Forums » Nekategorizováno

Anal u muza

• 4. septembra 2012 23:26:59 CEST
    no teda ikus:-)))))no toto:-)))
  • 4. septembra 2012 23:26:45 CEST
    jurosik
    Smarja, chlape, to na konci je prisavka... citaj najprv navod. ;) Bacha na take veci...
  • 4. septembra 2012 23:19:21 CEST
    nepis tu take intimnosti
  • 4. septembra 2012 23:18:05 CEST
    no boha Jurosik
  • 4. septembra 2012 23:16:26 CEST
    verim ze si to nechceš predstaviť, a tie ženy z toho majú biznis,
    ja si to prestaviť viem, mne sa niečo podobne stalo, http://www.sexujte.sk/produkt/!05011580000/Analny_kolik_Smile_Hopper_Small_ruzovy
    toto na mne použila priateľka, s tým že to normálne zaviedla, no ale ako sa mi začal sťahovať zvierač, tak to zrazu zmizlo vnutry, našťastie som mal na tom gumu a horko ťažko sa mi to podarilo vytlačiť - vytiahnuť..... a bolelo to jek sviňa.....
    takže len preto hovorím davať si pozor....
  • 4. septembra 2012 22:51:10 CEST
    jurosik
    Mozne to je, len si to tazko viem predstavit. A skusat to uz vobec nechcem. :) Ale videl som, ako zeny z analu dokazali vypudit vibratory, plechovky s napojom, mozno aj klasicke plechovky - proste aj predmety s plochym dnom. Zeby to boli trenovane profesionalky? :) Alebo ten nestastnik mal fakt smolu na akesi skrutenie toho predmetu. Mozno sa aj prelakol a zverac sa mu pod stresom stiahol. Tazko usudit bez dalsich info...
  • 4. septembra 2012 22:43:10 CEST
    vážne niekde na Domine to bolo že niekto si tam strčil vibrátor, a potom nešiel von, no a chlapík skončil na pohotovosti,
    je to logické že by všetko malo ísť von, len problem je vtom že určité hračky - kolíky- vibrátory, majú na jednej strane špičku a na druhej nejaké to tupé širšie zakončenie, a teda von sa to vyltačiť len tak nedá, skôr hrozí že sa predmet dostane hlbšie do čreva....
    chcem len zopoakovať, že nehovorím o nejakých extrémoch, stačí obyčajný vybrátor, klzké prsty a je to doslovne v prdely....
  • 4. septembra 2012 22:42:10 CEST
    Tak ano, ono je typicka reakcia slovo ,,toleruj", ked sa niekto snazi vnutit druhemu jeho nazor, alebo ho pre iny nazor urazat =) je to typicke pre kazdeho rozumneho, inteligentneho cloveka

Mas doma dvoch pubertiakov ktori sa chovaju ako Ty ? Tak to chapem, ale skor by mali byt oni po Tebe, ako Ty po nich =)))

Tesi ma ze to povazujes za ukoncene, tym padom aj ja

edit - to je mile ze mas doma pubertiakov mne podobnych - tak by si si z nich mal v takom pripade zacat brat priklad a chovat sa tiez rozumne a dospelo, a nie ako typicky pubertiak v ich vekku

a kedze povazujes vymenu nazorov za ukoncenu, tak needituj bez toho aby o tom niekto komu je to adresovane vedel - viem ze to tiez robia pubertiaci ale tak... aspon trochu zrelosti =))
  • 4. septembra 2012 22:37:18 CEST
    Zyxy
    Aaaah, toto je tvoja typicka reakcia. :)
    Ale v pohode Zyxy, doma mam tebe podobnych [edit pre lepsie pochopenie ;)] dvoch pubertiakov.
    Kedze si uz odbocila od temy, povazujem nasu vymenu nazorov za ukoncenu.
    Dixi.

Post scriptum: Jackass som len preklikal, zdalo sa mi to nechutne.
  • 4. septembra 2012 22:32:44 CEST
    ,,Je mi jasne, ze moze existovat daky extremista, ktory si tam zasunie nieco "nevysratelne". :)"

Vid Jackass ten slavny diel s malym autickom
  • 4. septembra 2012 22:31:15 CEST
    jurosik

Nuz, ja som zasa kdesi cital/pocul vyjadrenie dakeho sexuologa, alebo chirurga, ze pri zasuvani predmetov do analu sa netreba tak velmi bat, pretoze anal je jednoducho urceny na vylucovanie vsetkeho, co je v nom. Ale to bol tusim dotaz na to, ci je nebezpecne zasunut napr. cely vibrator do analu. Je mi jasne, ze moze existovat daky extremista, ktory si tam zasunie nieco "nevysratelne". :)
  • 4. septembra 2012 22:28:13 CEST
    ??? pisem snad niekam, ze je to nieco zle ? Dokonca niekolko krat som podotkla, ze v tom nic negativne nevidim a nemam proti ludom ktori to praktizuju absolutne NIC.

Mas svoju pravdu a nikto Ti ju neberie, tak neurazaj niekoho, kto sa riadi inou pravdou oznacovanim podobnymi vyrazmi. To je ako keby Ta niekto ubezpecil o tom, ze nema nic proti ciernym ludom, a Ty mu vyprsknes do tvare, ze je rasista.

Mozno by si sa odbremenit od svojich predsudkov mal Ty, a akceptovat to, ze niekto ma jednoducho na vec iny nazor.

A co povazujem za spravne, to vyjadrenie nechaj na mna a nevkladaj mi do ust slova, ktore som nikdy nepovedala..

Bud v prvom rade benevolentny Ty sam, ked chces kazat inym.... =)

• 4. septembra 2012 22:27:01 CEST
    Zyxy
    ad uchylky
    Snazis sa opat nieco definovat pomocou "humanistickej" logiky. Ako uchylne oznacujes nieco proti prirodnym zakonom. Prirodne zakony = fyzika, takze uchylne by bolo, ak by sa dve castice s rovnakym el. nabojom pritahovali.
    Ale napriek tomu rozumiem, co myslis.
    Tvrdis, ze analny sex by viedol k vyhynutiu ludstva. Eo ipso za spravny povazujes sex za ucelom plodenia. Ergo cokolvek v sexe, co prinasa okrem reprodukcie aj potesenie, je podla tvojej logiky uchylne. A presne toto sa pripisuje cirkevnej dogme. Uvolni sa, bud benevolentnejsia k svetu. Zastavam nazor, ze co obom (dopln si tam akukolvek cislovku, ak preferujes skupinovy sex) prinasa potesenie, uchylne, ani zle nie je. Ze sa to niekomu zda nechutne a zle, to je osobna vec tych druhych a namiesto vyvolavaniu pohorsenia, nech radsej mlcia.
    Tvrdit, ze analny sex/drazdenie u muzov je uchylne, zle a proti prirode je len obycajny predsudok a zaostalost myslenia. Nie je to tak davno, co v USA bola zakonom dana rasova segregacia a uchylne, zle a proti prirode bolo uz len to, ked sa beloch a cernoch chytili za ruky, dokonca ked cernoch nastupil do autobusu pre bielych (!!!), nehovoriach uz o sexe. Takze odbremen sa od svojich predsudkov. ;)

Bod G
    Opakujem: Muzi ho naozaj nemaju. Mame PROSTATU. Ta nie je nahodny zhluk nervovych zakonceni, ale svoju funkciu. Zopakuj si biologiu cloveka.
    Apropos niektori sexuologovia spochybnuju aj Bod G u zien...

A pokial ti tvoj zadok stale smrdi, skus dokladnejsiu hygienu, alebo zmen stravovacie navyky. ;)
    Naozaj je realizovatelne, ze anal nie je vyrazne smradlavy. :)
  • 4. septembra 2012 22:10:15 CEST
    sak ked skonci vo vnutri tak vyseres nie?
  • 4. septembra 2012 22:08:33 CEST
    dovolím si len doplniť, že v prípade používania určitých erotických hračiek, treba dávať obzvláš pozor aby dotyčná hračka(vibrátor) neskoničili celé vnútri (na tomto fóre aj o tom bola diskusia) na záver podotýkam, že nie každá análna hračka je úplne bezpečná ....
  • 4. septembra 2012 22:08:23 CEST
    Prostata je bod G... =)

Zapach tam stale bude, aj ked si anal dokladne umyjes... je to proste anal a vzdy bude mat svoj specificky pach, aj keby si pouzij liter sprchoveho gelu.

Nehovorim o malych rankach, ale napr. o rakovine konecnika, hemoroidoch, a podobnych chorobach.

No ale proti gustu ....

Ja nikomu tieto hratky neberiem, len som vyjadrila svoj nazor, a niektore veci co sa tyka tychto praktik, to uz je pre mna neakceptovatelny extrem.
  • 4. septembra 2012 22:06:39 CEST
    s tým bodom G si to zabil, akurat som to isla napisat:-)))
  • 4. septembra 2012 22:04:36 CEST
    Zyxy
    Dokladnym umytim som narazal na zapach.
    Predpokladal som, ze kazdy si uvedomuje pritomnost bakterii, beriem to za elementarnu znalost, mea culpa.
    Samozrejme, idealne je aplikovat vyplach analu a akekolvek hratky praktizovat so sterilnymi pomockami, kondomom a jednorazovymi rukavicami. Na druhu stranu, priemerny clovek s dobrou imunitou nemusi mat pri dodrzani rozumnych podmienok hadam daky extra strach. Male ranky, aj s drobnym krvacanim, v konecniku su relativne bezne (napr. po zapche) a otrava krvi hadam nehrozi. Nehovoriach o extremnejsich praktikach, ako je kaviar. Mozno sa ozve niekto, kto to praktikuje a vyjadri sa ku zdravotnym problemom, ake mu pojedanie exkrementov privodilo...
    Za vacsinu sexualnych predsudkov tu moze naozaj cirkev. Napr. v starom Grecku, ci v Rime boli viac-menej bi/homo hry medzi muzmi (v Sparte dokonca vraj podporovane, udajne preto, ze za milenca bojovali udatnejsie, nez za "kolegu"), hromadne orgie a pod. akceptovane, az neskor boli povazovane za amoralne.
    Muzi "bod G" nemaju. Mame prostatu. Niektori na nu mozu byt citlivejsi, ini zasa menej.
    Tebou uvedena galeria je asi naozaj extremna. Fisting, ci uz vaginalny, alebo analny, nepovazujem za zalezitost na 5 minut, kedy by taketo nieco mohlo vzniknut.
  • 4. septembra 2012 22:03:56 CEST
    Ved hej, nikomu to neberiem.... =)

Ale ja so zdravim proste nehazardujem
  • 4. septembra 2012 22:02:10 CEST

HerMaster
    Zyxy šecko s mierou, nemusíš tam pachať hneď celú ruku, a okrem toho dajú sa použiť aj jednorazové latxové rukavice, čo spolu s kostýmom zvrhlej sestričky má svoje neopakovateľné čaro
  • 4. septembra 2012 21:54:08 CEST
    V ústnej dutine sa za 24 hodín vytvori asi 100 miliard bakterii :)))) dost nehygienicka časť organizmu, dokonca horšia ako prdel :)))
  • 4. septembra 2012 21:36:36 CEST
    nemyslim si ze je to vecou vychovy alebo predsudkov. Resp. nie je to LEN touto vecou =)

Ja napr. vobec nie som veriaca.

Ani dokladne umytie Ti anal nevycisti uplne, stale je to ,,odpadovy kanal" aj keby si si dal poriadny klistir, a SKODLIVE bakterie a vseliake nebezpecne infekcie ktore tam su, tie proste von nedostanes.

Muzi maju radi analne drazdenie aj preto, lebo cez anal si velmi jednoducho najdu bod G.

Taktiez proti homosexualom nemam nic, pokial praktizuju bezpecny sex.

Mna odradza ale ako hygiena, tak skutocnost, ze fist a podobne veci, to hranici aj so zdravim.

Ako priklad toho co mam na mysli uvadzam tuto galeriu:

http://www.amateri.sk/g773486-rozciagana-przez-6h

Ja myslim, ze komentar k tomu netreba

a P.S.: co sa tyka uchyliek, tak za uchylku sa povacsine povazuje nieco, co nie je bezne, resp. je proti prirodnym zakonom, a to analny sex u muzov urcite je, pretoze keby to s prirodnymi zakonmi suladilo, tak by vymrelo ludstvo =) cize urcite to je uchylka. No a kazdy, kto ma nejaku uchylku, je samozrejme uchyl =) to ale automaticky neznamena, ze clovek s nejakou uchylkou musi byt hned zly. Problem je, ze 90% ludi si pod pojmom uchylka predstavuju len negativne veci, ako aj pod vseliakymi psychickymi poruchami, co je uplna blbost. Clovek ktory ma nejaku uchylku alebo poruchu, bez ohladu na to ci sa tyka sexuality alebo niecoho ineho, VOBEC nemusi byt nejaky blazon, alebo zly. (to uz som objasnovala v inej teme). Ludia ziju s uchylkami uplne bezne, a vela ludom dokonca uchylky a poruchy aj pomahaju k tomu, aby viedli plnohodnotnejsi a stastnejsi zivot.

No a s tou perverznostou, to je nieco ine, takze v tom mas asi pravdu - to zalezi na subjektivnom hodnoteni.
  • 4. septembra 2012 21:30:49 CEST
    Analna oblast cloveka pre dost bohata na citlive nervove zakoncenia, ktore sposobuju slast. Aj ked asi primarne slast z vyprazdnovania sa. :) Takze nie je ziaden objektivny dovod, preco by tato oblast mala byt daka "zla", alebo "zakazana". Je to len vecou vychovy a predsudkov, ktore tu boli po starocia sirene cirkvou. Ak vam prekaza oder, staci sa len dokladne umyt. :)

Analne drazdenie z muza nespravi ani uchylaka, ani homosexuala.
    Co sa perverznosti tyka, tu zvycajne urcuje majoritny nazor, takze to je nanajvys subjektivne. V niektorych spolocnostiach je istotne perverzne uz aj to, ak clovek praktizuje nieco viac, nez misionarsku polohu.
    • 5 posts
    4. septembra 2012 20:47:31 CEST
    Samozrejme ze si perverzny ked sa TI to paci kazdy ma svoju uchylku a svoju perverzitku =)

Ja osobne toto vobec nepraktizujem, nikdy ma to nepritahovalo, a priam sa mi to hnusi.
  • 14. apríla 2011 17:54:36 CEST
    ale je to dokonale ach jaj aj ja cem teraz hned ktora ma znasilni