Forums » Nekategorizováno

Bondage

• 13 posts
    7. novembra 2007 8:12:18 CET
    všetky by mali byť z rovnakého materiálu. A všetky sú umelé tak na 100%. Prírodné sú bavlnené - biele, konopné a nejaké sialové. Ja mám len umelé, bavlnené kupujem v Nitre a namiesto konopných mám náhradu - tiež umelé.
  • 6. novembra 2007 19:58:46 CET
    otazka: cervene a cierne lana su rovnakej "konzistencie"? tie cierne sa mi zdaju umelejsie...
  • 5. novembra 2007 20:32:32 CET
    k inzercii...lana sme kupili...no vlastne dokupili...Ja som spokojna aj s farbou, mojho suba zaujala ta zlta faba, co si s nimi viazal na akcii...ale uz som mu vysvetlila, ze on nebude viazany v kontrastnom ciernom tricku ako niekto TAM....a ta cierna na lane sa pekne vykontrastuje s tou bielou a ruzovou...

dakujem za lana, co sme kupili na halloween party v povazskom podhradi... posluzili dobre (a dufam, ze dlho este budu )
    ....12 metrov nie je tak strasne vela...na jeden kus. trosku sa mi to motalo....ale aspon som nemusela stale nadpajat
    • 13 posts
    29. októbra 2007 11:11:54 CET
    Skúsim vrátit toto fórum drobnou inzerciou. Na piatkovej párty si môžu záujemcovia pozrieť a kúpiť povrázky na bondage.
    • 13 posts
    21. septembra 2007 7:13:42 CEST
    ok, vďaka.
    • 2 posts
    20. septembra 2007 18:30:05 CEST
    Asi mame trosku rozdiel v pojmoch :-) Verejna akcia je pre mna uplne otvorena, poloverejna je so zarukou aku mas na mysli ty.
    Celkovo ti ale v organizovani podobnych akcii drzim place :-)
    • 13 posts
    20. septembra 2007 18:11:16 CEST
    Filter bude a stretko bude, keď budú ľudia nie naopak. To som už písal. Kto bude chcieť prísť bude musieť vyvinúť nejakú aktivitu a minimálne sa s niekym stretnúť, koho poznám buď ja, alebo aspoň môj známi. Za dôležité pokladám, že sa bude môcť prihlásiť sám. Preto považujem takúta akciu za verejnú (nie preto, že tam príde široká verejnosť). A netvrdím, že to idem robiť budúci mesiac. Možno budú dve do roka, alebo vôbec nie.
    • 2 posts
    20. septembra 2007 10:04:24 CEST
    Hovoris ked bude zaujem ludi, uvdom si ale ze zial vacsina ludi ma akurat kopu reci a skutek utek. To znamena ze ti tu zaujem budu slovne deklarovat mnohokrat ale nakoniec nepridu. Ona postupnost kecacie stretko -> akcne ma svoj dovod.
    Inak s tym ze nevies o problemoch neznamena ze neboli, vyskytli sa vselijaky ocumovaci, otravovaci a podobne individua - to si ale riesili organizatori vzdy sami a prave preto je vacsina stretiek na "pozvanku" ci skor na doporucenie.
    Ono to nie je bezdovodne. Na druhej strane pokial mi niekto napisal (este ked sme s Vaskom a Grimmom orgnizovali zrazy na Starej Poste) tak pokial sa nam dotycna osoba zdala pricetna tak sme ju kludne vpustili. Ono ale prist uplne volne znamena kopu az neziaducich ludi. Proste nejaky aspon maly filter byt musi. Nakoniec aj v Moodys to zafungovalo a podmienka aspon nejakeho BDSM znaku splnila to co mala - odfiltorvala ludi co by prisli len na cumendu sposobom - Mara podme kuknut oni sa tam budu bit - holt zrazy nie su cirkus :-)
    Ja by som si velmi priala aby ti tvoje plany vysli len sa obavam ze jedina sanca je tretko vyhlasit a dufat ze pride dost ludi :-) A zabezpecit si pritomnost par priatelov ktori ti pomozu vytesnit pripadnych vytvaracov problemov :-)
    • 13 posts
    20. septembra 2007 0:11:43 CEST
    Stále mi nie je celkom jasné, čo mi chceš povedať. V čechách nezačal so stretkami Kahofer, robia sa tam roky a organizujú ich rôzni ľudia, ktorých poznáš veľmi dobre. Neviem ani o jednom vážnejšom probléme (okrem studenej vody vlani v Takoníne), ktorý by sa na niektorom vyskytol. Netvrdím, že sa nemôže. Keď budem (možno nebudem) organizovať stretko, tak nebude pre úplne cudzích a budú informovaní čo sa tam bude asi diať. Keď ho budem robiť, tak nie pre mňa, ale pre tých ľudí čo nemajú šancu dostať od niekoho pozvánku. Ja keď cítim potrebu, zájdem do Čiech, ako si úplne správne poznamenala. Ale keď nebude záujem ľudí, určite nič organizovať nebudem.
    • 2 posts
    19. septembra 2007 9:48:57 CEST
    Ty ktory za stretkami behas az do Ciech sa stazujes ze sa u vas nikto nestretava?
    Uvedom si ze ludia s amusia naucit sa stretavat, aj v BA aj v KE bolo tych stretiek o dvoch ludoch nespocet kym sa to zacalo lamat a zacalo chodit vela ludi.
    Proste najdi niekde vo vacsom meste ako je tvoje priestor a zacnite tam chodit na pivo. Sorry ale len nejaky blaznivy nadrzanec ti vacsinou kyvne na akcne stretko ked navyse ani nevie co sa tam bude diat a ludi nepozna.
    Ked tie stretka organizuje Kahofer tak tam sice chodia rozny aj neznamy ludia ale on ma tu autoritu aby stopol vec ktora by sa ucastnikovi nepacila a o tom to je. Je to jeho priestor a jeho zraz. Navyse ani on nezacinal s uplne neznamymi ludmi.
    • 13 posts
    18. septembra 2007 22:19:30 CEST
    Minimálne fajn je, že sa o týchto veciach dá diskutovať. Každý má svoju pravdu a svoje podmienky. Ľahko sa kontaktovať ľudom v Košiciach, alebo v Blave, horšie to máme my cezpoľní. A úplne najhoršie sú na tom tí, čo ešte nemajú žiadne kontakty, praktické skúsenosti a ešte sú aj ďaleko od centier. Ale to už je na debatu pri pive.
    • 2 posts
    18. septembra 2007 20:38:22 CEST
    Ked hovorim o sukromnych nemam na mysli nieco s pripravenym programom kde nechas kopu penazi za vstup :-)
    Mam na mysli priatelske skupinky ktore sa stretavaju aj mimo verejnych stretiek pretoze si proste padli spolu do noty. Ale ked niekto nejde na verejne stretko pretoze on chce len akciu (sorry, nie je to teraz mierene na teba) tak sa na sukr stretko asi tazko dostane.
    Za sukr stretka ale nepovazujem stretka na Tvrzi u Kahofera a Anet a ani stretka v Brne u Sklavin (Lady Charis) pre tych je to sposob obzivy :-)
    • 5 posts
    18. septembra 2007 16:45:01 CEST
    Možnosť je sa dostať aj na sukromne akčnejšie stretka. Ale musíš sa občas ukazať na verejných, veď nepozvem niekoho, koho neznam.:-)
    • 13 posts
    18. septembra 2007 16:08:36 CEST
    Akčnejšie stretká nikdy nemôžu byť celkom verejné. Vždy musí byť nejaký filter. Ale tiež by mala byť možnosť sa tam dostať. Ak sú akokoľvek kvalitné akcie úplne súkromné, pre ostatných sú bezcenné.
  • 18. septembra 2007 13:17:31 CEST
    Ako ktoré.
    Tie verejné sú pre všetkých - je to dobrý štart
    Tie uzavreté budú asi len pre zopár vyvolených horných desať tisíc, čomu odpovedá prežitý zážitok, ušitý na mieru - niečo ako domina na telefon. Ale možno kecám, možno sa vyjadrí niekto povolanejší.
    • 13 posts
    18. septembra 2007 5:51:06 CEST
    Tie sú mi ukradnuté. Stretká ku ktorým chcem dospieť by neboli uzavreté len pre mňa a mojich súčasných kamarátov.
    • 2 posts
    17. septembra 2007 21:49:49 CEST
    ale oni tie akcne stretka uz davno su len nie su tak inzerovane na verejno ako je to v Cechach :-)
  • 16. septembra 2007 13:37:24 CEST
    pekná pekná pekná stránka, až by jeden mal chuť prisť tomu na chuť
    • 13 posts
    16. septembra 2007 11:31:20 CEST
    všetkých čo majú záujem o bondage a aj praktickú realizáciu aj iných vecí do klubu BDSM Slovensko na www.vsara.com. Verím, že postupne dospejeme aj k reálnym stretkám o trochu akčnejším, ako sú kecacie stretká v reštauráciách.
    • 13 posts
    30. augusta 2007 9:41:25 CEST
    kuk na www.slunecnitvrz.eu, texty, reportáže. Moja premierová reportáž z bondage zrazu
  • 29. augusta 2007 21:52:27 CEST
    neohlasy mi nevadia...

to Nenufer: samozrejme, ze blizsie info sa vcas dozvies

to Leon: aktualny stav ukazuje, ze neohlasy na fore sa nerovna neucast na akcii

• 2 posts
    29. augusta 2007 12:32:47 CEST
    Neda sa ocakavat nadsenie ked chybaju informacie :-) Kde kedy za kolko :-)
    • 13 posts
    29. augusta 2007 11:13:45 CEST
    Bondážovací zraz na TVRZ-i sa vydaril, práve som dopísal reportáž, ale ako vidíš z (ne)ohlasov na tvoj príspevok a podobne na moje predchádzajúce ponuky, záujem o bondage medzi účastníkmi tohto fóra je ozaj hodne latentný
    • 13 posts
    27. augusta 2007 7:39:42 CEST
    Aby som doplnil stav, na Tvrzi sa dosť minulo. Až som mal obavy, či si nebudem musieť požičiavať na vlastné realizácie.
  • 26. augusta 2007 22:08:01 CEST
    Tymto chcem upozornit, ze sa koncom septembra, zaciatkom oktobra (datum upresnim) bude konat akcia pre priaznivcov bondage.