Forums » Nekategorizováno

nakolko je zoznámenie bezpečné ???

• 1. mája 2006 13:54:29 CEST
    určite mnohý z Vás čítali príspevky o tom ako dopadli niektoré zoznamenia cez internet ( ludia rozporcovaný a rozkuskovaný na nepoznenie - viz posledný článok v týždeniku +7dní )

moja otázka znie, vrhli by ste sa do neznámej skusenosti z "naoko mylým človiečikom" ?

to by ma tiež zaujimalo, či by sa takýto "milý" človiečik dokázal, aj keď anonymne, vyznať na nete
    • 7 posts
    24. apríla 2009 12:21:41 CEST
    Preco im davas navod??
    • 7 posts
    24. apríla 2009 12:19:36 CEST
    Ja teda netvrdim ze sanemoze nieco stat, ale ked sa pozriem do minulosti, stalo sa mi sice napr. ze byvaly Panicek mierne presvihol hranicu, ale nic vazne a hlavne sme si to potom vydiskutovali. Kto mi skutocne ublizil, tak ze som sa z toho dolho dostavala, to boli v skutocnosti vanilkovi muzi a nie domici.
    • 9 posts
    24. februára 2009 16:53:03 CET
    Zasa jedno zabudnuté fórum,ktoré by si mali novoprihlásený prečítať.
    • 2 posts
    6. mája 2006 19:02:52 CEST
    tak ja sa zverím do ruk zatial len trom ludom na svete ktorých poznám strašne strašne dlho a naozaj im verim. Samozrejme ze sa moze stat ze niekomu svihne, ale to je naozaj malo pravdepodobne. To by sme uz fakt ani nemohli vychádzat z domu keby sme sa bali kazdeho rizika.
    Ked som to ja, kto berie do ruk osud ineho cloveka, subik sa musi spolahnut nato ze sa mi da verit a potom to je uz iba otazka mojho svedomia, pretoze tu moc nad nim v tom momente samozrejme mam. Lenze vzhladom nato, ze som za inteligentnejsi sposob tyrania a hlavne psychologicke tyranie v spojeni s bondage, krute sadisticke ublizovanie mi pride vyslovene ako posliapanie principov celeho bdsm, ktore ma byt predovsetkym o rovnovahe, tak ako to predstavuje samotny bdsm symbol.
    • 2 posts
    6. mája 2006 18:51:13 CEST
    tak ja sa zverím do ruk zatial len trom ludom na svete ktorých poznám strašne strašne dlho a naozaj im verim. Samozrejme ze sa moze stat ze niekomu svihne, ale to je naozaj malo pravdepodobne. To by sme uz fakt ani nemohli vychádzat z domu keby sme sa bali kazdeho rizika.
    Ked som to ja, kto berie do ruk osud ineho cloveka, subik sa musi spolahnut nato ze sa mi da verit a potom to je uz iba otazka mojho svedomia, pretoze tu moc nad nim v tom momente samozrejme mam. Lenze vzhladom nato, ze som za inteligentnejsi sposob tyrania a hlavne psychologicke tyranie v spojeni s bondage, krute sadisticke ublizovanie mi pride vyslovene ako posliapanie principov celeho bdsm, ktore ma byt predovsetkym o rovnovahe, tak ako to predstavuje samotny bdsm symbol.
  • 5. mája 2006 14:38:51 CEST
    Me naopak prijde vzrusujici nevedet do ceho jdu,ponevadz vedet dopredu,jak vse bude probihat a predurcovat si ruzne meze a co by se mi libilo a co naopak neprichazi v uvahu,to je jak priprava na divadelni scenku,co ma rikat takova prostitutka,ktera vleze kazdymu do auta,vemte si z jeji odvahy priklad :))
  • 5. mája 2006 14:14:46 CEST
    to je fakt hrôza, čo sa môže stať v s/m štúdiu. Sú to fakt šialenci, zlomiť rebro, to by som im to tam dobre zdemoloval
  • 5. mája 2006 0:26:46 CEST
    asi sa dobre bavis ked si tu vymyslas taketo pribehy..kazdy to snad berie s rezervou ako ja..ale ty vyslovene niekomu skodis /satanela/ a chcel by som vediet tvoj dovod..ktory samozrejme nepovies..ale kedopadne tvojim historkam o kremnici a zlomenom rebre neverim..snad este popises..aspon pre zabavu
  • 4. mája 2006 22:49:45 CEST
    Když se seznámíte s kýmkoli v podstatě kdekoli (spolužák ve škole, kamarád...) nikdy nevíte, zda vám ten dotyčný v soukromí neublíží (vím, o čem mluvím) - je i mnoho rodin, které vypadají naoko spořádaně a domácí násilí je tam na denním pořádku. Čili veškeré riziko nevyeliminuji nikdy, když zůstanu sama s kýmkoli, nad kým nemám jasnou fyzickou převahu.

Ale nejsou jen případy toho, že by mě někdo rozčtvrtil a pak mne buď našli nebo nenašli - myslím, že v BDSM se může stát ledacos (od rozličných únosů počínaje) - a pak může včasný zásah ledacos zachránit. A hlavně je třeba důvěřovat instinktu a neskákat bezhlavě "na každou" (a to i když jsem nadržený subík toužící po libovolné ženské - sorry všem, dotknout se to mělo jen těch, kteří si opravdu vybírají pouze metodou "chce mě/nechce mě").
  • 4. mája 2006 12:17:31 CEST
    SSC BDSM je jedna věc a patologická agrese věc druhá.
  • 4. mája 2006 11:47:46 CEST
    Kriminalisticke statistiky hovoria , ze sa vysetruje asi len 10% znasilneni, obycajne si to obete nechaju pre seba a ver ze ked je to v oblasti Bdsm , tak neviem kto nejde taku silu v sebe aby s tym isiel na policiu. Ani ja , a to som dost otrly.
  • 4. mája 2006 10:49:36 CEST
    Problém je v tom, že o těchto případech se sice mluví v obecných pojmech, ale nikdy jsem neslyšel a neviděl zdokumentovaný takový případ zcela konkrétně.
  • 4. mája 2006 9:57:01 CEST
    Po dlhom case je tu tema ktora je svojim obsahom dost zavazna, aj ked niektore prispevky nesu nadych satiry.Pre tych co tato problematika zaujma hlbsie odporucam navstivit aj diskusne forum na www.zlazelina.sk s nazvom ,,Hranice BDSM a kto o nich rozhoduje".
    Ja som sa tiez vo svojich zaciatkoch seredne popalil a verim ze takych je ovela viac a mnohi z nich si to svoje trauma nesu v hlbke duse po cely zivot - v tom lepsom pripade ,pokial to prezili.
  • 4. mája 2006 9:54:23 CEST
    Akorat ty jehlove podpatky jsou trochu ryskantni,o zalechtani pod zebirkem nejde,ale protrhlej pupek neni zrovna nic vzrusujiciho :) jinak co se tyce modrin a vselijakych otlacenin a jizev,tak na to je treba byt hrdy,vzdyt je to darek od panicky,vazme si toho :)
  • 4. mája 2006 9:27:51 CEST
    Trampling je urcite jedna z nejuzasnejsich praktik,lezite bezmocne na zemi a vzhlizite z uplne spodiny na svou bohyni,no pokud panicka nevazi 3metraky a neskace na vas z 2metrove vysky,rovnou na hrudnik ,nebo na hlavu,tak zadne nebezpeci nehrozi,konec koncu subik je tu od toho, aby trpel pro svou bohyni.
    • 8 posts
    4. mája 2006 7:25:18 CEST
    No nedalo my a musim sa zapojit, najbespecnejsia vec ktoru si mozte zriadit a ktoru pouzivam ja je ze vzdy ked niekto ku mne pride, alebo ja ku niekomu.. mem zo sebou svojho cviceneho nemeckeho ovciaka..
  • 3. mája 2006 21:20:26 CEST
    Abc27 to nakous... Při tomhle hraní mívám taky ten pocit, že s trochou Paniččiny nepozornosti by moh podpateček zajet, řečeno s Hellerem (Bůh ví), pod pátý žebro. Víte tady o tom někdo víc?
  • 3. mája 2006 14:50:03 CEST
    Ono je to tezke,takovy subik ,ktery ma mit schuzku s dominantem,si vetsinou nepripousti nejake zapory,zvlaste pak nezkuseny subik,ktery zije jen ve svem svete plnem fantazie a takovy trampling videl jen na obrazku,nema treba ani poneti,ze ona divka,ke ktere se chysta ,je naprosto nezkusene trdlo ktera mu prorazi hrudni kos a je po subikovi :)) divka samozrejme blondyna
  • 3. mája 2006 12:27:09 CEST
    je pravda, že mnoho prípadov "rozštvrtených" tu nebolo, ale koľko je oproti nim nezvestných, (zneužitých - Dut. vyčíňal aj na Slovensku ) - žiadny vrah nechce, aby u neho našli čo i len kvapku krvy ( DNA ) a nie to ešte celé kusky v chladničke ( ale aj o tom sa možno dočítať ).
    Skor by som povedal, že s rastom intelektu klesá pravdepodobnosť odhalenia a naopak ale vraví sa aj, že medzi šialenstvom a genialitou je tenká hranica.
    Takže stojí za opytanie, u ktorej z týchto skupín je večšia pravdepodobnosť odhalenia alebo skor u ktorej je večšia pravdepodobnosť rozštvrtenia.
    Niekto proste miluje rammstein o niečo viac.
  • 3. mája 2006 8:13:46 CEST
    Vono i subče s poutama umí bejt v případě potřeby nebezpečný. Tak třeba já vážim skoro dvakrát tolik, co Panička... Myslím, že subinky jsou na tom hůř (právě, že znám jeden příběh... z ČR; neskončil tragicky, ale saďour byl hovado). Minimalizovat riziko je určitě rozumný, na druhou stranu nebezpečný je i prostě vyjít na ulici stejně jako zůstat doma (požár, zemětřesení, ufoni...). A vražděj se i páry, který mají odpor k tomu, co nám všem je tak blízké ("A to je jako co?")
  • 2. mája 2006 21:47:03 CEST
    No, já to zpravidla dělám tak, že když se sejdu napoprvé s novou Paní, zajdeme napřed do kavárny tak na hoďku a pak do soukromí, kde jako jednu z prvních věcí dostanu pouta :-) Ale vážně - řekl bych, že při zachování rozumné opatrnosti lze případné riziko minimalizovat. Samozřejmě, vždy zůstane určitá zbytková míra rizika, kterou neodstraníme nikdy, nicméně upřímně - kolik těch rozčtvrcených jsme tu za posledních deset let viděli? :-)
  • 2. mája 2006 13:39:58 CEST
    Dejme tomu, že jdu na setkání s člověkem, o kterém nic nevím. Předpokládám, že v případě komplikací nad ním během setkání nebudu mít možnost uplatnit svou fyzickou převahu. Pevné lano zůstane pevným lanem. Mám předem někomu říct, do čeho se pouštím (varianta A), nebo ne? (varianta B)... a začneme větvit. Můj saďour mě zabije: varianta A: to, co jsem bejval, najdou druhej den (nebo třeba nenajdou); varianta B: nenajdou nic, mou mrtvolu, saďoura... kdo bude zalejvat kytky? No a teď si to uzlete každej sám. Kdo z vás má někoho, komu může říct: Zítra si chci nechat od jedné temperamentní dámy (...sem si dosaďte, co je libo). Říkat si: "Nic se mi nemůže stát, brácha ví, kam du", to je ta mantra, která má subčata zachránit před spodinou BDSM komunity. Komunity? Asdareel, z toho, co tady většinou píšeš, poznávám tvůj rukopis, více než většinou s tebou souhlasim, ale že bychom se znali?
    Má oblíbená četba: Kevin Mitnick, Umění klamu. Zadání: Saďour chce oběť. "Na internetu hledej" mu radili. Saďour uvažuje: jde o dlouhodobý vztah... až do smrti (no, samo že né mý)... Co si takhle vytvořit identitku saďoura s lidskou tváří na nějakým vhodným portálu?... Nad věcí, vtipnej, chápavej... Jenom to vydržet. Rok, dva... Aby pak těm holátkám každej řek: "Jo, toho znám, bezvadnej chlap" a některej i: "Za toho ručim!" Třeba se to už i stalo, ale co potom komunita? Složená z lidí s rozsáhlými egy, neucloumatelnými názory (teď ani trochu nepomlouvám, to je i moje diagnóza)? ... už toho nechám, chtěl jsem jen ukázat, s ČÍM si my subčata zahráváme. Přitom to dobře víme a pár z nás to tak určitě dělá jen pro ten pocit nejistoty. Ale každý z nás řekne, že to dělá proto, aby tomu nad sebou moh říct: takhle moc ti věřim, takovouhle moc nad sebou ti dávám do ruky. Nebo si jen hrajem?
  • 2. mája 2006 10:52:29 CEST
    Sejít se na první schůzce na veřejném místě by mělo být samozřejmé.
    • 2 posts
    2. mája 2006 9:07:19 CEST
    Podla mna je to ako píše Xila. Proste si nechať zadné vrátka, oznámiť kamarádovi, kamarádke že idem vtedy a vtedy tam a tam s niekým z netu. Kludne zalepená obálka zo vštkým čo o ňom viem v prípade problému. Dohodnúť si že sa do hodiny, dvoch ozvem že som v poriadku.
    A hlavne pokiaľ dotyčnú sobou nepoznám naozaj voliť verejné miesto.
  • 1. mája 2006 23:22:16 CEST
    Uznávám, že seznámení přes internet má jistá rizika - a proto by měla být dodržována jistá bezpečnostní pravidla.
    - na první schůzku každopádně na nějaké veřejné místo (kavárna, restaurace...), z žádném případě nikoli domů
    - když se mi cokoli nezdá, vícekrát se nesejdu, dám si pozor
    - i o dalších schůzkách - zvláště těch v soukromí, musí vědět ještě někdo jiný
    - optimální je předat veškeré informace k dotyčnému, které mám - a pokud možno rozumně ověřené