4. septembra 2012 21:36:36 CEST
nemyslim si ze je to vecou vychovy alebo predsudkov. Resp. nie je to LEN touto vecou =)
Ja napr. vobec nie som veriaca.
Ani dokladne umytie Ti anal nevycisti uplne, stale je to ,,odpadovy kanal" aj keby si si dal poriadny klistir, a SKODLIVE bakterie a vseliake nebezpecne infekcie ktore tam su, tie proste von nedostanes.
Muzi maju radi analne drazdenie aj preto, lebo cez anal si velmi jednoducho najdu bod G.
Taktiez proti homosexualom nemam nic, pokial praktizuju bezpecny sex.
Mna odradza ale ako hygiena, tak skutocnost, ze fist a podobne veci, to hranici aj so zdravim.
Ako priklad toho co mam na mysli uvadzam tuto galeriu:
http://www.amateri.sk/g773486-rozciagana-przez-6h
Ja myslim, ze komentar k tomu netreba
a P.S.: co sa tyka uchyliek, tak za uchylku sa povacsine povazuje nieco, co nie je bezne, resp. je proti prirodnym zakonom, a to analny sex u muzov urcite je, pretoze keby to s prirodnymi zakonmi suladilo, tak by vymrelo ludstvo =) cize urcite to je uchylka. No a kazdy, kto ma nejaku uchylku, je samozrejme uchyl =) to ale automaticky neznamena, ze clovek s nejakou uchylkou musi byt hned zly. Problem je, ze 90% ludi si pod pojmom uchylka predstavuju len negativne veci, ako aj pod vseliakymi psychickymi poruchami, co je uplna blbost. Clovek ktory ma nejaku uchylku alebo poruchu, bez ohladu na to ci sa tyka sexuality alebo niecoho ineho, VOBEC nemusi byt nejaky blazon, alebo zly. (to uz som objasnovala v inej teme). Ludia ziju s uchylkami uplne bezne, a vela ludom dokonca uchylky a poruchy aj pomahaju k tomu, aby viedli plnohodnotnejsi a stastnejsi zivot.
No a s tou perverznostou, to je nieco ine, takze v tom mas asi pravdu - to zalezi na subjektivnom hodnoteni.