Forums » Nekategorizováno

Vyplnenie profilu opakovanie

• 17. februára 2016 17:20:22 CET
    Keď som tu viedol iné fóra dostal som zopár výčitiek, že chcem byť neverný a že som nemorálny ak ako ženatý muž hľadám bokovku ... väčšinou som pozrel na profil oponentov a čuduj sa svete stav .... neuvedený .... prečo sa boja uviesť ženatý, vydatá, zadaný ak ich partner nemá výhrady k ich účasti na tomto fóre?
  • 9. marca 2016 8:57:27 CET
    Máte pravdu, ale závisí o čo danému človeku ide ...

... ja bez profilu nepíšem nikomu, pretože sa mi to neoplatí kvôli 10% pravdepodobnosti, že ide o človeka s podobnými záujmami ako ja. To je príliš malo na míňanie času ...

... masturbačné nicky problém nemajú a budú ponúkať svoje jedinečné predstavy hocikomu na počkanie...

ako to vyzerá potom na druhej strane?

... bez profilu žena (honiči sú najmä meuži ;o))) dostane 80 správ z ponukami z toho 77 je úplne o ničom... ak by mala jasný profil dostala by možno 100 správ, ale na výber tých vhodných by mala 20 ...

ja nenútim vyplniť profil ja upozorňujem, že na to doplácajú tí, čo ho nevyplnia
    • 2 posts
    7. marca 2016 16:19:45 CET
    Vyplneny profil nema ziaden vplyv na to, ci IH budu otravovat, alebo nie.
  • 26. februára 2016 10:40:06 CET
    ja slobodu nepopieram ja ju nechávam len je otázka načo sú podobné sociálne siete ako je domina.sk ...

buď je ich účelom a zmyslom vytvoriť reálne virtuálnu komunitu ľudí preferujúcich nejaký životný štýl alebo je ich zmyslom prezentovanie nejakých životných postojov .. nemyslím, že by som nevedel "zahrať" transvestitu alebo dominanta alebo inú rolu, ale oveľa zaujímavejšie by bolo poznať osoby, ktoré tým skutočne žijú....
  • 25. februára 2016 12:39:05 CET
    vzdy to je bude PROFIL tam kazdy moze napisat co len chce, zalozit si ich kolko len chce ,,, ale realne to bude stale ten isty clovek... ci on alebo ona... a rozoberat a pisat kto ma kolko nickov a podobne :) sme slobodny... kazdy si moze robit co len chce ,,, sice nieco sa da spravit len raz ale ..... freee
    • 7 posts
    24. februára 2016 20:00:13 CET
    pokec nepokec...ani tam ma nik neotravuje. :) Ked niekto nieco chce, spyta sa...zas tiez nemam potrebu kazdemu o sebe hovorit. Naco aj? :)
  • 23. februára 2016 22:15:39 CET
    možno je to tým, že si častejšie na pokeci ;o))))

ja netvrdím, že nikto nepíše, ale buď nie som normálny alebo musí byť určitá skupina, pre ktorých je profil určitý druh informácie o záujmoch druhej osoby.... takže hovorím o 30%, ktoré píšu a nemuseli by alebo 30%, ktoré nepíšu a mohli by ;o)))))
    • 13 posts
    23. februára 2016 17:30:56 CET
    Amalka nema vyplneny profil..napriek tomu nie je anonymna a nepisu jej "honici". :) Ako je to mozne? :)
  • 23. februára 2016 8:28:30 CET
    samozrejme v zásade súhlasím, ale....

ak mám záujem poznať ženu primeraných záujmov, tak nebudem písať všetkým, ktoré majú profil (na to čas nemám) a nemyslím si, že som sám, kto takto uvažuje...

na druhej strane, ak je niekto často prihlásený a nemá vyplnený profil, tak riskuje zahltenie správami od ľudí, pri ktorých možno po troch správach zistia, že vôbec nehľadajú to isté, aj keď by si celkom rozumeli...

ak sa tu vladoš sťažoval koľko existuje sekundárnych nickov a alternatívnych identít, tak to, že ti identitu zahltia správy od "honičov" môže byť dôvod na vytvorenie druhej identity... a naopak otravní blokovaní, si založia druhú identitu na opätovné ohlupovanie...

ak nejaká žena napíše, že hľadá slobodného, tak jej nikdy predsa nebudem písať, za písanie na domine mi nikto neplatí!!! stále si myslím, že aspoň 30% ľudí tu je "normálnych"
  • 22. februára 2016 23:27:01 CET
    Dovolím, čo by som nedovolil. Osobne ma pozná 5 ľudí z domina.sk. Ako som písal. Profilmi sa nezaoberám. Rozhodujúce je momentálne rozpoleženie daného človekja ako aj jeho dlhodobé smerovanie. To je jediné na čom záleží a od čoho sa odvíja, či niečo bude a aké to bude.
  • 22. februára 2016 23:21:21 CET
    dovolíš otázku? s koľkými ľuďmi so takýchto anonýmnych sietí (domina,xbdsm apod.) si sa už stretol? ja viem o pár, s ktorými by som sa stretol rád, ale na základe sympatií z písania ... o čo menej vyplnený profil majú o to dlhiše a náročnejšie je prekonanie počiatočných formalít a etáp virtuálneho oťukávania ...
  • 20. februára 2016 17:12:07 CET
    Ako to nazvať? Nezáujem o profil. Ani ja sa nimi nezaoberám. Podstatné je ako si s daným človekom sadneš. Mal som kolegu s ktorým sme mali všetky záľuby zhodné a osobnostne sme si nesadli. Mal som aj takého, s ktorým sme nemali žiadnu záľubu zhodnú, ale osobnostne sme si sadli a vzajomne sme sa obohacovali. Tak je to aj v BDSm, manželstve a všade.
  • 20. februára 2016 13:43:14 CET
    Pre niektorých je čítanie profilu zbytočné. Keď niekto pozrie profil 22x a aj tak napíše hovadinu ako to nazvať???
  • 19. februára 2016 13:55:13 CET
    Som rozvedeny, takze nikomu nic nevysvetlujem....-)))))
  • 19. februára 2016 10:10:37 CET
    fajn tak som úprimný honič ;o))) ty chodíš na stretká? kam do piešťan alebo do BA alebo už sú aj v Žiline? kde prespávaš alebo šoféruješ v noci autom? čo sa dá žene povedať na to, že v piatok večer nie si doma a musíš ísť niekam? ... a čo za to získaš, že zistíš, že medzi bdsm nickmi sú aj ľudia? ... ak so dostanem s niekym tak ďaleko, že budem mať chuť tak sa stretnem....
  • 18. februára 2016 17:26:03 CET
    Len diskusia.
    • 2 posts
    18. februára 2016 16:59:04 CET
    Chcem sa spytat, co je vlastne otazka? Mi nejako neleze tento rozhovor.
  • 18. februára 2016 14:15:07 CET
    Vdaka anonymite mozes byt uprimny a na stretka nechodis. Zena by to nerozchodila... Ak by si naozaj chcel ist na stretko, tak pojdes a zenu nejako odrbes. V podstate si povedal definiciu honica, realny bdsm zivot nie, len internet = internetovy honic... Sorry, mohol som to napisat politicky korektnejsie, vsak ?
  • 18. februára 2016 14:10:29 CET
    nebudem tvrdiť, že nemáš pravdu ... neviem posúdiť, do akej miery sa to zvrhlo na sociálnych sieťach ako je táto, ale áno je veľa ženských nickov s mužmi a podobne ... volám to "honiči" ja síce na stretnutia nechodiím, pretože viem, že by to žena nerozchodila, ale vďaka anonymite môžem byť úprimný a rozohrať všetky stránky osobnosti....
  • 18. februára 2016 13:22:38 CET
    Vyplnanie, alebo nevyplnanie profilov je rovnaka vec ako to, ked tu ma jeden clovek milion nickov... V jednom je domina, v dalsom subinka, v dalsom dominant, v dalsom je bez preferencie.... Vyplnenie profilu ti nedava ziadnu istotu pravdivosti, len u par nickov. V podstate sa opovazim tvrdit, ze 9/10 nickov vytvorenych za posledne 3-4 roky nepriniesli narast clenskej zakladne a su to len duplicitne nicky.... Mozno 1/10 je realne cislo novych uzivatelov tejto stranky. Poznam par virtualnych jedincov, ktori tu maju naozaj vela nickov . V drvivej vacsine su to zakomplexovani chudaci, ktori sa skryvaju za internetovu anonymitu a nikdy nepridu na ziadne stretko....
  • 18. februára 2016 12:08:11 CET
    najmä ženám sa divím, že by si profilom mohli znížiť to množstvo honičov, ktoré píše každej, ktorá napíše, že ju má, čo by s ňou robili ...

neviem ženy ovplyvnilo vyplnenie vášho profilu množstvo nevyžiadaných správ? Má s tým niekto skúsenosti?
  • 17. februára 2016 19:08:22 CET
    pretoze partneri nemaju tusenie o ich zalubach ....a dotycny vedia len kritizovat inych