Forums » Nekategorizováno

MADAM ISABEL

• 29. mája 2006 19:40:32 CEST
    mohol by si uviest jej kontakt,bol som u 2 domin ale v Prahe a na Slovensku zatial nie tak by som ju chcel navstivit.
  • 6. januára 2013 19:08:37 CET
    osobna skusenost s madam Isabel - Dubravka : Nekorektná ohladom dohodnuteho terminu, lekcia o nicom, co si dohodnes, len velmi malo dodrzi. Neodporucam, vyhodene peniaze.
  • 14. júla 2007 23:09:10 CEST
    Madam Isabel je super lebo som u nej bol sice len raz ale stálo to za to a šiel by som k nej ešte ale bohužiaľ mi to nedovolí rodina, ale časom sa to zmení
  • 7. júla 2007 20:48:30 CEST
    bububu...aj tak vás všetkých pobubáčikujem a pobumbulám
  • 21. júna 2007 12:34:52 CEST
    ... a kromě dodatečné opravy editem, to jde i vymazat deletem...Třeba se jedná až o dodatečné "fópá"....?
  • 21. júna 2007 11:28:59 CEST
    nellys: jemine mam vlciu tmu ;) mea culpa ( dik )..promin lady drago
  • 20. júna 2007 23:19:41 CEST
    zřejmě jsi špatně četl,Lady Drago neměla napsané vizerali ale vyzerali
  • 20. júna 2007 13:08:50 CEST
    ladydrago: vyzerali sa pise vyzerali nie vizerali
  • 20. júna 2007 10:36:53 CEST
    Hele kemo, a mně by jsi nedoporučil ku svojej madam, když děláš tu reklamu
  • 20. júna 2007 9:24:15 CEST
    Nevies veci hodnotit z nadhladu. Myslis si, ze takto sa robi reklama svojej Madam ? : Keby Ti Isabel volala, tak by uz nebola egocentricka a panovacna, teda zena, ktora neberie ohlad na inych. Tieto vlastnosti urcite nie su prejavom vnutornej sily, preto ta hysteria, je zvyknuta, ze sa na nu caka a ty si sa dotkol jej ega.
    • 2 posts
    19. júna 2007 21:38:31 CEST
    Ja by som to nevidela uplne ako ohovaranie domin, skor debata o jednej konkretnej profidomine a ona ked sa rozhodla sa tymto zivit tak holt musi si byt ista ze niekde preprana bude. Poskytuje sluzby ktore si ludia radi porovnaju ale nie je to na debatu zo susedom u piva a prave toto je stranka kde sa stretava takze si myslim ze ta debata sem patri.
    Odhliadnuc od konkretnej osoby pripada ti taky pristup nedohodnuty s protajskom v poriadku?
  • 19. júna 2007 15:37:34 CEST
    Dobrý den Lady Drago: neměli bychom tu slevu zbytečně lacino
  • 19. júna 2007 14:36:56 CEST
    povedzte mi prečo tak strašne cítite potrebu neustále ohovárať dominy?

ako by sa vám milí subíci páčilo, keby tu bolo fórum s vašim nickom, kde by sa rozoberalo, ako ste sa na ktorom stretnutí chovali, aké boli vaše reakcie, kedy ste vyzerali najponižujúcejšie, koľko ste komu zaplatili....

Myslíte si, že keď tu pretrasiete nejakú dominu, niečo sa tým vyrieši? Že dostanete u profidominy zľavu? Alebo, že sa vás tá ktorá domina ujme len preto, že ste odhalili jej slabé stránky, alebo jej metódy?

Kašlite na to! Život je o tom, aby sa žil, nie na to, aby sa škodilo druhým.

• 19. júna 2007 13:21:11 CEST
    Když ti to vyhovuje,tak si čekej třeba dva dny,to je tvoje věc,já jsem jen vyslovila svůj názor za kterým si stojím,a ty se dál věnuj reklamě své Madam Samozřejmě že projev dominance nespočívá ve footfetishi a ve spankingu,to že sis to přečetl v mém profilu jako mé oblíbené praktiky,neznamená že nemám jiný projev
  • 18. júna 2007 9:26:11 CEST
    vsetky tieto prispevky mi zavananaju niecim nerealistickym.
    podla mojich informacii-domnievam sa ,ze su dost presne , tak subikov, ktori by chceli vyuzit sluzby dominy je mraky , ale tych co su ochotni za to platit uz menej,a mnoho domin je stastnych ako blchy , ak sa tam u nich objavi platiaci zakaznik raz za styri dni, takze pisat obrazne povedane ze tu stoja ako v rade na pomarance ako za socializmu /aj to kubanske/je mierne povedane nadnesene. Cele toto forum posobi dojmom ,,ucel sveti prostriedky", aj ked nie kladna reklama, ale predsa reklama.
    Teraz uz vidim ako sa na mna vrhnu,,reklamni manazeri"profi domin, lebo vacsina profi domin si vydrziava subikov , ktori sa im staraju o ich prezentaciu na nete.
    • 2 posts
    17. júna 2007 8:51:03 CEST
    Suhlasim. A ti, co hladaju podriadenost s bolestou, ti si tiez mozu u nej uzit.
    • 2 posts
    17. júna 2007 8:36:28 CEST
    ja to vidim tak ze kto hlada podriadenost a ponizenost tak mozno u tejto dominy uspeje, kto hlada bolest tak sa najprv nastve :-)))
  • 17. júna 2007 8:33:16 CEST
    Suhlasim, ze dominancia nespociva v nepresnosti a nespolahlivosti ale ani vo foot fetish a vypraskoch. Kazda domina sa vo svojej dominancii prejavuje svojim vlastnym sposobom, ktory jej je dany alebo ktory ju pritahuje.
  • 16. júna 2007 21:29:11 CEST
    nechci tady někoho soudit,ale rozhodně nezhledávám dominanci v nepřesnosti a nespolehlivosti.
  • 16. júna 2007 20:30:57 CEST
    No minimalne si jej spravil dobru reklamu...
  • 16. júna 2007 20:09:48 CEST
    ja som bol u nej len raz a isiel by som znovu a znovu lebo sa mi u nej velmi pacilo ale ideme k veci, mna tiez trochu ponatahovala s tym cakanim ale ja si s toho nic nerobim lebo to berem tak ze ona ma na to pravo sa takto pozabavat zo subikom, proste ked po niecom tak velmi tuzis tak znesies aj to najhorsie a este ak by si si chcel so mnou pokecat tak si rad s tebou popisem na azete a pouzivam uz stabilne dlhsiu dobu nick "miloskobubacik", mam vela podobnych nickov ktore pouzijem ked ma nestastnou nahodou niekto vykopne z miestnosti, tak sa maj a nerob si z toho nic, ja taketo natahovacky beriem sportovo.
  • 15. júna 2007 7:25:32 CEST
    Keby Ti Isabel volala, tak by uz nebola egocentricka a panovacna, teda zena, ktora neberie ohlad na inych. Tieto vlastnosti urcite nie su prejavom vnutornej sily, preto ta hysteria, je zvyknuta, ze sa na nu caka a ty si sa dotkol jej ega.
  • 15. júna 2007 0:47:50 CEST
    este jedna vec.Ked uz klient chcel byt dlhsie tak bud mala klientovi povedat ze je objednany dalsi alebo ked sa ho rozhodla ponechat tak mi aspon dvihnut telefon a oznamit ze ak chcem musim hodinu pockat alebo odist (aj ked sa prehnat cez cele mesto len tak)Len ked nedviha telefon nereaguje tak co si mam mysliet?mam cakat ci nahodou raz nedvihne?
  • 15. júna 2007 0:37:44 CEST
    tak to je tak.Nevravim o sebe a nikdy som nevravel ze som skutocny subik.Proste to beriem ako obcasne ozivenie a vzrusuju ma niektore praktiky.Skor bolestiveho charakteru.Preto aj vyhladavam v podstate profi dominy.A ak si mam zaplatit za nejaku sluzbu tak chcem dostat adekvatnu sluzbu k utranenym peniazom.A za to ze som jej povedal ze tam cakat som nemienil ci a pod tak sa mi zacne vyhrazat niekolkokrat mi vyvolavat atd.Ale mna dost zarazylo ake doslova hystericke zachvaty chytala pri telefonovani.To bol dokaz ze vie dost lahko stratit kontrolu nad sebou samou a zda sa mi to v sm-ku tak trochu viac nebezpecne.
  • 14. júna 2007 22:53:10 CEST
    nejlepší, reálná, opravdová domina - příliš mnoho zbytečných slov. Stačí jedno jediné: Domina. Ostatní přídavná jména jsou na zkušenostech, ale nemá cenu je předesílat. Je to ošidné a klamavé. A především je to o komunikaci Dom a sub strany, hodně intimní komunikaci. A taky by se do toho neměly motat finanční výtky.
    A co tak reálný, opravdový subík, otrok??? Chybí protipól k reálné opravdové domině
    • 2 posts
    14. júna 2007 19:08:32 CEST
    On je trosku rozdiel v tom ze ja mam na tieto hratky trvaleho partnera a dotycna "dama" sa tym zivi. Stale ale si myslim ze je to o dohode oboch stran a k tej tu zjavne neprislo.