Forums » Nekategorizováno

D/s vztah a partnerství

• 24. mája 2006 18:36:08 CEST
    Velmi často se zde na těchto stránkách - a nejenom zde - můžeme setkat s názorem, že submisiv, je-li opravdu submisivní, nesmí ani pomyslet na nějaký láskyplný vztah se svoji Paní. Že Paní má svého partnera a její otrok je jen k tomu, aby sloužil, rezignoval na vlastní život, partnerský vztah a ambice, byl jen trestán, ponižován a zesměšňován. Tedy žil jako skutečná otrocká nula v opovržení a posměchu, na samém dně sociální hierarchie.

Můj pohled na D/s vztah je ovšem zcela jiný. Upřednpstňuji skutečný láskyplný a partnerský vztah, v němž D/s hry mají své místo a oba partneři si je dokážou vychutnat. Nebráním se, dokonce velmi vítám, proniknou-li určité D/s prvky i do partnerské části vztahu a běžného života, ale zcela určitě si nepředstavuji submisivitu tak, jak je některými zde prezentována. Možná jen nejsem submisivní dostatečně dost :-)

A jak to vidíte vy? Uvítám názory všech, kteří k tomu mají co říci.

• 28. mája 2006 20:20:59 CEST
    je to tak ako pises.....
  • 28. mája 2006 20:02:42 CEST
    Jasne kazdy sme iny, a kazdy potrebujeme nieco ine na uspokojenie seba.
    Ja som tiez sub. ale osobne si myslim ze D/s nieje velmi dobre miesat do vztahu.Mam taku hranicu ktora sa neprekracuje -> D/s je v "spalni" a tam aj ostane ... proste podla mna nieje velmi mudre miesat D/s aj do normalneho zivota (samozrejme ako som na zaciatku uviedol - kazdy potrebuje nieco ine ... niekto viac, niekto menej)
  • 28. mája 2006 12:15:08 CEST
    To je nejaky spatny vtip co jsi napsal ne?Snad jsi necekal,ze te ve vazebni veznici daji na zenske oddeleni mezi roztouzene devcata :) prosim te vezeni je dnes na urovni pionyrskeho tabora,stezujes si tady jako male decko,co jsi od bacharu cekal,ze ti budou rikat broucku? Tady je rec o ds vztahu v partnerstvi a ne v base,nebo v blazinci.
  • 27. mája 2006 23:10:17 CEST
    Milosi , ja som si uz naivne myslel ze si si vstupil do svedomia, ked si sa odmlcal svojimi prispevkami a ty si len nemal pristup na net
  • 26. mája 2006 18:49:35 CEST
    u nás to je to jak píše Asdareel.já sem submisivní a paní je hodně dominantní.na venek jako normální pár,protože jsme pracující lidi,ale jak za náma zaklapnou dveře a jsme sami,tak hned vím,kde je moje místo
  • 26. mája 2006 18:22:31 CEST
    Nemel jsem na mysli submisivitu pred celym svetem,ale samozrejme ,tobe se to tak libi a tak to ma byt,kazdy strujcem sveho stesti.Nekomu staci onanie u netu,nekdo bdsm zkloubi v partnerskem zivote,jiny ve staji,ci v psi boude,nekdo se pro zmenu stane chodicim bankomatem,nekdo si necha vymlatit semeniky :) . Bdsm je velky strom vetvici se do mnoha stran.
  • 26. mája 2006 17:10:48 CEST
    Taky chápu bdsm jako životní styl, ale spojuji partnerský vztah a bdsm. Rozhodně bych nikdy netvrdil, že jsem otrok a nic víc. Jsem submisivní vůči své Paní, ale ne vůči okolnímu světu. V běžném životě mám své ambice a představy.
  • 26. mája 2006 11:50:27 CEST
    Skutecne zalezi na sile a druhu submisivity,nekdo to bere jako hru(milacku co kdyby jsme si dnes zahrali na dominu a otroka?)a nekdo to bere jako zivotni styl.Nekdo proste o normalni vztah,okoreneny obcasnymi hratky nestoji.Jsou subici ,kteri maji v srdci a v dusi vryto,jsem otrok a nic vic.Kazdy to proste citi jinak,takze ke shode nazoru,nikdy nemuze dojit.
  • 25. mája 2006 19:27:46 CEST
    Mě to samozřejmě taky vyhovuje,jinak bych to nedělal .
  • 25. mája 2006 17:13:40 CEST
    Úplne s Tebou súhlasím.
    Ja si rovnako ako Ty myslím, že nie je nič krajšie, ako láskyplný partnerský vzťah obohatený D/S.
    To nie je o miere submisivity, či dominancie. To je skôr o pohľade na svet, na život, o prioritách a možno životných zásadách.
    Taký vzťah žijem a dáva mi všetko to, čo od života očakávam.
    • 6 posts
    24. mája 2006 19:08:58 CEST
    já si myslím,že submisivní jsem víc než dost,jen jde o to,že pokud v životě chceš něčeho dosáhnout musíš od toho ůplného D/S vztahu ustoupit.já to mám doma zařízeno stejně tak jak to vidíš ty.prostě se k paní chovám jako otrok,ale až po práci a až pokud dovolí.Ona je naštěstí k hrátkám svolná celkem často