19. septembra 2012 9:08:32 CEST
Takze ako som napisala, iba provokateri ktori si chcu liecit komplexy, za kazdu cenu rypat a vyvolavat hadky, a nie su schopni normalne konverzovat.
Vobec neviem co je na tom zahanbujuce, alebo nezvycajne, ze niekto s niecim nema skusenosti - keby si si vsimol namiesto pisania tych hovadin, v tejto teme uz som to raz napisala, takze ak si si chcel rypnut, mal si to robit hned, a nie ked to nema zmysel - no hold, zosmiesnujes len sam seba. Ak niecomu nerozumiem, tak nebudem logicky pisat opak, ale pre takych tupcov ako si Ty to asi normalne nie je kedze ste pozrali vsetku mudrost sveta.
Tak si chod vyhonit pindura a nesmrd tu so svojimi komplexmi - bohuzial Ti to nevyslo, a uz je to skutocne trapne a dementne.
clovek sa snazi normalne konverzovat, ale hyeny a tupci budu vzdy provokovat buz holt, ked nemaju nic ine na praci ako UBOHOST...
Neviem, preco som Ti az do poslednej chvile davala sancu a prave o Tebe si myslela (a aj Ti to napisala), ze patris medzi inteligentnych ludi napriek vsetkemu. VELKY OMYL
uz sa konecne UVEDOMTE !!!!! Vsade je klud a clovek by cakal ze uz sa z Vas stavaju normalni ludia, a Vy stale musite rypat, vo VSETKOM si najdete priestor na vybijanie svojich komplexov, nech je to akokolvek pozitivne, proste sproste, male deti, co viac k tomu dodat. Cista demencia.