Forums » Nekategorizováno

• 16. mája 2006 7:43:50 CEST
    Včera som sledoval kúsok telenovely divoká rosaura (tv joj)a bola tam skvela scena,kde bohata zena navstivila nejaku mladsiu vo väzení,a pod sľubom stiahnutia obžaloby ju prinútila si pred ňou kľaknúť.no a keď sa tak stalo,tak sa jej vysmiala,no a neskôr o tom povedala aj kamarátke,no a obe sa na tom skvele bavili.jednoducho skvelá,ponížovaním nabitá scéna.aj keď len trapná telenovela,niečo podobné som v telke už dlho nevidel.úplne čírou náhodou,nenahral to nikto?
  • 21. mája 2006 0:39:55 CEST
    ehm... pamataom si jednu telnovelu... asi tak pred 2mi az 3mi rokmi - nieco ako "Cesty lasky alebo nieco take" kde nechcena dievcina uniesla svoj objekt lasky, priputala k posteli a sem tam znasilnila... este mala aj taku masku striebornu, lebo jej tvar bola popalena po autonehode... fotrovci nechapali, preco pozeram na chate telenovelu :)).. kazdopadne takychto scen je vo filmoch viacero
    • 2 posts
    19. mája 2006 15:37:54 CEST
    Tak hor sa do toho :-)
  • 19. mája 2006 10:26:49 CEST
    Ja scenare mam...treba ich tu dat?Vsak moze ktokolvek prispiet...Zalozime nove forum s nazvom ,,Scenar k filmu"?
    • 2 posts
    18. mája 2006 17:36:50 CEST
    Ni je to tak davno co tu bola snaha dat nejaky scenar dokopy a este stale sa tu nic neobjavilo
  • 18. mája 2006 12:10:52 CEST
    Ja par scenarov mam...nie velmi tazko zrealizovatelnych...Je problem najprv zohnat ludi, ktori by kazdy k niecomu prispel...a takisto by boli medzi nimi ludia, ktori maju realne scenare...sukci, subinky, dominanti a dominy sa urcite najdu...
    • 2 posts
    18. mája 2006 8:55:54 CEST
    A navyše si myslim že pokial niekto neodprezentuje dobrý scenár je ti sebelepší štáb zbytočný.
    • 2 posts
    18. mája 2006 8:55:05 CEST
    Mozno sa ti zdam prilis pesimisticka ale viem ako vyzera produkcia Lupus Pictures a viem ze kazdy film u nich je dost drahy.
    Navyse co potom s takym filmom? Vlozis do neho kopu penazi a potom si ho ucinkujuci doma vlozia do videotéky?
  • 18. mája 2006 8:23:44 CEST
    A možná že aj na tento server chodia ľudia, ktorí "v normálnnom živote" pracujú v kinematografii, majú profesionálne zkúsenosti a pomohli by?
  • 18. mája 2006 8:03:34 CEST
    Nemuselo by to byt homevideo...ale bolo by to urcite lepsie...Samozrejme 100% kvalita by to nebola...Ale ked sa bude rozpravat len o tom...ze sa jedna o kvalitu, tak potom sa nic nikdy nesfilmuje...a nikdy nic nebude.Kazdy bude len o tom kecat a ziadne ciny..Ak sa niekto odvazi zalozit tu vo fore debatu o tom, ci nafilmovat nieco, aby bola aj slovenska produkcia, tak potom klobuk dolu.Ja sa pridam.
    Vsak aj pri tom filmovani by slo o zazitok..A ista skupina ludi, ktori by pri tom boli, by sa aspon lepsie spoznali a nasa komunita by sa aj viac zocelila...
    • 2 posts
    17. mája 2006 20:05:24 CEST
    Ked si myslis ze spravit dobry film je jednoduche tak si na velkom omyle. Pokail samozrejme nemas na mysli homevideo nevalnej kvality, réžie a strihu.
  • 17. mája 2006 12:35:49 CEST
    Tak treba zohnat partiu ludi, ktori by sa na to podujali...technika je...myslinky su...co k tomu este chyba?
    Zalozit forum o tom, ze by sa mohla urobit nejaka nasa produkcia?Myslim, ze to nie je problem
    • 8 posts
    17. mája 2006 7:59:36 CEST
    Ahoj shanim nejake video ohledne foot fetis a dominance zeny nad muzem.prosim kde by se dalo takove video sehnat??dekuji
    • 8 posts
    16. mája 2006 19:55:51 CEST
    zaujimava mtyslienka, ako si obohatit domace video..
  • 16. mája 2006 11:41:05 CEST
    Je to uplne super.Ale myslim, keby sa zohnal nejaky kolektiv ludi, nieco taketo si nafilmovat.Vybrat scenare...a sfilmovat to.Ludia by sa urcite nasli, ktori by si chceli zahrat a scenare by tiez boli, nie je to ani financne nakladne...mozno by bolo dobre nad tym pouvazovat.
    Co Vy na to?
  • 16. mája 2006 8:15:53 CEST
    tiez ma to napadlo, ale archiv je len pri autorizovanych relaciach,tzn.relaciach jojky.
  • 16. mája 2006 8:05:24 CEST
    Skus stranku TV JOJ, mal by tam byt archiv.