Forums » Nekategorizováno

Bondage

• 27. júla 2008 3:49:31 CEST
    pouta jsou fajn! Rychle a účinně plní svůj účel,jejich nasazení může být odrazem momentální nálady,prostředkem,směrem....provázky jsou spíš cílem. Mám rád obojí, dobrá je i kombinace. Dostaneš provázky,už při dodělávání myslíš na to, kde je slabší místo, kudy by se dalo... no a pak dostaneš ještě na zajištění pouta a řetěz k topení kolem krku na dva zámky....no a už víš, že tedy dnes budeš muset opravdu počkat, až se tomu nahoře bude chtít, nezkontroluješ, jestli šla na večeři, nebo nechce abys jí rušil při seriálu
    • 13 posts
    24. júla 2008 14:23:46 CEST
    Na www.lopuch.cz v klube bondage sa po dlhom čase trochu rozprúdila diskusia, kto tam nie ste zaregistrovaní, odporúčam. A je tam aj niekoľko iných zaujímavých klubov.
  • 23. júla 2008 21:02:16 CEST
    stým stebou môžem len súhlasiť bez niečoho takého ako je dôvera to na plno nejde .
    je len na jednotlivcoch ako si dokážu tu dôveru vybudovať ;.)))
  • 23. júla 2008 19:58:29 CEST
    ...bondage a specialne art a japonska je pre mna viac ako len bavlnene povrazky a skutocne ju dokazem prezit len s niekym komu absolutne verim, o kom viem,ze mu mozem uplne doverovat, pretoze fakt je, ze kazdy sme ini a musime sa najskor poznat a to nejde z jedneho dna na druhy ..z realnych skusenosti viem, ze je to potom ten najkrajsi pocit:-)...aj puta z povrazkov su krasne...aj hranice sa daju posuvat...vsetko je len o ludoch a dovere
    • 13 posts
    23. júla 2008 14:50:52 CEST
    hej, aspoň som ju nerobil a neviezol nadarmo. Nikdy človek nevie, čo sa zíde.
  • 23. júla 2008 9:49:14 CEST
    no ja myslim, ze si sa na mlyne az tak velmi nenudil a celkom dost ludi si to tam vyskusalo. A nakoniec aj k tej klade sme sa dostali
    • 13 posts
    23. júla 2008 9:31:15 CEST
    Ozaj sa nepovažujem za odborníka v tejto oblasti, ale pod bondage si predstavujem niečo iné, ako napr. zavretie do klady. Osobne sa už nebudem k definíciám viac vyjadrovať. Skôr ma zaujíma, prečo je pomerne malý záujem o bondage napr. na stretkách, aj keď väčšina ľudí má v profile zaškrtnuté pri bondage vysoké číslo.
  • 23. júla 2008 8:04:41 CEST
    krása bondage tkví ve fantazii, čímkoliv se dá znehybnit a na různé způsoby,fantazii iniciativě a improvizaci s překvapením se meze nekladou
    • 2 posts
    23. júla 2008 7:49:00 CEST
    Dovolim si s tvojou specifikaciou bondage nesuhlasit, bandage je o znehybnovani a preto sem aj tie puta ci uz policajne alebo kozenne patria
    • 13 posts
    23. júla 2008 0:15:40 CEST
    je o povrazoch, rozšírene možno o remeňoch, šatkách, reťaziach, lepiacich páskach a pod. Nie o putách, či už kovových, alebo kožených. Je v zásade estetická (japonská a pod.) a funkčná, slúžiaca na fixáciu a následné "hrátky" a tu sa stretáva s fixáciou putami a pod. Neznamená to ale, že predchádzajúce príspevky sem nepatria. Fajn, že sa toto fórum aspoň na chvíľu rozbehlo
  • 22. júla 2008 21:30:52 CEST
    takych je viac,,, napr.
    http://www.nawashibari.com/techniques/index02.html
  • 22. júla 2008 19:29:19 CEST
    no či pri putách či povrazoch je treba dávať pozor sú spôsoby viazania pri ktorých môžeš ublížiť ;.(((
    a preto opatrnosti nikdy nieje dosť ;.)))
  • 22. júla 2008 15:28:24 CEST
    puta su fajn z dovodu ako si napisal. bohuial LEN z toho.
    vedia skaredo ublizit, treba byt opatrny a zase davat pri tom vsetkom pozor a neuvolnit sa je dost otrava.
  • 22. júla 2008 9:21:47 CEST
    Mám rád ocelová pouta, ale mám rád i provázky, jsou hravější, ale hravost mám v bdsm své kouzlo.
  • 22. júla 2008 7:52:51 CEST
    já to zase jednoznačně jako ty nevidím, protože každá technika má své kouzlo. U provazů právě to zkoušení a následné opětovné poznání, že z toho nejde vem, zvyšuje pocit bezmocnosti. Pouta, to je jistota, ale spoután si jen v uřčitém místě, ale třeba obalení folií - to je mňamka - ani se nehneš. Přesto bondage na všechny způsoby mne uchvacuje a nevím co bych upřednostil, rád to střídám
  • 21. júla 2008 23:25:46 CEST
    jednoznačně dávám svůj hlas poutům. Když mám nasazená pouta, vím, že sranda skončila a nezbývá než čekat až mě ta, co mě spoutala zase osvobodí a když se budu moc snažit uvolnit, pouta se můžou více sevřít a více bolet....provazy provokujou k zkoušení pevnosti vázání...
  • 19. júla 2008 16:32:20 CEST
    mam aj putá aj povrazy a povraz je len povraz to nech si vraví kto čo chce;.)))
  • 17. júla 2008 21:58:57 CEST
    to bol taky BDSM arzenal v ramci improvizacie- bic z Lidlu,
    -puta z obvodneho oddelenia
    - el svorky na bradaky napajane z handsmade menica napatia a prudu napajaneho z mototcyklovej autobaterie
    - dútky z corknuteho segrinho kozeneho opasku s dlhymi strapcami na konci
    - kruzok do ust vyrobeny z kruzku na garnizu z domacich potrieb a remienka na lyze:-D
    - zaslepovacia maska na oci z lyziarśkych bryli zastiekanych sprejom

kutil tim a pat a mat z a je to sa mohli skovat:-DDDD

sice to podla toho aj vyzeralo...
    • 2 posts
    17. júla 2008 20:04:47 CEST
    ja davam prednost kozennym putam, kovove policajne su podla mna len na chvilku a s velkou opatrnostou. Ked clovek potrebuje kovove puta nemal by si to zjednodusovat policajnymi ale ked uz tak investovat do poriadnych okovov. Tak ziadne priskripnutie nervu nehrozi.
  • 17. júla 2008 17:42:18 CEST
    kovove puta su na kocku. tie kvazi eroticke s kozusinou tiez.
    je to kov, teda tvrde, nepohodlne, mozu sposobit zranenie.
    byvalej tak ochrnulo zapastie ked si ich prilahla zadkom a polroka behala po neurologiach a jedla pilule.
    najlepsie su opasky od frote zupana- makke, prijemne na dotyk, lahko sa rozvazuju uzly.
    satenove tiez.akurat s uzlami je to na kocku.
    • 13 posts
    17. júla 2008 8:21:15 CEST
    že by bolo cítiť trochu záujmu o bondage? Povrázky sú stále na predaj. (nemyslím to ako reklamu, len ak by niekto chcel a nemal čím)
  • 18. decembra 2007 23:37:38 CET
    www.artbondage.estranky.cz
  • 18. decembra 2007 23:07:11 CET
    kurnaaak!

ako sa vola ta stranka, kde su obrazky, ako sa viazu rozne polohy...japonsky styl.

na tej stranke je viazane konopnym lanom.

nevie niekto?

je to free stranka.
    • 13 posts
    18. decembra 2007 8:11:38 CET
    Na stretko do BB zoberiem zo sebou povrázky na predaj, ak by niekto chcel
  • 7. novembra 2007 11:26:22 CET
    tak to bude asi tym pouzivanim....tie pouzivanejsie su...jemnejsie

inak vobec si nespominam ako si zacal to viazanie, na ktrore som sa ta na akcii pytala. nabuduce mi to ukazes...najlepsie je pidiet ako stokrat pocut a vidiet jednym ockom