Forums » Nekategorizováno

Učine a praktické tresty pre subku a subika

• 2. septembra 2015 0:24:59 CEST
    Potrebujeme 46 trestov pre hru. (princip: koleso na ktorom si subka/subik vytočia svoj trest. :) :)
  • 5. septembra 2015 17:50:56 CEST
    nie, myslím že stále budem neposlušný, drzý a papuľnatý "skôr sub"
  • 5. septembra 2015 17:43:59 CEST
    ....stanes sa dominantom?:-)))))
  • 5. septembra 2015 17:40:44 CEST
    ale nie som až tak, lebo si uvedomujem, že nie som dokonalý, teda som stále skromný. keď odstránim to, kde ma topánka tlačí, tak budem hrozne namyslený potom, už so mnou nebude rozumná reč
  • 5. septembra 2015 17:37:54 CEST
    ..to vsetko nevyvracia..ze mozes byt sebavedomy predsa:-))
  • 5. septembra 2015 17:29:36 CEST
    nie, ja mám hrozne veľa chýb a som v podstate hrozný, akurát si celkom triezvo uvedomujem moje silné stránky, ale mám aj slabé. aj tie si uvedomujem
    • 9 posts
    5. septembra 2015 17:25:33 CEST
  • 5. septembra 2015 17:21:30 CEST
    ...presne takto to chapem ja;-))si tu jediny sebavedomy chlap teda?:-)))
    • 9 posts
    5. septembra 2015 17:11:03 CEST
    lebo sebavedomie a komplexy. muž, ktorý je dosť sebavedomý a má to v hlave poriadku, tak nemá potrebu nikoho zlomiť, lebo vie a je si vedomý toho, že tá žena s ním bude aj keď ju nezlomí, lebo žiadny iný lepší nie je... lenže keď má niekto pochybnosti o sebe, tak začína lámať a snažiť sa ju pripútať k sebe akokoľvek, pri tom nie je krajší pocit ako keď niekto môže ísť preč kedykoľvek, ale nechce lebo cíti, že k tej dominantnej osobe patrí

jasné, že drzé, papuľnaté a neskrotené divošky sú to naj, lebo akonáhle to začne poslúchať, tak je to už nudné a nezaujímavé
  • 5. septembra 2015 16:54:56 CEST
    Preco vy chlapi mate potrebu subinky ci vanilky..zlomit..pretvarat na obraz svoj...ucit poslusnosti...ved je to blbost....aj tak vas najviac rajcuju prave tie nezlomne divosky:-))
  • 4. septembra 2015 16:09:09 CEST
    Pekne chlapci ste sa zhodli. V konecnom dosledku, ta subka je najvacsia domina :D hraje sa s vami prefikanejsie ako proficka
    • 9 posts
    4. septembra 2015 14:20:12 CEST
    Krásne o tom hovorí ten róm v románe Jo Nesba Nemesis, myslím, že sa volá Raskol.
    • 9 posts
    4. septembra 2015 13:52:50 CEST
    pointa bola, že ty subinu nikdy nezlomíš, ona sa vlastne celý čas s tebou hrá a má ťa presne tam, kde ťa chce mať. rozumný muž to vidí, ale nechá tak a hlúpy si myslí aký je dominant neskutočný

jednoducho v tomto muži ťahajú za kratší koniec a keby subina odmietne poslušnosť, tak po pár týždňoch by dominantný muž škemral o pozornosť, prípadne by masturboval ligu majstrov, že by priamy prenos dávali aj na "dajto"
    • 9 posts
    4. septembra 2015 13:35:38 CEST
    niekedy je cesta cieľ....
    toto je presne ten prípad.prečo by som mal subinku zlomiť za 10 minút,ked si to môžeme užívať oveľa dlhšie???
    • 2 posts
    4. septembra 2015 13:19:55 CEST
    Ja si predstavujem tú inteligentnú ženu, ktorá dostane výzvu vyfajč pána, ale odmietne. Následne 2 hodiny visí za nohy, odmietne, tak dostane bičom 50 rán, odmietne, posadí ju na 2 hodiny dreveného koňa a vyšpanuje nohy remencami, odmietne. Zavrie ju teda v kazajke do klietky na celý zbytok noci. Ráno ju prebudí ľadovou vodou z hadice, odmietne. Tak ju zahrabe po krk na zahrade a kazdu hodinu jej očúra vlasy, odmietne. Dominant je bezradny. Opyta sa jej teda ako by ju zlomil. ona sa usmeje, dá mu pusu na čelo a povie "Nijak! ja som si užila a Ty?
    • 2 posts
    4. septembra 2015 13:10:42 CEST
    teraz ma napadlo šteklenie. výprask je väčšinou za odmenu, tie mrchy malé papuľnaté drzé provokujú, aby dostali výprask, ale šteklenie je skutočný trest pre drvivú väčšinu žien
    • 2 posts
    4. septembra 2015 12:54:02 CEST
    ale o to viac chutí a dotyčný sa jej potom nevie nabažiť :-D
    • 2 posts
    4. septembra 2015 12:51:55 CEST
    musím súhlasiť s mončou. inteligentná pekná žena si nájde dominantného muža hneď, je ich plná riť. hlúpu to položí a je to pre ňu trest. ale zase je pravda, že inteligentnú zvládne málokto
    • 2 posts
    4. septembra 2015 12:49:25 CEST
    Podla inteligencie a prostredia. Ak blbu ženu ignoruješ medzi štyrmi stenami, položí ju to. Ak chytrú ženu ignoruješ na námestí, nájde si iného.
    • 2 posts
    4. septembra 2015 12:41:40 CEST
    ignoracia cca 2 hodiny. Lepsi trest nepoznam.
  • 4. septembra 2015 12:03:24 CEST
    Pripadne odpadne uz pri pohlade na taku vec :-D
  • 3. septembra 2015 23:27:48 CEST
    velmi ucinne mucenie pre devku je sedenie na drevenom koni s nohami vo vzduchu a ruky su sputane za chrbtom som si isty ze po 30min urobi devka cokolvek aj vam vyfajci vtaka a setko semeno spapa a bude rada este k tomu
  • 2. septembra 2015 20:31:32 CEST
    Prave preto sa pytam. Uz teraz sa tesim :D
  • 2. septembra 2015 17:40:03 CEST
    Pekny subik mi prave poslal blahozelanie k tomu ako som objektivne zhodnotil jeho prispevok. Ma skutocne originalne napady, hlavne co sa tyka pravopisu napr.: komplexi.....
  • 2. septembra 2015 13:26:20 CEST
    Ako mohlo by byť aj, že nech si donesie alebo vyberie nejakú z erotických pomôcok, hračiek, kt sa mu/jej páči. plus napr. môže ju aj rovno použiť, alebo niečo také.

Ja som tiež za nejaké domáce práce.

Alebo vytočí si, že počas nasledujúcej úlohy (točí znova) ju musí splniť tak, že pri tom bude masturbovať, ale nedosiahne orgazmus (mohlo by byť vtipné tak umývať riad) :D (záleží na náhode)

Mohli by tam byť aj nejaké otázky týkajúce sa terminológie BDSM, ak správne odpovie odmena, ak nie trest (tak, že by sa tie polia dali meniť, zmeniť za iné slovíčka).
  • 2. septembra 2015 13:20:08 CEST
    Aj aj :) ale pre nase potreby si to upravime my. Pre program to moze byt aj vtipnejsie nech sa clovek zasmeje aj