zaujímať ako to vidia médiá?
    tie vidia len to čo chcú.
    pre mňa je dôležité ako to vidia moji priatelia buď z radov BDSM+ alebo vanilky ktoré to o mne vedia
  • 24. augusta 2015 9:43:23 CEST
    Osobne som chcel len poukázať nato, čo sa niekde vo svete deje, samozrejme sa takéto indivíduá môžu ukázať aj tu u nás a preto treba ľudí aj informovať, že aha tak toto už je zlé. Každopádne som to myslel skôr ako moju osobnú sťažnosť vo veci médií a ako vidia BDSM. :)
  • 24. augusta 2015 9:34:49 CEST
    Opľuj to hnusne bdsm :D

Nie Lokis proste sa chcel len trošku posťažovať ako ludia krivdia bdsm a ze skaredy obraz to hadže na bdsm. Je tak Lokis?

osobne si ale myslim, že netreba sa tak strašne do toho zažrať že sa človek stotožňuje s takym povrchnym člankom. No...
  • 24. augusta 2015 9:25:06 CEST
    Očakávaš že teraz všetci svorne odsúdime bdsm? Prestaneme "uznávať" ako ti hovoríš? Nechápem čo je cieľom tvojej iniciatívy.
  • 24. augusta 2015 9:21:54 CEST
    Ale teraz vážne, Lokis o čo ti vlastne ide??
  • 24. augusta 2015 9:13:21 CEST
    som práve skapala budeš vlajkonoš?
    • 9 posts
    24. augusta 2015 8:24:41 CEST
    zmarené....alebo neplatné....
    • 9 posts
    24. augusta 2015 8:19:06 CEST
    Už vidím to referendum
    • 9 posts
    24. augusta 2015 7:55:18 CEST
    A vanilky by mali ísť protestovať do ulíc....
    • 9 posts
    24. augusta 2015 7:54:01 CEST

• 13 posts
    24. augusta 2015 7:21:22 CEST
    profesné zväzy otrokárov a aj otrokov by sa mali vyjadriť k tomu. A prijať zodpovednosť
    • 13 posts
    24. augusta 2015 6:56:41 CEST
    No, ak je to tak ako hovoríš tak by Slovenský zväz BDSM a aj Medzinárodná BDSM federácia mali zaujať jasný postoj k tomu. A nie strkať hlavu do piesku.
  • 24. augusta 2015 0:33:00 CEST
    To, že v tom článku nie je to BDSM až tak zdôraznené, za to, môže hlavne slovenské média ale všade vo svete sa o tom hovorí ako o BDSM škandále... Napr, tu je článok rozsiahlejší, i keď v AJ.

článok
  • 23. augusta 2015 22:15:50 CEST
    držím sa toho, čo je v článku. máš tam niekde slová vydieral, vyhrážal sa a pod. nie. ale sú tam "naviedol ju", "dovolila mu", "podriadila sa mu" a to už tak trochu do bdsm patrí. teda predpokladám aj podľa výšky trestu, že to robila dobrovoľne, teda bol tam konsenzus, chceli to obaja. zase je to bdsm? áno. označil si ju ako svoj majetok, čo je zase vec bdsm? áno.

veci, ktoré sa tam odohrávali, myslím tie zverstvá nemajú nič spoločné s bdsm, to je jasné ale robilo sa to pod záštitou toho a nehádaj sa

a tie jablká, hrušky a pod. čo ti tu po rozume chodia, tak na tie zabudni, žiadne na večeru také, lebo ti naplácam na riť
  • 23. augusta 2015 21:18:22 CEST
    tiež zožerieš všetko čo ti novinári napíšu do článku, opakujem že to čo je v článku nemá nič spoločné s bdsm aj ked je tam napísané "praktizovali sadomaso praktiky" a podobne, treba čítať medzi riadkami,

vidíš? ako ťa dokázal jeden článok zmanipulovať, slovo po slove ho pytváš a robíš rozbor ako na hodine literatúry....

a prd vieš podla čoho súd rozhodoval a odsúdil obvinených
  • 23. augusta 2015 19:04:44 CEST
    ešte niečo. padla tu myšlienka, že to bolo domáce týranie, násilie. nie nebolo. v prípade, že by išlo o týranie, tak súd uzná vinným len muža a žena je obeť, prípadne muž dostane vyšší trest a v prospech ženy by hovorili poľahčujúce okolnosti, ale obaja dostali rovnako. 14 rokov. obeťou bol ex. teda súd dospel k záveru, že ona konala dobrovoľne, bez nátlaku a vydierania, akurát on "pracoval" s jej hlavou a predsa aj o tom je bdsm.

dôležité je zobrať si z toho článku podstatu a tá je, že v prípade, že sa komukoľvek niečo v bdsm vzťahu nezdá, necíti sa dobre, tak sa hneď treba pýtať iných, či je toto v norme alebo je to niečo mimo pomyselných mantinelov hraničiace s deviantným správaním...

• 23. augusta 2015 14:19:40 CEST
    ver mi, že chlap najviac trpí pri upratovaní, akurát šaty by boli asi za odmenu vysávať, okna umývať, riad umývať, kúpeľňu a kuchyňu vydrhnúť, prach poutierať a na konci by si ho poslala mi auto umyť, zase je ako šmudlo
  • 23. augusta 2015 14:16:51 CEST
    keby mam teraz suba, tak je uviazaný niekde a mierne trpi, určite viac ako ja pri upratovani. Aby bol vesmir vyvaženy a moje nervičky z vešania miliona šiat upkojene :D
  • 23. augusta 2015 14:07:50 CEST
    ale urobila by si mi tým radosť a cítila pri tom taký nepopísateľný super pocit. nemala by si veľkú modrinu, sľubujem vidíš, škaredo ťa manipujem a navádzam na zlé. bež už upratovať, lebo zase si to odskáčem ja, že je téma zasratá ináč každá správna domina má suba na upratovanie, nechápem kde to viazne u teba
  • 23. augusta 2015 14:04:41 CEST
    To by nemdopadlob pre teba dobre. Kusance nemam rada a nezelam si ich. :D
  • 23. augusta 2015 13:58:53 CEST
    urobíme kompromis. ani naplácanie na zadok, ani pusa ale kusanec
  • 23. augusta 2015 13:58:16 CEST
    máš samozrejme pravdu
  • 23. augusta 2015 13:56:59 CEST
    Nie je to znakom ničoho len toho že robila čo chcela nie že je to hneď bdsm.
  • 23. augusta 2015 13:53:51 CEST
    áno, máš pravdu, že to ešte neznamená, že ide o bdsm, ale v článku sa tiež píše, že ju dokázal premeniť na sexuálnu otrokyňu, teda toto je už znakom, že to robila pod záštitou bdsm, že?