Forums » Nekategorizováno

Ako si má pár nájsť kočku na spoločné BDSM večery?

• 26. augusta 2015 19:24:29 CEST
    S manželkou hľadáme kočku na trávenie spoločných BDSM večerov. Máme k BDSM trošku vzťah, manželka je dominantná (je super herečka) ja som submisívny. Máme nejakú BDSM výbavičku, nejaké oblečenie atď. Problém nastáva tam že kočka nesmie byť z nášho okolia. Nikto z nášho okolia nevie o našich záľubách nevie a tak to chceme. Skúšali sme rôzne zoznamky ale nikam to neviedlo. Premýšľame že by sme prišli tento rok do Prahy na Fetish Night, ešte sme nikdy na takej akcii neboli... Možno tam niekoho stretneme. Sme z okolia Košíc, kočka by vlastne mohla byť z ktoréhokoľvek mesta ktoré má dobré dopravné spojenie z Košicami. Dajte prípadne nejaké typy ako by sme si mohli niekoho nájsť. Dik :)
  • 27. augusta 2015 8:21:24 CEST
    Poradila jsem jim variantu,která je logická-logicky.Nevim,co poradit ze zkusenosti.(to je trochu hloupost,když jsem to neresila.no ne?).
    Nevím co je běžné, ale stačí se podívat na foto,nic neobvyklého to není.
    naše rozdílné postoje vůči akcim,neber erko jako bernou minci. Pokud jde o ego,každý chce vypadat jako znalec a světoběžník.Snad přijde i nějaká rada.
    Můžete jít taky na plastiku,ale varianta masky (skrabosky)se mi zdá přijatelnější a v případě obavy bych ji volila.možná.
  • 27. augusta 2015 0:33:44 CEST
    asi inzercia. nič rozumnejšie ma nenapadá a byť trpezlivý. možno len tak kecať s babami z ke, veď každá nejakú pozná a snáď bude aj nejaká subina
  • 27. augusta 2015 0:27:24 CEST
    Tak sex v trojke nechcem ani ja. Keď si dáme s manželkou BDSM večer tak malokedy dôjde k sexu, mne to vtedy nejak nechýba... Takže partnerku na trávenie spoločných BDSM večerom určite nechcem pretiahnuť.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:24:07 CEST
    ale to ti len ja odporúčam, mňa neber ako smerodajnú vzorku. nebol som nikdy neverný, nemal som sex v trojke, ani na swingers som nebol. sú tu iné esá, ktoré by ti vedeli poradiť.
  • 27. augusta 2015 0:19:46 CEST
    Cez inzerát som to už skúšal viackrát, ale nie že sme sa ani nestretli ale nikto ani neodpísal... Hodil som inzerát aj sem, uvidíme... Najlepšie by pre mňa bolo ak by to bolo cez inzerát, len sa mi nikto nejak neozýva, tak som sa chcel spýtať či nerobím niečo zle, resp. ako si ostatní hľadajú partnerov... Keď odporúčate zoznamku, tak to ešte poskúšam.
    Fakt si nemyslím že v Prahe stretnem niekoho koho poznám, to asi risknem. Možno vezmem aj nejakú tu škrabošku... :D
    • 13 posts
    27. augusta 2015 0:15:11 CEST
    tak buď si verejne známa osoba, napr. poslanec v mestskom zastupiteľstve a neskutočne záleží na tvojom dobrom mene, okolie by to mohlo zneužiť a nemal by si sa podľa mňa ani realizovať v fetish night, lebo čert nespí alebo si povedzme silne veriaci a babky v dedine by ťa hnali palicami (mňa metlami naháňajú) a môže ti byť to celé viac menej jedno, aj keby na teba ukazujú prstom. ono v podstate nič zlé s manželkou nerobíte, nevidím dôvod prečo by si sa mal báť, ale predsa ja osobne by som hľadal babu na inzerát alebo neviem no...
  • 27. augusta 2015 0:10:15 CEST
    Leon
    Tak ak by to vedel čo i len jeden človek z nášho okolia, mohol by to povedať ďalšiemu atď... Neviem čo by na to ľudia povedali a nechceme to riskovať, potom už nebude cesty späť. Je možné že okolie sa to chytí ako pikošky roka a budem o tom počúvať na každom kroku... Proste neviem čo na to povie okolie a nechcem to riskovať. Kočku čo hľadáme by som asi nechcel zo svojho okolia, teda nikoho koho už dobre poznám, tuším že potom by sa náš vzťah troška zmenil a to nechcem. Túto známosť chcem len na jeden účel, tiež nevylučujem že sa spriatelíme to mi nebude prekážať.
    • 13 posts
    26. augusta 2015 23:21:47 CEST
    to nejako poznáš. Až tak bežné to nie je na FN. Masky. Ľudia sa až tak neschovávajú pred svetom.
  • 26. augusta 2015 22:54:07 CEST
    Však si vemte masky.uplne běžný tam
    • 13 posts
    26. augusta 2015 22:17:35 CEST
    a prečo vlastne to o vás nesmie nikto vedieť?
  • 26. augusta 2015 20:18:34 CEST
    tak si to užite spolu. potom snáď tu dáš recenziu ako bolo
  • 26. augusta 2015 20:14:23 CEST
    Akože nejdeme tam kvôli tomu aby sme niekoho našli, skôr tak pre zaujímavosť. Len asi si budem musieť niečo zohnať na seba... Manželka má super outfit ale ja nemám asi nič z odporúčaného dresscodu.
  • 26. augusta 2015 20:09:22 CEST
    netuším. leonovi napíš, on chodí na také akcie podľa mňa tam veľa voľných báb nebude, ale môžem sa mýliť
  • 26. augusta 2015 20:05:14 CEST
    Bol si tam už niekedy? Koľko ľudí tam cca bude?
  • 26. augusta 2015 20:03:21 CEST
    ale veď choďte tam to len mňa stále napadne nejaký katastrofický scenár
  • 26. augusta 2015 19:55:48 CEST
    Nieeee, do tej Prahy som sa tešil. Koľko ľudí tam cca bude? 200-300? a koľko Slovákov z toho? Myslíš že bude šanca že niekoho známeho by sme stretli? :D Akože viem že svet je "malý" ale až taký?
  • 26. augusta 2015 19:45:59 CEST
    keď som to dobre pochopil, tak chcete diskrétnosť a čo čert nechce v prahe bude dosť slovákov, známych a uvidia vás tam a pribehnú za vami, že jéj aj vy ste tu, aj my sme tu, nemysleli sme si o vás, že ste tak zvrhlí, kto by to bol povedal...

ja by som osobne neriskoval. normálne si tu dajte do zoznamky inzerát, že pár kde ona je domina (akože) a on subík (skutočne) hľadá ženu na spoločné chvíle. diskrétnosť zaručujeme, aj požadujeme