Forums » Nekategorizováno

Bondage

• 2. augusta 2006 13:55:41 CEST
    Pokud myslíš to spojení ramena - ruce, tak to je taky nějaké to uzlíkování ala drhaný závěs na květináč:)))
    • 2 posts
    1. augusta 2006 23:46:14 CEST
    Tak už jsem to našla. Koukám, že používáš i uzly z drhání a vypadá to moc hezky. Mimochodem - v té druhé a třetí fotce - to na zádech je háčkovaný řetízek?
  • 1. augusta 2006 17:40:42 CEST
    fotoalbum tady na domině... Jdi přes můj profil..
  • 30. júla 2006 23:22:26 CEST
    Asi jsem neschopná - může mi prosím někdo prozradit link na ty webovky s bondage? Díky.
    • 2 posts
    28. júla 2006 14:14:29 CEST
    Velmi pekne ale mozno na mna az moc utiahnute, ja mam rada ked sa v tom moze vzpierat :-))) Tak mam aspon pocit ze ho premozem lebo inak ma sily za troch a jedina sanca je uvalat ho :-)))
  • 26. júla 2006 9:48:23 CEST
    videl som fotky,pekne su. Z tohoto uz obet naozaj nema ziadnu sancu uniknut
  • 24. júla 2006 20:03:02 CEST
    Já už se díval a ide ti to .
    Jen k něčemu takovému dohnat mou paní
  • 24. júla 2006 19:06:21 CEST
    Založila jsem nové album s několika fotografiemi bondage chlapa..
  • 19. júla 2006 0:16:13 CEST
    Ja viazem naopak dost silno.. Viazem kotniky, lytka a stehna, zapästie, dalej pod laktami a nad laktami. Spojim ruky s nohami, trup k rukam este pripevnim hrubym kozenym opaskom a krk pritiahnem este k noham (ale nie silno, nesmie byt nosny, inak skrti). V tejto polohe na bruchu sa da dobre umiestnit hlava partnera "do klina", pripadne, ked ho prevratim na stranu, je pristup k vsetkemu podstatnemu
    V kazdom pripade je to individualna vec, nie kazdy asi vydrzi v kozelci take pevne zviazanie. A urcite to nie je na dlho, ked chcem aby v tejto polohe bol dlhsie, tak neutahujem krk a aj cele zviazanie je volnejsie.
  • 18. júla 2006 14:55:54 CEST
    Vůbec při vázání kozelce nezapojuji krk, ani přes obojek.. Volnější provaz vedu vzadu za krkem, předem do podpaždí, kde ho překřížím s tím co je za krkem.. to celé několikrát, aby se nezařezával a pak vpředu ty smyšky obtáčející podpaždí spojím dalším provazem. Celé je ale nutno vázat velmi volně, tím spojením podpažních smyček dojde k dotažení "na tělo". Vytvořím tak jakýsi postoj, něco podobného, jak mívají malí psíci, nebo fretky..:)) případně je možné nespojovat vpředu dodatečně, ale vázat rovnou křížem - jen to pak není pak tak pohodlné..
    • 2 posts
    18. júla 2006 14:36:12 CEST
    ja ked ho viazem tak milackovi len zviazem ruky a nohy k sebe ale aj tak to vacsinou ani nie tak viazem ako len spojim puta karabinami ci kratkym kusom spagatu. Pripadne vyslobodenie je potom podstatne rychlejsie.
  • 18. júla 2006 14:34:41 CEST
    Co se kozelce týče,tak je to moje nejběznější poloha.Základ je velice jednoduchý a tím i rychlý,takže to moje paní s radostí používá.Místo smyčky kolem krku mi to uvazuje za obojek,ale to jen když je pořád u mě.když odchází,tak to s krkem nespojuje.
  • 18. júla 2006 11:02:04 CEST
    ku kozelcu -pripajam sa k tvojmu nazoru - ako forma trestu je tato poloha podla mna velmi vhodna.. Slucka na krk samozrejme k nej nepatri - ved ulohou bondage je svoju "obet" potrestat, obmedzit v pohybe, pomucit a nie umucit Mne sa paci,ze v tejto polohe je muz uplne bezmocny napriklad proti takemu stekleniu - chodidiel a pod ...
  • 18. júla 2006 10:38:20 CEST
    V tomto směru s tebou asi budu souhlasit - když byly mé nesmělé pokusy označeny za perfektní a já za profíka při svém cca čtvrtém uvázaném diamantu na někom (a několika na sobě na vyzkoušení).

Ale asi je pravdou to, co o sobě všichni říkají - chybí jim na bondage trpělivost (prostě se jim nechce se to ani učit) resp. si o sobě myslí, že jsou kdovíjak dobří v tom či onom a nechtějí se ztrapňovat pokusy - nechápu. (Možná fakt nemají prostorovou představivost... já už se dostávám do stavu, kdy zavřu oči, celou vazbu si namaluji v hlavě a pak jen vážu.)
  • 18. júla 2006 7:53:34 CEST
    Sice předpokládám, že plky, které nám tu píše Milos nikdo nebere vážně, ale přece jen mi to nedá - pokud by někdo zamířil k profi domině s představou, že se dočká kvalitní a bezpečné bondage, buďte velmi opatrní. Na úrovni, která by se dala nazvat profesionální, ve smyslu kvality se jich bondage mnoho nezabývá...
  • 17. júla 2006 22:06:31 CEST
    najlepsie je niekoho zviazat na pevno tak aby sa uz nikdy nevyslobodil a nechat ho chcipnut...hehehe
  • 17. júla 2006 22:00:13 CEST
    ak vas omrzel zivot alebo trpite silnou depkou tak odporucam obesit sa alebo ak to nezvladnete sami tak sa dajte niekomu skusenemu obesit alebo odporucam nejaku profi dominu.
  • 17. júla 2006 20:24:00 CEST
    ku kozelcu.Pouziva sa na umucenie mozno v nejakych mafianskych praktikach, ale ved predsa ked nepouzijes slucku na krk,ale obojok a spravne vsetko poviazes, je to jedna z najlepsich poloh pre urcitu formu "trestu".Urcite nie je vhodna, aby v nej clovek bol zviazany cely den, ale je skvela pre rozlicne hratky. Samozrejme treba byt pozorny, ci je vsetko ok - ale to myslim, ze pri bondazi musi byt dominantny partner vzdy
  • 17. júla 2006 19:50:58 CEST
    Děkuji všem za návody a nápady ohledně toho diamantu. Vcelku se mi už daří a opravdu to jde, jak jste popisovali.

Jinak jsem se až divila, jak dobře se váže bavlněným oplétaným provazem o průměru 10mm. Zjistila jsem, že se s ním váže moc hezky - na jemné vazby je pak dobrá bavlna o průměru (snad) 6mm. Umělohmotné jsem začala používat jen na různá dotahování a podobně (při pořádném utažení se přecejenom lépe rozvazují). Taktéž doporučuji umělohmotná lana pro výuku a zkoušení nových uzlů.

A krom toho jsem taky zjistila, že kdo neumí základní uzlíky, měl by začít jimi a nepřemýšlet o tom, k čemu je pak v bondage užije, protože mu minimálně zvýší a zlepší představivost o uzlech a vše mu pak půjde snáz.
    • 2 posts
    17. júla 2006 8:05:05 CEST
    Obávam sa, že obsluha v obchode s horolezeckými potrebami ma trosku ine predstavy o lanach a spagatoch ako my a hlavne vacsina ludi nebude mat odvahu im na rovinu povedat no potreboval by som to na viazanie cloveka :-) Nehovoriac uz o tom ze oni od lan ocakavju ine vlastnosti ako na bondaz. Tazko by ti asi na nieco doporucili jutove lano hoci suludia co ho pouzivaju (teda je skor na japonsku bondage a je stranse nepohodlne).
    Pri lane na bondage je podla mojich skusenosti dolezite:
    makkost (aby dobre úprilnulo co sa da casto zlepsit vypranim v pracke s mnozstvom avivaze)
    pevnost
    material - BA je maksia ale pri pretahovani lana malokedy popali, PAD je zase stabilnejsie
  • 17. júla 2006 2:13:11 CEST
    Neda mi zamiešať sa. Niečo som za mladi robil do jachtingu a celkom sa mi pačiolo vyjadrenie Chromky ohladom lán. Nie su tvrdé, lebo nemusíš použiť výhradne lano...môžeš niečo ako "Brnenský špagát" celkom je makký ako aj klasické viazačky. Naviac majú veľa frieb a je to celkiom sjuper zabava okrem vzoru doplniť ho aj viacerymi farbami. Šekle sú tiž super vec, ale tie som už v predaji nevidel veľmi dlho je to výsostne jachtárska záležitosť na tvrdý rozoberatelný spoj...nahrádzal sa jedine dračou slučkou..
    Ale musím aj tak povedať že veľmi sjuper ste sa rozdebatovali...jedna z mála veľmi debatovaných tém
    • 2 posts
    16. júla 2006 21:28:09 CEST
    Sorry ale horolezecke lano je podla mna jednou z najmenej vhodnych moznosti na viazanie, potrebujes nieco ohybne a makke. Navyse pokial sa na karabiny nepotrebujes vesat ale ich pouzivas len k fixovaniu subjektu na mieste kde nie je velky tah su horolezecke certifikovane karabiny od 400 SKK krute predrazene. Ano, nie je rozumne pouzivat hlinikove karabiny ktore vytrhnes ale kovove obycajne ti na vacsinu veci stacia. Pripadne ked sa pouziju srobovacie ale šekle je to uplne bezpečne (primeranej velkosti samozrejme).
  • 16. júla 2006 21:14:10 CEST
    Celkom dobre citanie, vyjadrili ste sa kazdy so skusenosti...co sa tyka typov a miesta na lana...je dobre navstivit obchod s profi horolezeckym naradim. Nie je to najlacnejsie, ale ked sa opytas rafinovane obskuhy povedia ti o lanach tolko co by si neveril. Su tam k dostaniu lana, spagaty, viazacky, karabiny, kladky. Vsetko pod jednou strechou.
    Co sa tyka viazacich metod dost ma zarazila debata o viazani do kozla...je to technika na zavrazdenie obete. Je to velmi nebezpecne, a okrem noza na vyslobodenie nie je nic OK. Vzdy to prichadza v poslednej chvili.
    Je to technika na samomucenie.....cloveka opustaju sily a tym sa uskrti
    • 13 posts
    15. júla 2006 12:10:21 CEST
    Skús lavínovú šnúru
    • 2 posts
    15. júla 2006 10:28:19 CEST
    pokial ju k tomu chces len "prniutit" tak je to na lievik a popruhy ale pokial to skutocne nechce tak o nu velmi lahko mozes prist ked to prezenies. Jednak sa ti moze zacat dusit a jednak jej mozes ublizit psychicky. Ono je vhodne respektovat hranice toho druheho aj ked ide o sub partnera.