Forums » Nekategorizováno

Bondage

• 13 posts
    14. februára 2013 22:48:48 CET
    možno by sa hodilo aj na koniec. Nielen na začiatok. Zodpovedajúci uzol viem naučiť.
  • 14. februára 2013 17:11:51 CET
    ALL
    v Lidli by mali mať lano 30m x 10mmm
    na začiatok, by mohlo byť celkom dobre, za dobru cenu,
  • 14. februára 2013 16:00:35 CET
    alex.
    ked máš čas a ochotnú partnerku, tak je to proste super, ak si to chceš vychutnať tak potrbuješ vela času a trpezlivosti ale výledok stojí zato
  • 14. februára 2013 10:04:12 CET
    Nikdy som nad hlbším bondage neuvažoval, ale podľa fotogalerie tej dvojice, vidieť ako si to obaja užívajú a to ako má on kopec času počas ktorého môže prejaviť svoju mužskú zručnosť, to nenechá chladným.
    • 13 posts
    14. februára 2013 8:57:26 CET
    vystúpenie špičkovej dvojice v Brne. Znovu dávam do pozornosti. Dosť výnimočná príležitosť uvidieť niečo čo sa len tak nevidí.
    • 13 posts
    11. februára 2013 23:11:05 CET
    Kinbaku LuXuria – Riccardo Wildties & Redsabbath
    …dvojice, patřící k absolutní evropské špičce
    Masterclass v Kinbaku/Shibari.

POPRVÉ V ČESKU
    9.-10. BŘEZNA 2013
    2x WORKSHOP
    1x SHOW

Více informací na stránkách:
    http://www.shibari.8u.cz/kinbaku-luxuria-in-shibari-dojo-brno/
  • 24. januára 2013 20:39:06 CET
    tiež som mal zálusk ale v KN_ boli už vypredane, kym som sa tam dostal
    • 13 posts
    24. januára 2013 14:54:12 CET
    hlavne zostaň sedieť doma na riti. Stretko bližšie k tebe ako bolo Mikulášske už nebude.
  • 24. januára 2013 13:46:19 CET
    Len pripomeniem link z pred par rokov..

http://www.eroticke-pomucky.cz/bdsm-nabytek-furniture-stafle-a339.htm

Dnes aktualne v Lidl

http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-C9D82B26-1104CF92/lidl_sk/hs.xsl/index_29972.htm
  • 20. januára 2013 19:02:20 CET
    halo mile zienky kde ste nemam koho zvezovat tak sem sa sem nech vas pekne poviazem
  • 2. januára 2013 18:56:23 CET
    ja by som sa snažil najsť si nejaku babenku a tú by som sa snažil postupne zasvätiť do svojich zálub, pretože ak na najaku babenku vybafneš s tým že sa rád oblikač do siloniek, a že miluješ latex a igelit tak si bude myslieť že si nejaký uchyl alebo cvok ( teda ak hned netrafiš na nejaku podobne zameranú) ja by som svoje tajomstvá odhaloval pomali a pomaly a skušal by som čo by tolerovala a pochopila, a možno by sa jej to zapáčilo...... ale ka to nevyskúšaš tak to nezistíš.

PS, ked som začal chodiť so svojoj babenkou tak mi raz v počítači našla video so ženou ktorá bol zavretá vo vákuovej posteli, a mylela si o mne to čo som písal hore (a to už sme skušali privazanie k posteli) no a teraz si ju planujeme spolu kupiť, takž chce to čas a trpezlivosť.....
  • 2. januára 2013 18:20:41 CET
    to mi pripomína jeden vtip ako sa každý deň škót modlí k bohu aby vyhral v športke a po 20tich rokoch sa z neba ozve - tak si tú športku aspoň podaj....

Petosbs.
    skus brat zivot pozitivne, lebo s tym negativizmom nič nedosiahneš, všetko skoro čo píšeš je strašne negativisticke, musiš sa trocha snažiť a najsť si nejaku babenku možno to bude ta prava, a možno sa jej zapáčia tvoje praktiky.....
  • 2. januára 2013 13:49:10 CET
    petosbs, naozaj nic v zlom, ale to ta este nenapadlo, ze ta zena chce vidiet najprv CHLAPA, a az potom subika/otroka? ziadna zena nechce mat dokonalu nulu (okrem zlatokopiek). v beznom zivote musis byt chlap, ktory dokaze aj taku zlozitu vec, ako sam trafit k Zemanovi.....
    Fakt to neber ako utok, ale mne sa zda, ze si to mylne predstavujes, ak cakas na dokonalu dominu. Moja priatelka povodne nebola BDSMkova, ale ja ju zaucam, bavi ju to a ide jej to fakt dobre. Mal by si najprv zaujat "beznu zenu", nie hladat dokonalu dominu.
    Zo srdca Ti drzim palce
    • 13 posts
    2. januára 2013 11:06:46 CET
    moc toho neponúkaš. A skús začať písať s menším množstvom chýb.
    • 13 posts
    31. decembra 2012 12:39:26 CET
    možno keby si prestal sedieť doma na zadku a niekde sa vybral, splnilo by sa ti to skôr
  • 31. decembra 2012 5:49:38 CET
    http://www.youtube.com/watch?v=4kzwMbj-_WI&list=PL2970DC982363D1D5
  • 16. decembra 2012 15:53:24 CET
    nie je nad to mat par snur na pradlo doma, co ty labuznik? :D
  • 16. decembra 2012 1:26:33 CET
    aj tenké sú dobré, ak ti niektorá certica chce poriadne gule podviazať
  • 15. decembra 2012 9:26:26 CET
    alebo ako Leon uz x krat napisal a nie len on...spletane, nie krutene.
    a taka pomocka pre sprostych odomna:
    obtoc okolo predlaktia a zatiahni-ked reze, je pritenke. a ked budes hrckat a neda sa urobit uzol, je zas prihrube...pravdepodobne. alebo pritvrde. a ked sa ti hrcka neda rozviazat, nuz asi bude pritenke, alebo prilis makke.

v pripade, ze niekto nesuhlasi, poprosim o korekturu.
  • 15. decembra 2012 6:03:31 CET
    Záleží na vkusne ale ak si k
    Budeš kupovať tak nie moc tenké a dvaja na bezpečnosť
  • 14. decembra 2012 0:26:15 CET
    poradte ake lano na bdsm
    • 13 posts
    4. decembra 2012 23:52:47 CET
    myslím že momentálne najlepšia príležitosť vidieť alebo aj vyskúšať si viazanie alebo nechať sa poviazať je účasť na BDSM-Mikuláši -
    http://bdsm-klub.bondage.cz/zraz_07-09_12_12/? kde bude ukazovať svoje umenie český znalec a vyznávač japonského viazania shibari Tengu No Deshi. Akcia sa koná už tento víkend . Pár miest sa na poslednú chvíľu uvolnilo.
  • 24. novembra 2012 2:03:23 CET
    Už dlhšie hľadám niekoho, kto vie naozaj pekne viazať (a tým myslím skutočne umenie), na pár zaujímavých projektov. S nejakými ľuďmi som už ohľadom toho komunikoval, ale zatiaľ ma ukážkami moc nepresvedčili. Ak sa tu teda náhodou niekto nájde, alebo o takom v blízkosti BA viete, tak pošta.. modelka nebude problém.
  • 23. novembra 2012 18:24:59 CET
    Prepáč, ale necítim sa ako kus mäsa, aby som niekomu absolútne cudziemu posluhovala, kto si to len tak napíše, a aby sa niekto na mne niečo učil.
  • 23. novembra 2012 18:17:10 CET
    ak to myslis vazne, ozvy sa mi na sukromnu postu a spachame nieco spolu