Forums » Nekategorizováno

Ako dostat injekciu?

• 11 posts
    21. apríla 2016 20:09:02 CEST
    Viete od domine, alebo o niekom, kto by pichal injekcie? Kludne aj za otrocku dan.
    • 4 posts
    15. októbra 2016 17:57:21 CEST
    Gejša 333 mate aj lekarske lehatko?
  • 14. októbra 2016 8:35:09 CEST
  • 13. októbra 2016 20:27:00 CEST
    Ja viem aké kombinácie môžem pichať do žily a do svalu hlavne vitamíny, alebo urobiť odber krvi, prípadne, klystír a vyšetrenie prostaty, cievkovanie, prepichovanie a pichanie ihiel, všetko sterilne.
  • 11. októbra 2016 8:34:09 CEST
    Ja by som sa velmi chcela naucit pichat injekcie, je mozne prist k niekomu-k zdravotnej sestricke-na sukromny kurz? Myslim to uplne vazne.
    • 11 posts
    10. októbra 2016 17:40:04 CEST
    PS: Admin vie duplicitne ucty uverit pomocou logov.
    • 11 posts
    10. októbra 2016 17:29:08 CEST
    @Dominikatorka:
    Nikde som nenapisal, ze s tym mate nieco spolocne, len ze to na Vas moze vrhat zle svetlo.

Proti normalnej reklame nic nemam.

K tim trom spominanym, podobne profili, kde si chcu len "pisat o injekciach". Pouzivaju rovnaku skladbu vety a stylistiku, podobne frazy, a rozhovor smeruje len k jednemu...
    V realnom zivote som stretol uz dost podvodnikov a manipulatorov, aby mi tu zapipal alarm.
  • 10. októbra 2016 9:47:59 CEST
    Tuto ak dovolíte sa zapojíme do debaty aj My - Dominikátorka.
    Cestersm , pokial sa nemýlim rano som ti odpovedala na tvoju otázku, či picháme injekcie....Nepotrebujeme reklamu, nikoho o to neziadame a dokonca vieme potvrdit aj to, že sa zjavne mýliš s osobou tuto. Na injekcie bolo už dost ludi u nás...nikoho nemusime prehovárat!!! Toto tu naozaj poslednu dobu nikam nevedie. Zaujímave dame o sebe vediet a je zle!!! Bombardujeme reklamou??, A akou???Nereklamovala som dost dlho a ani neponukala tu. Tak ze o čo tu ide??? Ze by niekto niekomu zjavne vadil?! Dostal si odpoved , že ano picháme , myslím že stači a prestaň sa navážat, lebo ak si ešte ,,C,, nemal inde ako vo svale a v žile...tak sa skús este do nás navážat a garantujem ti že sa len tak lahko nevycikás.
    • 11 posts
    9. októbra 2016 19:38:40 CEST
    Upozornujem, ze pouzivatelia sestricka, veral a pacient. Robia nevyderenu reklamu domine dominatorke, z rozhovorov mam pocit, ze je to ten isty clovek, co Vas tam snazi dostat.
    V konecnom dolsedku, to na nu vrha zle svetlo.
    • 4 posts
    8. októbra 2016 13:52:15 CEST
    ja si pospisem
  • 8. októbra 2016 6:19:02 CEST
    chce si niekto písat o injekciach
  • 14. mája 2016 8:59:32 CEST
    Ja Ti ho môžem zohnať, ale optimálne je dať ho do žily s FR aj do svalu, to si vychutnáš.
  • 13. mája 2016 21:18:22 CEST
    velmi ma hecuje bolest pri injekcí zakial som mal par ampuliek c viaminu som ho riedil fyzakom 1:1 atak so ho aplikoval,ale sa mi minul a na internete je v ponuke C-Injektopas 7,5 g sol mate s nim skúsenosti
  • 13. mája 2016 20:08:55 CEST
    ja pichám denne kopec injekcií robím odbery, podávam infúzie a z praxe viem čo s čím môžem aplikovať, ak sú nejaké zdravotné problémy, tak radšej neriskujem, ale abe niekomu oblížil vitamín B a C a zvlášť teraz na jar, tak to som sa ešte nestretla, by naopak posilnia imunitný systém, V lekárni sú normálne dostupné, to iné lieky zásadne nepichám, o ktorých viem aké majú účinky. Veral s tým Calciom by som to neriskovala,
  • 12. mája 2016 19:37:40 CEST
    Nepicha do zadku v stoji a sestrička?
  • 12. mája 2016 19:14:35 CEST
    trapilima zdravotné problémy tak som navštívil lekárku a zaver bol asi taký"nohavice dole a lahnut na lehatko boloto pekné injekcia príjemne štipkala
  • 10. mája 2016 10:50:10 CEST
    že Ťa bolí koleno
    • 11 posts
    9. mája 2016 16:45:57 CEST
    Preto treba rozmyslat aj na tej submisivnej strane :D
  • 9. mája 2016 13:18:31 CEST
  • 8. mája 2016 22:58:55 CEST
    Ideálne od odborníka.
    Ak dostaneš niečo čo nechceš od niekoho kto o tom nemá ani páru niekam kam to nepatrí, máš zaděláno na riadny problém.
    Just saying...
  • 8. mája 2016 12:52:59 CEST
    Ja mám určite rešpekt lebo pri pichaní síce používam ihlu 0,9x50 ale aplikujem len fyzák a maximálne c vitamín.nedavno som kupil CALCIUM GLUCONICUM 10 % ale mam pred ním zatial rešpekt ked som si prečítal pribalovy letak ,bojím sa hlavne calcifikacie mekých tkanív
  • 8. mája 2016 12:17:31 CEST
    ...jasne..ze vzdy moze clovek ublizit. Ja osobne mam respekt aj pred i.m. injekciami. Ak maju olejovu konzistenciu zle sa vstrebavaju...zle miesto vpichu moze sposobit velke neprijemnosti....vzniknu hnisave loziska a tie sa odstranuju chirurgicky. Niekedy nic nepokazis a aj tak nastanu neziaduce ucinky. Preto velmi obdivujem odvahu poniektorych ludi...
    • 2 posts
    8. mája 2016 11:14:11 CEST
    Stále môžeš ublížiť. Každým jedným vpichom - invazívny zásah. A nemusí to byť zrovna C vitamín, Stačí ak dám vačšiu ihlu, alebo pomalšie vpichnem, alebo zle miesto vpichu, Z vich, hĺbka atd atd
    • 2 posts
    8. mája 2016 11:09:45 CEST
    Nech príde ku mne na procedúru, počas jednej urobím ninimálne 800 vpichov, myslím, že to pichanie by ho prestalo baviť , heh alebo začalo ?
  • 8. mája 2016 11:05:02 CEST
    ...ta poznamka s nohavicami dolu mi pripomenula jedneho pacienta. Prisla som za nim..ze mu musim spravit odber a on skor ako som stihla cokolvek dodat si supom stiahol nohavice a lezal tam nahy:-)))povedala som mu..ze som to myslela z ruky:-))))vytiahol si nohavice..ale nevyzeral..ze by ho ten omyl zahanbil..ci trapil:-)))
    • 13 posts
    7. mája 2016 22:34:32 CEST
    No vidíš čo všetko sa nedozvieš. A ako pomáhaš ľuďom