20. októbra 2010 15:32:58 CEST
zdravím všetkých fanúšikov kvalitne spotených nôžok...
ja, sám za seba, zbožňujem vôňu nôžok iba mojej Panej..chcel som už dávnejšie niečo napísať a je skutočne veľa tém, v ktorých by som ju mohol ospievať...
ale ešte stále cítim na tvári jednu jej nôžku, i mäkkú spotenú podošvu zo siloniek a jemnú, ale charakteristickú vôňu ktorá si priam žiada, aby ju jej otrok mohol nasať nosom...ešte stále je to tak živé v mojej spomienke...
Ako v aute, hneď po tom, ako sme spolu navštívili veľkopredajňu obuvi, kde si rozkazovala, ktoré topánky jej mám priniesť a obúvať, vyzúvať, dotýkať sa jej nôžok v silonkových ponožkách. Podarilo sa mi párkrát jej ich pobozkať a raz ma za nešikovnosť kopla do tváre a vtedy som ucítil tú krásnu vôňu najilnejšie..oprela sa mi nôžkou o nos a odsotila...
Zasmiala sa a nahlas prikázala, aby som ju obúval, že na čo čakám...červený v tvári som poslúchol, vedomý si diváčok, dvoch žien stojacich za ňou a prizerajúcich sa...obojok na mojom krku ich asi nemohol pomýliť, že o čo v tej situácii ide...
Moja Pani si užívala situáciu, kde som ju mohol obskakovať a mohla sa vyžívať v jemnom ponižovaní mňa ako jej vlastníctva...
nevybrala si žiadne črievičky a tak sme odišli, v aute si ešte priala, aby som jej rozmaznával jednu nôžku. Stiahol som trochu spotenú ponožku a už si nôžka hľadala sama moje ústa, Pani vnímala, ako sa nadychujem jej vône a smel som lízkať celú podošvu a cmuľkať prstíky, čistiť ich jazykom...
Druhú si zatiaľ pohodlne oprela o môj vydutý rázporok, a kopkala pätou...potom chcela vidieť nakoľko ma to vzrušuje, hoci to dobre vie a musel som ho vytiahnuť cez rázporok...trochu ho honila, striekať som samozrejme nemal dovolené.
Môžem potvrdiť, že je to ako sen, keď si nájdete Pani, ktorá si zamiluje Váš spôsob starania sa o nôžky a ich uctievanie...a doslova sa Vám vyhráža, že bude v tých istých ponožkách i tri dni a bude v nich chodiť i na kolieskové korčule, aby som si užil vône nosom a i chuťou, keď mi nimi upchá ústa...
Nech Boh žehná mojej Pani