Forums » Vše o profesionálkách (Dominy, Subinky, Switch)

Stretnutie s Madam Ellen - zazitok

  • 4. marca 2018 14:24:02 CET

    Pisali sme si spolu od septembra 2017. Informoval som sa o praktikach, bolo mi povedane, ze sa to da uskutocnit na lekcii. Vsetky dohadovacky koncili posuvanim casu(obcas som nemohol ja, ale cim dlhsie sme si pisali, tym viac som sa zaujimal o realne stretnutie a vacsinou to stale odkladala ona).
    Pri poslednej dohadovacke,ked sme sa mali stretnut mi povedala, ze si daco cerstvo spravila s rukou a musi ist na operaciu, takze nasa lekcia by nebola mozna. Napriek tomu som jej mal zavolat o par dni neskor, ze sa dohodneme (nevedel som presne ako seriozne to brat ked uz o par dni som sa mal ohlasit znova). To som aj urobil a zopakovala ten isty scenar, len s tym, ze predmetny uraz s rukou sa jej stal uz pred mesiacmi. Toto dost nastrbilo moju doveru.
    Vypisovacky sprav typu co si robil, kde si bol, s kym si bol (??) az po zavolaj vtedy a vtedy a stretneme sa, pokracovali aj vdaka mojej trpezlivosti az do vcerajsieho dna D.
    Poslal som rano sms, ci sa uz konecne mozeme stretnut, po prezvoneni som zavolal naspat. Dneska by to vraj slo, dohodli sme sa nakoniec ze vecer okolo siedmej, ked budem volny jej zavolam, ci to bude este dnes alebo zajtra. Povedala mi, ze o 20.30 ju mam cakat pri colnom urade na Mileticke.
    Presne v stanovenom case som tam bol na aute, informujuc ju, ze cakam a kedy prijde. Po zvdvihnuti a dakom hluku v pozadi (ako keby este doma) sa ozvala ze "co?" ako schizofrenicka osoba, ktora si nepamatala na com sme sa dohodli pred hodinou. Po rozmotani udivu z jej strany to skoncilo odpovedou, ze tam bude do 5 minut. Kedze vieme, ako to chodi, ked zena povie pat minut, cakal som 25 minut. Ked nikto neprichadzal, 2x som jej volal, nebrala. Napisal som jej sms vo forme, ze ci si to rozmyslela, lebo uz je 21:00, kde je a ci mam teda odist.....bez odozvy.

    Sedel som v nastartovanom aute, vonku minusy a uz mi bolo dlho, tak som jej zavolal znova 21:15. Zdvihla s tichom v pozadi (co evokovalo, ze este stale nikam nesla) s tym, ze ci to nezrusime, ze jej auto nekuri...wtf???? (vobec som nechapal ten argument, kedze sme sa dohodli uz predtym, ze po nu prijdem.... a asi nepojdem na bicykli). Som jej vysvetlil, ze uz tristvrte hodinu sedim vo svojom aute na dohodnutom mieste, ktore kuri a ktore nas zoberie na jej miesto, kde chce mat lekciu. Povedala mi opat, ze dobre, prijde o 5 minut. S akousi uz pochybnostou, no stale som cakal. Volal som jej znovu po 21:30, kedze stale nikto neprisiel. Nebrala to, resp. 2x ma zrusila. 21:37 po vyse hodine cakania som sliapol na plyn a ukoncil toto nezmyselne "cakanie na Godota".
    Cca okolo 22.15 uz s inym programom som si skontroloval telefon a nasiel som od nej neprijaty hovor (volala tesne pred desiatou), tak som jej volal automaticky nazad. Telefon uz bol vypnuty.

    Mozete si urobit na zaklade mojej vyse hodinu trvajucej lekcie trpezivosti, nazor na tuto samozvanu dominu.
    Moj osobny nazor je, ze tejto "tupej husi" (bez prepacenia) by som po jej vcerajsom spravani ani chleba nepredal !
    Vdaka takymto ojebavackam, ktore si nevedia vazit svojho zakaznika, klesa doveryhodnost a aj meno ostatnym dominam.
    A dufam, ze vam muzi, switchovia, subici, otroci a vsetci ostatni v "biznise korektne podnikajuci", to pomoze otvorit oci a aj za zachovania vlastnej hrdosti a uzitocnejsieho vyuzitia svojho drahocenneho casu, lepsie usmernit prostriedky, ktore vynakladate na uspokojenie svojich chutok u tychto dam.

    NIKDY VIAC.

    • 7 posts
    13. marca 2018 22:13:38 CET
    Saleo řekl:

    Ano, také mi to pak přišlo divné. Současně napsal na blog článek stejného obsahu. Dobře, žes zareagoval. Nechtěl bys alespoň ty trochu upřesnit, o koho se jedná? Myslím jméno nicku tady nebo jinde, odkaz na Amatery či jinam.

    BTW je blbý, jak to tu, když si někdo zruší účet, změní veškeré výskyty jeho nicku na "Deleted member."

    sexi blond trocha metuca ale ok
    • 7 posts
    12. marca 2018 2:49:58 CET
    uzivatel napisal a hned zdrhol zaujimave
    ja som sa stretol ,tiez bol problem ale stretol som sa a bola ok