Forums » Nekategorizováno

Anal u muza

• 8. augusta 2006 18:30:09 CEST
    Mne tam priatelka pocas sexu strcila jeden prstik.Mne sa to zapacilo a chcel som viac.Takto to pokracovalo az sme kupili pripinaci penis a ona ma sukala kedy sa jej zachcelo,no proste parada.A raz ked sme boli v najlepsom si namazala ruku a proste ju tam strcila ale predtym bola dlha predohra.
  • 8. augusta 2006 7:58:04 CEST
    Super praktika, zvlášť když tvá Madam je vytočená a nepoužije příliš gelu. Pro anální sex existuje mnoho variací, s klystýrem nebo bez klystýru a následné čištění kolíku hubou atd. Holt fantazii se meze nekladou
  • 31. júla 2006 15:03:46 CEST
    Mě to přijde jako velmi běžné a normální - jen mnoho mužů si přijde úchylných či si o sobě myslí, že to tak dělají jen gayové - a tak si třeba ani neřeknou. Fisting bych brala jako další postup - ale už jeden-dva prstíky můžou být pro velmi mnoho mužů "rajcovní".
  • 31. júla 2006 12:06:53 CEST
  • 31. júla 2006 10:24:13 CEST
    Takze pani, v prvom rade klistir, povedal by som, ze je to neoddelitelna sucast analneho fistingu. Druha zasada je vela, ale fakt vela gelu, idealne je ruku, ktora bude dobyvat kakac navliect do "gynekologickej" rukavice a poriadne namazat. Vnikat treba po prstoch a ked uz nejde dalej, treba krutit zapastim. Nikam sa vsak neponahlat!!!
  • 29. júla 2006 18:51:46 CEST
    kľud, chlapci, som si istá, že aj v reálnom živote je veľa žien, ktoré by si takéto hrátky s vami vedeli vychutnať a užiť aspoň tak, ako vy
  • 27. júla 2006 23:54:20 CEST
    ano je to velmi rajcovne,no musim priznat,zatial som nenasiel nikoho,kto by mi to urobil a strasne rad by som to zazil.zelenina je skvela,no realita musi byt urcite krajsia,ak sa nieco da o tomto zohnat na nete,dajte vediet.vdaka
  • 27. júla 2006 23:52:59 CEST
    ano je to velmi rajcovne,no musim priznat,zatial som nenasiel nikoho,kto by mi to urobil a strasne rad by som to zazil.zelenina je skvela,no realita musi byt urcite krajsia,ak sa nieco da o tomto zohnat na nete,dajte vediet.vdaka
  • 27. júla 2006 18:09:11 CEST
    Nevie nahodou niekto o nejakom navode na nete ako si to spravit, roztahovat atd ?
    Dakujem
  • 25. júla 2006 17:48:53 CEST
    kazdopadne sa nikam neponahlaj, pouzivaj vela lubrikantu a uzivaj si to :)
    pripravit sa na fisting mozes akurat nejakymi pomockami resp aj zelenina je fajn :)
    aj ked fisting som nikdy este nezazil teoriu myslim ovladam :)
  • 25. júla 2006 14:08:45 CEST
    ma niekto skusenosti stym, ako sa napriklad pripravit na fisting a podobne vecicky myslim si, ze na prvy krat sa tam urcite nevojde cela ruka...
  • 25. júla 2006 13:32:59 CEST
    musím uznať, že je na tom niečo rajcovné. Láka nás to viacerých.