Forums » Nekategorizováno

pan vs. priatel

• 2 posts
    1. júna 2006 18:10:44 CEST
    Kedze poznam niekolko parov kde to funguje nevidim dovod preco by Pan nemohol byt zaroven aj priatelom. Napriek tomu ze to tu obcas radi poniektori tvrdia predsa je mozne byt BDSM+ a zaroven monogamny.
  • 8. júna 2006 13:34:27 CEST
    inak dávam do pozornosti moje fórum " LASKA A BDSM VZTAH" kde sa už táto téma rozoberala , sú tam zaujímavé príspevky
  • 8. júna 2006 13:27:35 CEST
    ...ja som vždy hľadala vzťah , nie iba úlety , chcela som , aby môj partner bol aj mojim Pánom a naopak , chcela som sa v SM stále posúvať dopredu ,zažívať nové zážitky , a nie stále začínať s iným partnerom ,časom ma to aj nudilo , kým sme sa zohrali , každý z nás si našiel iného partnera a kolotoč sa začal odznova . Ja chcem lúbiť svojho Pána-partnera a chcem byť aj lúbená , potom sa SM pohybuje v úplne iných dimenziách , je to skrátka iné . Ale nájsť niekoho takého je asi nesplniteľný sen , aspoň pre mňa...
  • 6. júna 2006 20:02:20 CEST
    Vlastně se v názorech až tak moc nelišíme. Já preferuji typ vztahu více partnerský, než otrocký. Pokud tebe uspokojuje něco jiného, je to tvé plné právo.
    • 2 posts
    6. júna 2006 7:55:47 CEST
    Nie len podla niektorych prispevkov ale proste obcas tu scenku mzoe ovladnut aj sub partner. Dvaja ludia vo vztahu nikdy nemaju absolutne rovnake uchylky a v momente ked tieto su v niektorom bode prilis protichodne tak aj sub partner ma pravo povedat ze toto nechce.
    Samozrejme ze sa od subpartnera nechce a nie je ziaduce aby si sefoval celu scenku stylom - a teraz si prosim 10 placackou a 5 rakoskou :-)
  • 6. júna 2006 1:31:33 CEST
    Určitě máš pravdu. Kdo je sociálně sub, tak asi nemá čas, ani možnost courat po internetu a navíc po tak trochu eroticky laděných stránkách. :D
  • 6. júna 2006 1:26:41 CEST
    Víš, já spíš , než obhajuji, nazývám věci pravými jmény. Otrok je otrok a otrokářka je otrokářka,bavíme-li se ve femdom rovině. Vztahy můžou být různé, ale přeci musí být jasné, kdo vládne. Podle některých příspěvků to může být i otrok, který si určuje pravidla! Cítíš tu absurditu? No a o tom co mě eroticky vrušuje a uspokojuje jsem se zatím ještě nezmínil. Snad někdy....?
  • 5. júna 2006 19:06:27 CEST
    Ano, já si přisadím vždy rád ;-) Já jsem eroticky, nikoliv sociálně submisivní. A jak je to s tebou? Zdá se mi, že ve svých příspěvcích obhajuješ sociální submisivitu, ale, dle mého názoru, to děláš také kvůli erotickému vzrušení a uspokojení. Skutečná sociální submisivita totiž mnoho erotického ani jiného uspokojení nepřináší.
    • 2 posts
    5. júna 2006 8:45:14 CEST
    Ludia co sem chodia su vacsinou minimalne eroticky submisivny, nie kazdy je k tomu aj socialne sub.
    Ti co su socialne sub vacsinou totiz v tychto parametroch nerozmyslaju.
  • 5. júna 2006 1:35:29 CEST
    Zásah! To co jsi napsala o erotické a sociální d-s sedí! Možná se ale taky shodneme, že obě polohy jsou možné.....a která je lepší? Asi ta, která oběma , nebo všem účastníkům takovéhoto vztahu lépe vyhovuje??
  • 5. júna 2006 1:25:33 CEST
    No ty aby sis nepřisadil!!! :)))
  • 4. júna 2006 23:28:23 CEST
    Nedavno som niekde zbadala take odhadujuce prieskumy kolko SM ludi,parikov,zije so stalym partnerom 28percent a 7percent je zenatych-vydatych.Malo?Podla mna nie,ved nie kazdy vie odhadnut svoju orientaciu,predtym nez ochutna poriadnu davku svojich erotickych fantazii,takze to treba brat s rezervou.No a potom samozrejme vznika to co sa mi hnusi,ale je to vec nazoru.Ak niekomu vyhovuje mat svoju hracku len obcasne,alebo z inej strany byt hrackou len obcasne,je to jeho vec,ale mne osobne to nevyhovuje,aj preto som dala prednost tomu o com sa tu debati-pan-partner-laska,vsetko v jednom,no a subinky nevzdavajte sa !!! aj ja som mala depky ale treba to vybit a co ked sme submisivne! vsak v ocistci nam to snad prejde xixi :o) indiisha
  • 4. júna 2006 13:10:15 CEST
    Naprostý souhlas.
    • 2 posts
    4. júna 2006 10:02:14 CEST
    Nikto netvrdi ze toto su maledom stranky ale nie su ani prisne femdom. A to podla rozhodnutia miestnych adminov a nie niektoreho zo subikov. Takze takto polozena otazka je tu podla mna na mieste a navyse v tomto pripade je dost jedno ci ide o maledom alebo femdom vztah. Tie vazby su tam rovnake.
    Vacsina ludi totiz rozlisuje eroticku a socialnu dominanciu a submisivitu a nevydava ju za to iste.
  • 4. júna 2006 9:13:50 CEST
    Co si mal na mysli tym, ze toto nie su maledom stranky ? To podla Teba by sem heterosexualne subinky nemali chodit a nieto este aj zakladat fora o vztahu Pan a subinka ?
  • 4. júna 2006 1:55:52 CEST
    Tak za prvé, toto nejsou maledom stránky ! A potom, jestli se budeme bavit obecně, tak pokud si tady notujete, že submisivní partner je ve stejném postavení jako dominantní, pak to je jako by jste tvrdili že chlap je ženská a naopak.
    • 2 posts
    3. júna 2006 20:16:59 CEST
    Myslim ze je velmi jednoduche povedat ze vztah Pan a subinka nemoze fungovat aj v beznom zivote. je to akesi ospravedlnenie bigamie. Toto je moja zena a zivotna partnerka a toto je moja subinka ktoru vidim raz za ... (tyzden, mesiac) kedy si s nou uzijem. Ta "scenka", "hratka" tym ocakavanim sice mozno je intenzivnejsia ale potom sa aj tak treba vratit do bezneho zivota.
    A tu vyvstava otazka, ma mat subinka tiez svojho zivotneho partnera a na hratky Pana? Je to velka komplikacia spolocneho zivota s partnerom.
    Je prijemnejsie si vyhradit pre hratky so zivotnym partnerom urcite chvile. Ono nikde nie je napisane ze subinka v beznom zivote nesmie rozhodovat o veciach v nom. Maloktora je natolko submisivna aby sa pytala pana ci moze ist aj na zachod.
    Tam mi potom pripada dobre si vytvorit ritual na prepnutie do D/s. On sice ten ritual casom strati asi svoj zmysel ale to zavisi na tej konkretnej dvojici.
  • 3. júna 2006 13:58:34 CEST
    Vsťah sa da rozdelit na štyri veci :laska, sex, bežny život a to naše D/s. Pri dodržiavaní určitých pravidiel sa nevylučujú. Pokiaľ bežný smrteľník je viazaný iba laskou sexom a bežným životom (teda 3v 1), my musíme mať 4v1. Takže ty to máš iba o tú 1/4 ťažšie.
    Ps. Neboj sme aj taký.
  • 3. júna 2006 12:15:20 CEST
    Napisal si to velmi pekne. Tiez si myslim, ze D/s vztah bez lasky nemoze byt trvaly.
  • 3. júna 2006 8:59:05 CEST
    Vidím to stejně.
    • 8 posts
    2. júna 2006 16:51:57 CEST
    Submisivna zena tuziaca zit bez promiskuity a pritom byt spokojna so sexualnym zivotom, nie je vobec naivna a uz vobec nie hlupa. Opak je pravdou ...
    O takej zene ja tvrdim, ze je mudra a ze prisla na podstatu vztahu dominant-submisiv.
    Vztah dominant-submisiv je predsa o dvoch uplne rovnocennych ludoch a dominant si musi vazit svojho submisiva, inak to proste nejde, inak ten vztah nie je trvaly.
    Takyto vztah, obohateny laskou, je naplnenim a nebojim sa bez zabran povedat, ze vrcholom D/S.
    Tvoj znamy urcite nema pravdu, alebo ju len nechce mat?
    • 8 posts
    2. júna 2006 16:14:34 CEST
    podla mna je to hovadina, preco by muz nemohol partnerku v sexxe trochu potrapit, ponizit a po sexe s nou byt normalny partner... podla mna sa to da a to bez problemov.
    Podla mna je to ako v normalnych vztahoch... niekde ano a niekde nie...
  • 2. júna 2006 15:11:32 CEST
    1.Hlada si pan subinku ktora bude jeho partnerkou aj oficialne a dokaze ju lubit?
    2.moze mat muz jednu priatelku ktoru si bude vazit a brat ju ako rovnocennu aj ked v sexe budu pan a subinka?Moj znamy tvrdi ze nie.
    - Kacir nechcem sa s Tebou hadat, ale citaj poriadne. Hlavne poslednu vetu bodu 2. Leitlou sa dotazovala na spravanie muza v urcitej situacii, a kto jej asi najfundovanejsie odpovie? No muzi so skupiny na ktoru sa pyta.Nemyslis?
  • 2. júna 2006 10:00:54 CEST
    je to svojim sposobom prirodzene, ked sa nato divas ako na takyto mozny scenar:
    dvaja sa do seba zamiluju, naozaj zamiluju, a ak su co sa tyka bdsm co k comu tak jeden v druhom urcite nieco tusia, ak to ludia beru vazne tak sa ich preferencia da lahko vycitat zo sposobu spravania. su spolu nejaky cas a skor ci neskor sa chalan spyta, co by holka povedala nato keby sa veci urobili zabavnejsimi a mas tu zamilovany par v pevnom D/s vztahu. jedine co t vyzaduje su silne charaktery. hlavne silny charakter chalana, ktory sa dokaze vyburit v monogamnom vztahu, ale to uz je otazka kvality a perspektivy celeho toho partnerstva aj v normalnom vztahu, nielen D/s.
    Z vlastnej skusenosti vam ale mozem povedat ze partnerstvo najspolahlivejsie klape ked ide o dvoch switchov. Je lepsie ked su si partneri rovni a v normalnom zivote prevlada demokracia a liberalizmus a v spalni to je potom uz impulzivne a diktatorske...:D
    • 3 posts
    2. júna 2006 1:35:03 CEST
    Leitlou: Ano, je to možné, je to v D/s jak u jiných vztahů, někteří lidé jsou od přírody věrní, jiní potřebují harém a vztah dominanta k subince začne mít imho smysl, až když je tam láska, pokud je to jen o sexu, nevydrží to dlouho, někdy jen do ejakulace... .-)

Bachelor: Ty nemysli a čti. Leitlou se ptala na muže, ne mužů... Kdyby ses aspoň snažil smysluplně odpovědět...
  • 1. júna 2006 20:46:59 CEST
    Podobné fórum jsem založil před několika dny i já a řeším tam podobnou otázku. Samozřejmě, jsem zastáncem monogamního partnerského vztahu s D/s prvky, vztahu, který je zároveň láskou a zároveň D/s.