Forums » Nekategorizováno

Novacik

  • 31. mája 2006 21:16:26 CEST
    Tak ty mi budes este rozkazovat ze kedy mam ist na net?,ved to je moja jedina utecha aj ked uz ziadnu inu nemam,v poslednej dobe ma uz prestalo bavit zit a ty mi chces odopierat to posledne co mam?,uz vela krat som sa pokusil si siahnut na zivot ale v poslednej chvily som si to rozmyslel,zivot ktory zijeme nema zmysel,zmysel bude mat az po smrti a chcem ta ubezpecit ze toto som pisal v uplne triezvom stave.
  • 31. mája 2006 16:22:36 CEST
    Skoda ze nie som na chlapov.Neviem sa teda dobre vzit do ulohy subika a to aj z toho dovodu ze som skor dominantny.Cital som dost ich prispevkov a v podstate sa mi zdaju dost trapni.Cela diskusia sa toci kto ma a kto nema pravdu ale to nie je vobec podstatne.Clovek ktory si veri veri aj svojej pravde ak nejaka vobec existuje.Je to v postate osobna pravda ktora ale zavisi aj od pravdy vonkajsej.Myslim si ze ds vztah je velmi o vasni ale treba sa ju ucit ovladat ak je moc silna.A k tomu nam dal boh rozum racio ktore bohuzial zle vyuzivame.Stale si furt nieco vycitame a osopujeme sa jeden na druheho.Sila rozumu by mala spocivat v podchyteni nasich vnutornych instinktov.Ich ovladani a spravnom nacasovani.
    • 2 posts
    31. mája 2006 11:35:13 CEST
    tak vtedy nelez na net
  • 30. mája 2006 22:41:12 CEST
    prepac ale som teraz spity ako doga,takze mi vsetko uteka mimo dohlad
  • 30. mája 2006 21:48:41 CEST
    ty si mal kolko promile ked si to pisal?
    ked kuknes na zaciatok kazdeho riadku uvidis tam cisla na mobil.
  • 26. mája 2006 17:30:55 CEST
    0904 880 413 Dubravka hodina 2500sk vybava ,skusenosti,sm na dobrej urovni.
    0904 924 632 Sibirska hodina 1500sk daky bic atd inak ak hladas fakt dominu tak neodporucam.
    0903 301 167 Vazovova hodina 2500sk osobnu skusenost s nou nemam ale podla info na velmi dobrej urovni jak s pomockami tak s celkovym sm.

    inak info o nich najdes na www.privatportal.sk vo forume.
  • 26. mája 2006 14:03:33 CEST
    Prosím Vás, neviete mi niekto poradit kontakty na Profidominy na Slovensku?
    Už som nejaké navštívil v privatoch,ale same sa mi priznali ,že v reale im D/S nič nehovorí.
  • 8. mája 2006 20:44:05 CEST
    Ano máš pravdu, že pre každého je dôležité niečo iné. Mala som partnera, ktorý bol o 22 rokov mladší, bol dominant a náš vzťah bol krásny, vek vôbec neprekážal.Ale je pravdou, že väčšina inzerátov či už domín, alebo dominantov je písaná prevažne v znení: hladám sub.,vek:18-35,výška,váha,....Teda s uvedením presných mier a u domín doplnené: finančne zabezpečeného,alebo finančného otroka. Ale to už asi nieje o D/S, ale o zneužívaní-využívaní potrieb niekoho iného
  • 3. mája 2006 13:44:49 CEST
    Byt otrok a nebo jen prilezitostni subik ,je velky rozdil.Clovek ktery touzi jen po vyprasku ,po nakopani do kouli,po vysmechu a ponizeni,olizovani nohou atd,at se vubec nenazyva otrokem,je to proste jen deviant,uchyl,pozor,tim nikoho neurazim,slovo deviant a uchyl neni nic pokorujiciho,to si jen lide vymyslely,slovo uchyl je o uchylovani se k necemu a svym spusobem je uchyl kazdy.
  • 3. mája 2006 12:36:39 CEST
    Jde vlastne jen o divadylko,kdy si subik mysli,jak je jeho pani dominantni,ktere vsak jde jen o to jak na submisivnich jedincich vydelat.Jsou samozrejme vyjimky,ale je jich moc malo,staci se podivat na inzerat,kdy jako ze dominantni zena hleda otroka,vetsinou jen financniho,nebo solventniho,nebo ktery by svou panicku financne podporil,ale on se vzdy nejaky najde,ktereho to dokonce vzrusuje
  • 3. mája 2006 12:13:34 CEST
    lepšie si to vystihnúť nemohol, hold niekomu sa to páči niekomu nie a len málo, málo ludí nájde ten zlatý stred, no určite nie na prvom "rande"
  • 3. mája 2006 11:15:52 CEST
    Ono byt opravdovy sadista ,neznamena mucit nekoho,komu se to libi a chveje se u toho vzrusenim,opravdovy sadista vyhledava situace, kdy muze nekoho ponizit ,zbit atd. Aniz by si to ten druhy pral,prave naopak,sadista nechce videt ponizenou osobu vzrusenou ,ale plnou strachu a nehrane bezmoci,proc by mela mit domina zajem o trapneho subika ,kterej ji chce jen za par placnuti postrikat kozacky
  • 3. mája 2006 10:33:03 CEST
    Jednoducho treba povedat,ze partnerku na takyto vztah je omnoho tazsie najst ako na normalny sex A je to bohuzial pravda,lebo nie kazda to ma na cele napisane,ze sa jej aj taketo nieco paci.Aj inzeraty co som cital,su pravdive tak mozno na 5%.Ale mozno raz pride taka doba,kde budu ludia viac otvorenejsi aj k takemuto vztahu ale zatial neprisla.
  • 3. mája 2006 8:28:29 CEST
    kilo soli? Teda doufám, že jde o NaCl, ale stejně... I když taky by se to mohlo vzít jako kilo soli v malejch dávkách... To by šlo. Takže by to znamenalo, že můžu soudit někoho, s kým sem móóóóóckrát spolujedl, s kým sem dlouho (tak jsi to myslel?)... Když si vzpomenu na jídelnu na základní škole, a jak tam se solilo, to by těch souditelných bylo... Někerý už ani neznám ;O)
  • 2. mája 2006 17:26:42 CEST
    Moj prispevok nebol v ziadnom pripade miereny ako utok na niekoho. Su v nom popisane moje negativne skusenosti, nic menej a nic viac. Vyznavam zasadu zi a nechaj zit, ale vytaca ma generalizovanie a premudrele komentare. Nech sa kazdy vyplakava, kolko chce, toto forum ma predsa aj takyto ucel a neraz je asi jedinym utociskom nestatnych. Nesudme nikoho, s kym sme nezjedli kilo soli...
  • 29. apríla 2006 16:48:15 CEST
    spravne to vystihol asi sMALLsLAVE ,,ako pre koho" a to nemyslim ze je velky zaujem o mladsie rocniky , skor tie starsie.
    Pre mna osobne je vek pri bdsm nepodtstatny /partnerky boli od 18-55/, a nedavam doraz ani na fyzicky zjav dotycnej-co si priznam ze som v tomto skor vynimka.. Poznam vela dominatov , ktori maju vysnivany svoj ideal subinky , presne co sa tyka veku , vysky , vahy ,, farby vlasov , dobre ze nie aj dlzky nechtov a farby nohaviciek co nosia. Neviem ci im nejde skor o nejaku svoju prezentaciu ,ako skutocne o Bdsm.
  • 29. apríla 2006 16:15:13 CEST
    to je spravna odpoved na vsetko. cely problem je v tom, a to uz som tu napisala vo fore niekolkokrat, ze aj ked sme tu vsetci na stranke o bdsm, co je stale minoritnejsia a kontroverznejsia oblast, to neznamena ze vsetci mame na bdsm rovnaky nazor, presne naopak. kebyze toto je stranka o autach, tak sa tu ludia hadaju o tom, ze jednomu sa paci porsche a druhemu bavorak a budu schopni hadat sa jak psy a preco? lebo to, co sa nam paci, povazujeme za spravne a kazdemu sa paci nieco ine.
    Jeden druheho o svojej pravde nepresvedcime a nemame k tomu ani dovod.
  • 29. apríla 2006 14:21:08 CEST
    Nevim, jestli vy to taky tak cítíte, ale v češtině se konstrukcím typu "to je o tom" říká "otomování" (otomovat ...). Mně to připadá i ve slovenštině takové divné... Ale to nic.
    Takže záleží v D/S vztahu na věku partnerů? Viděl jsem fóra, kde se na to téma téměř do krve poštěkali i jinak mírumilovní lidé. Myslím, že správná odpověď je tato: "Někomu ano, někomu ne."
  • 29. apríla 2006 1:20:47 CEST
    ženy ktoré už majú dôchodkový vek ale keď budeš mať môj vek a budeš mať takú chuť žiť ako ja(a určite mnoho ďalších) daj vedieť a potom sa porozprávame. Možno by si bol prekvapený čo všetko dokážu ženy v dôchodkovom veku
  • 29. apríla 2006 1:13:50 CEST
    Pokiaľ máš predstavu, že D/S je o veku, nieje sa o čom baviť. Podľa mňa v D/S vzťahu na veku vôbec nezáleží. Záleží skôr na chuti a odvahe zažiť niečo krásne v reále. Dominancia by mala byť o skúsenostiach, o chuti podeliť sa a dať tomu druhému možnosť prežiť a precítiť si niečo skutočne krásne. Viem, že je mnoho "domín" ale tak isto i "submisívov", ktorí za D/S vzťahom hľadajú niečo celkom iné, ako by D/S malo priniesť. Ale je to hlavne o ľuďoch.Neviem možno i mňa už radíš medzi
  • 28. apríla 2006 13:35:58 CEST
    co ak sa pani nad sebou zamysleli a jedine, co im prekaza, ze sice nasli ustretovu dominantnu partnerku cez web, ale bud nebola sympaticka, alebo mala 50 kil nadvahy, mala dochodkovy vek alebo manzela a tri deti k tomu??? Obcas si myslim, ze pre niektore zeny je prezentovanie sa ako "domina" uz naozaj poslednou sancou, ako este niekoho ziskat...
  • 28. apríla 2006 11:12:20 CEST
    Po dlhšom čase som sa začítala do príspevkov. Je smutné, že sa všetky točia okolo submisívov, ktorí nevedia nájsť partnerku pre D/S vzťah a vyplakávajú. Páni, nebolo by na čase sa zamyslieť nad sebou??? Prečo je to asi tak??? Každý vzťah vanilkový či D/S chce predsa svoje. Odpovedzte si úprimne na pár otázok. Prečo vlastne D/S vzťah??? prečo sa Vám nedarí nájsť partnerku??? Čo vlastne od takého vzťahu očakávate??? Čo ste ochotní pre vzťah obetovať??? Koho vlastne hľadáte??? Tých otázok na ktoré je dobré si odpovedať je podstatne viac. Tieto sú podľa mňa základom.Nehľadáte len preto,že je to momentálne určitým trendom???
  • 28. apríla 2006 10:27:29 CEST
    No aby som túto debatu trochu rozvinul, nalejme si čistého vína, ženy nie sú o nič zložitejšie, pudové zvieratká a pravdu povediac, sú niekedy oveľa zvrhlejšie, pomstychtivejšie, vypočítavejšie a intrigánskejšie a „impulzívnejšie“ bezcharakternejšie než hociktorý iný muž a akonáhle spoznajú ultimatívnu rozkoš, idú do čerta celé rodiny.

    Nebudem to nejako rozvíjať, to mi nenáleží, ale možno za tým predsa len stojí komplex malej „princezničky“ ( obľúbený oteckov pokladík, ktorý smie všetko a za muža si vezme jedine princa na bielom koni ) a možno za tým stojí komplex panenky Márie ( čisté počatie = žiaden muž nie je taký ako ten ktorý môže ešte len prísť ).
    Ale pravdu povediac existujú výnimky, dievčatá ktoré neboli už od detstva vytrhnuté z reality ( moje najlepšie kamošky pochádzajú z Oravy ) ale aj to je tiež skôr výnimka.

    Musím ale uznať, že označenie ženy v stredoveku za bosorku, len preto, že počas dlhej chvíľky keď bola doma sama ( osamelá ) masturbovala z násadou od metly, čo mohlo v nezúčastnenom pozorovateľovi ( mužovi ale aj v niektorých „poverčivých“ = radikálne nábožensky založených ženách ) vyvolať dojem akéhosi vznášania ( poskakovania ) na metle – nebolo „najšťastnejším“ riešením práve upálenie.
    Počínanie inkvizítor/ov/iek ( sadistických, psychotických, mnohojedincov ) neospravedlňuje najme fakt, že u obetí išlo najme o mladé, neskúsené, nikým „nepoučené“ dievčatá, alebo mohlo ísť o výnimočné krásne alebo na prvý pohľad ambiciózne devy, ktoré mohli potenciálne ohroziť, aj keď pramálo fungujúci avšak predsa partnerský vzťah, starých báb, šedých eminencii.

    Možno preto ženy pochádzajú „z“ venuše ?
  • 28. apríla 2006 6:52:40 CEST
    Ne že bych s tím nesouhlasil, že je velmi obtížné najít kvalitní D/s vztah, ale nemluvíme o tom příliš často, aniž bychom si uvědomili, že je obtížné najít protějšek, s nímž by bylo možné navázat oboustranně kvalitní vztah s jakýmkoli adjektivem? Myslím, že spousta subčat s chromozomovou výbavičkou XY má pocit nejnesťaštnějších tvorů na zemi a upírá tím nechtě právo na tentýž pocit zástupu lidí od pubescentů po penzisty, se kterými nikdo nechce kamarádit.
  • 27. apríla 2006 9:17:29 CEST
    Najít kvalitní D/s vztah je velmi obtížné. Jaksi samozřejmě každý chápe, že je to obtížné pro submisivního muže (je převis submisivních mužů), ale není mnoho kavlitních submisivů vhodných pro trvalý vztah. A faktem je, že mužům jde nezřídka jen o uspokojení svých masturbačních fantazií, nikoli o trvalý a kvalitní vztah.