Forums » Názory a Zlepšení Domina.sk

Nový admin

    • 33 posts
    18. novembra 2023 18:44:58 CET
    Mám v pláne úplne prerobiť dizajnovo a funkčne celý web. Aký máte názor, postreh a funkčnosť.

    Dík
    • 1 posts
    20. novembra 2023 6:35:31 CET

    Bolo by super napríklad zaviesť do praxe informovanie eMailom o údržbových udalostiach webu.
    Mňa až tak zamrazilo, keď som videl, že je stránka down :), výpadok trval nejaký mesiac, možno by bolo dobré rozposlať admin eMaily ľuďom s vysvetlením čo sa stalo, a že už je všetko zase OK. Ináč som veľmi rád, že je stránka späť!

    Čo do samotných zmien, je niekoľko rovín, v ktorých by sa dala naša sociálna sieť vylepšiť, v závislosti od toho, koľko času a energie máte chuť investovať.
    V súčasnosti je napríklad web robený takým technicky out-fashioned spôsobom, založeným na statických http requestoch a refreshovaní stránky. Takto sa robili fóra pred 20 rokmi, dnes už všetko fičí na JS, dynamickej komunikácii a pod.
    Prerábka na dynamický prístup by bol ale dosť rozsiahli rewamp,museli by ste robiť zrejme všetko from scratch minimálne na strane UI.
    Sú aj menej náročné zmeny, ktoré sa dajú urobiť na súčasnej verzii rozhrania, a myslím, že by nám dosť pomohli.

    Napríklad som si všimol, že pri registrácii bol problém s nastavovaním BDSM role Dominant/Submissive. Už si nespomínam, či registrácia túto položku priamo vynechala, alebo bol iba problém s jej aplikáciou, no ja osobne som musel toto nastavovať dodatočne, a často si všímam pri nových účtoch, že sú spočiatku nezaradené, až neskôr sa v ich profile objaví BDSm rola, *ak* si všimnú, že im chýba.
    Pričom ide z BDSM hľadiska o pomerne podstatnú vec. V súčasnosti existuje veľké množstvo nezaradených profilov, pri ktorých je z popisu jasné, do ktorej kategórie patria, ale nemajú to na profile správne označené. Viem si predstaviť, že v prípade istého percenta môže ísť o zámer, ak chce povedzme niekto sťažiť svoju vyhľadateľnosť, pretože preferuje iný druh nadvezovania kontaktu, ale nemám pocit, že to vysvetľuje všetky.
    Pozn. teoreticky sa mohlo niečo len domotať na mojej strane a svoje pozorovania si vysvetľujem zle, nechcem spamovať stránku falošnými účtami aby som to mohol priamo otestovať, teda sa môžem míliť. Odporúčam to ale v každom prípade preveriť.