Forums » Nekategorizováno

• 6. januára 2016 23:46:44 CET
    Neveriiimm ze suu realne dominantne zeny ktore si dokazu podriadit muza..neverimm zeby mi nejaka zena dokazala rozkazovat a mucit ma a podobne
  • 14. septembra 2016 14:42:11 CEST
    Dobrý deň , vážené fórum neviete čo sa stalo s pani a jej nickom Basted58, ostala nedostupna aj všetka korešpondencia snou mi zmizla...neviem ako je to možné ani jej nick už neexistuje od včera asi, ďakujem za info kto vie vysvetliť objasniť...
  • 14. septembra 2016 12:45:20 CEST
    Skor si myslim, ze nejde o par dementov. To by spravil ignore list. Skor si myslim, ze ti naozaj bdsm pozitivni, ktori tym aj ziju sa uz medzi sebou poznaju. A tu zostali akurat internetovi honici, snilkovia, prostitutky a par ludi co si z toho akurat robi srandu. Plus par bdsm pozitivnych, ktori to nepochopili.
    Ako mi povedala ista tu neznama domina, s nikym na domine nechce mat nic spolocne, lebo nik z dominy este neprisiel na lekciu, kazdy len sluboval.
  • 14. septembra 2016 9:59:07 CEST
    Na slovensku exisruju, a boli aj tu na domine. Ale vdaka niektorym tazkym dementom uz vacsina stadialto odisla.
    • 7 posts
    7. septembra 2016 9:20:47 CEST
    http://www.cas.sk/clanok/445794/nezastavi-sa-pred-nicim-no-o-tomto-sa-jej-ani-nesnivalo-haklova-v-rozhovore-o-pikantnych-sexualnych-praktikach/
  • 7. septembra 2016 7:11:11 CEST
    Nemám zábrany, ale žiadna zena nechce byť cirkusovou atrakciou, ktorú si chlapi doporučuju.
  • 6. septembra 2016 23:14:22 CEST
    Lebo chcem vyskusat . mozno objavim dalsie drahokamy ako dominku z dubnice. To je takmer extratrieda a pritom o nej skoro nik nevie, lebo nechce mat s uzivatelmi dominy vobec nic.
    Pises krasnou a vzdelanou ??? Mne staci pekna a inteligentna....A pri istej urovni vlastnej hluposti bazirujem na tu inteligenciu viac a viac a na krasu kaslem coraz viac a viac.
    No daj, ktoru povazujes ty za krasnu a vzdelanu ? Ak mas zabrany, kludne cez ss.
  • 6. septembra 2016 23:06:38 CEST
    Tak prečo chodíš za fejkmi, keď môžeš mať zážitok s krásnou a vzdelanou Dominou?
  • 6. septembra 2016 22:55:31 CEST
    To je jedna z mala vyhod kamionciny. Trocha penazi naviac.
  • 6. septembra 2016 21:43:21 CEST
    Poznám mimoriadne krásne Dominy, za otrocku daň 80€ boli ochotné zabaviť sa so mnou v duchu BDSM, Ty na rozdiel odo mňa tých 80€ máš a tváriš sa, že ich aj chceš pustiť z ruky.
  • 6. septembra 2016 18:48:14 CEST
    Toto vlakno bolo inteligentne az pokial sa don nezapojila kralovna s prispevkom 3.9. cas 12:14......
    Ona odstartovala urazanie, nikto iny. Ja sa spravam ku kazdemu tak ako sa dotycny sprava ku mne.
  • 6. septembra 2016 18:41:22 CEST
    Opisem ti dominu, u ktorej som mal mat poslednu lekciu.
    Slecna, ktora slecnou zostane este dlho, v morde vyraz pytliaka nosorozcov, okolo pasu pneu z traktora, tricko zlahka presahujuce visiace a rozplacatene rozne velke kozy.....vo dverach som sa zvrtol a isiel prec. Foto bolo z netu. A potom si cti dominy
  • 6. septembra 2016 18:41:06 CEST
    Vlados...Vlados, je mi z toho smutno :(
    čo ti už na toto povedať???
    Asi toľko, že každý človek si zaslúži úctu a má mať aj iného človeka v úcte ....podľa bontónu ano Dama ....a tak by si sa mal k nej chovat nie len ako k žene, dáme, ale dokonca ešte aj ako k domine ...tak to bolo myslené a nie urážať.
    :( bay
  • 6. septembra 2016 18:24:23 CEST
    Je mi z Teba špatne. Ty nenávidíš ženy. Sú tak krásne, energické a príťažlivé, keď nezavru pusinku až ich pravý muž umlčí bozkom.
    A vtedy to zgraduju tým ako sa im rozžiaria oči.
    Život je nádherný
  • 6. septembra 2016 17:54:12 CEST
    Pises, ze domina je dama a nemal by som ju urazat. Azda ju mat aj v ucte.
    To ano, s tym sa da suhlasit. Ale ta domina si to musi zasluzit. Nemoze kdejaka baba so slamou v gumakoch o sebe prehlasit, ze je domina a cakat, ze sa z nej posadim na zadok. Uctu a respekt si musi kazdy clovek v kazdej spolocnosti zasluzit a vydobit.
  • 6. septembra 2016 15:46:53 CEST
    Je to prenesenie exaktnej Pištovej vedy do praxe. Samicka sa bude zdat inteligentnejsia vtedy, ked svoju mozgovu kapacitu nebude rozmienat na drobne cinnosti ako chodza apod. Si predstav, zeby pri rozhovore zadrzala dych....hotovy Einstein.
  • 6. septembra 2016 15:37:02 CEST
    Myslel som na prispevok, kde objasnujes držanie rovnováhy.
  • 6. septembra 2016 15:22:04 CEST
    Len bezna milenecka hadka. Kralovna nevie prezriet, ze som navrhol ist do trojky, chce ma mat len sama....
  • 6. septembra 2016 14:50:55 CEST
    Ty si magor.
  • 6. septembra 2016 14:42:44 CEST
    krásny deň sa praje :)
    Myslim, že sa tato tema akosi ubrala nesprávnym smerom. Všetci sme tu, preto že tu chceme byt a nik nás nenúti. No a myslím si aj to, že sme všetci aspoň na tolko inteligentný , aby ste sa nemuseli vzájomne urážat. Domina je jednak dáma..... a už či aj vzhhladom k veku....či má menej a či viac rokov nemali by ste Ich -Nás urážat. Určite skôr či neskôr budete potrebovat naše služby :) Netreba byt vztahovačný. Tak že skúste sa vrátit k teme....
  • 6. septembra 2016 12:51:19 CEST
    FINE :)

Musis este vela trenovat, kym si mozes povedat "chlap".

Drz sa, vidime sa zas niekedy, ked prides zobrat :)
  • 6. septembra 2016 12:50:36 CEST
    Kralovna vraj musi byt kazdu sobotu doma, lebo keby odisla ,tak by doma nemali ako pripravit jedlo. Nemali by trubu.
  • 6. septembra 2016 12:48:26 CEST
    A tvoja rodina co ? Tiez take truby ako ty ?
  • 6. septembra 2016 12:46:09 CEST
    Ja sa ta pytam, ked nam tu radis ake mame hormony, ako si vedies ty, ako muz...ty mas rodinu? Tak vrav... neokunaj sa... ked vies tolko o nasej inteligencii, hormonoch, vzdelani, a frustraciach, nech vieme, kto si ... a co mas za sebou... kde si k svojim vedeckym poznatkom prisiel...

A kto tvori tvoju rodinu ha? Aj s nou zijes? Mas zenu? Mas vobec nejaku zivu bytost pri sebe o ktoru sa staras a si za nu zodpovedny?

Cim viac zuris, tym viac si slaby... kolko zien asi toleruje tvoje chovanie? Ziadna? Je vobec zena co povie, ze ta ma rada, lebo si fajn? Kolko zien si obdaril takymito vyplodni a hulvatstvami? Kazdu?

edit: Ja sa rada tebe vystazujem, vzdy mi dobre poradis, povies ako som "traposka sprosta skareda tucna slepica"... a mne sa vzdy ulavi a opat sa k tebe rada vratim...si fajn.
  • 6. septembra 2016 12:43:18 CEST
    Dosli argumenty, ked si beries do papule moju rodinu ? Traposka bez rozumu by si nasla inteligentnejsiu odpoved.
    Ovsem co sa cakat od baby co tu oblbuje na fore, ze ma dostatok subov a v ss sa mi stazuje, ze nemoze ziadneho zohnat.
  • 6. septembra 2016 12:34:52 CEST
    Pan doktor, a vy ste schopny si najst parnera? Mate nejakeho? Ak ano, ako dlho? Predpokladam, ze potomka ste svetu dali, snad aj niekolko... co by o Vas povedali ako o otcovi?

Ja len, ze pozri me sa na odbornika, co nam tu zenam radi o nasich potrebach. Navrhujem vypocut Vasu parnerku, ak existuje, a Vase deti, ak su... nech mame prehlad o Vasich realnych kvalitach. Tiez navrhujem, aby platene dominy, co mali to stastie Vam posluzit, vyjavili nazory na Vas vykon :) Pre lepsi obraz.

A co si Vy myslite o svojej inteligencii? Aka je? Ako linearna kruznica? A co na to Jan Tleskac?