Forums » Nekategorizováno

Anal u muza

• 12. apríla 2011 17:48:08 CEST
    a ti bi si to robyl gratis???? HorsanaD (63)neklam sam seba,
  • 12. apríla 2011 17:40:15 CEST
    mi neda nereagovat ked toto citam.33 rocna domina a nevie ani zaklady pravopisu,tak to je uz silne kafe aj pre mna.dobre som sa pobavila.mimochodom aj mna bavi robit subikovy strap-on a aj fist a viem si to uzit.ale nechapem preco to poniektori beru tak,ze si z toho dominy robia biznis.ano aj ja som jedna z tych ktore vyzaduju otrocku dan,ale tym nemyslim,ze si necham platit za lekcie.ale ked sa s niekym dlhodobo stretavam,venujem mu svoj cas a priestor,vidi sa mi to v pohode ,kedze patrim medzi tie,ktore nemaju radi darceky.robite z toho vedu a moralizujete,ako keby ste vy vsetci boli bez chyb :)
  • 12. apríla 2011 16:58:07 CEST
    Nehádajte sa . Obe ste na jednej lodi, obe to robite pre peniažky. Len pohľad na vec máte rozdielny.
    madam kikusxx69 - mám kamoša, riešil by strap-on... všetko donesie zo sebou, prdelku bude mať vyčistenu. Ak to robíš zo zábavy, dalo by sa za týchto podmienok bezplatne že? .
  • 12. apríla 2011 16:16:33 CEST
    Prepačte že sa vam nepačim to čo robym dost často sa mi stalo že som pohratkah mala poškodene veci a viete dobre že to nestoji za 1euro a hračky stoja eurače,mna to dost bavy ale holym prstom do zadku nepojdem tak že aj rukavyce si musim za svoje kupit a otrok bi mal platit nejaku dan,ak sa vam to nepači pokračujte debate ale mna NERIEšTE,lebo doma si to nezdovolyte že ste porušeny tak že tak ,prijemny den
  • 12. apríla 2011 16:09:27 CEST
    pes33 (3264)posrate plachty gumy zo strapona a dalše veci stoja peniaze a platene otroctvo aj niečo stoji chcem bit hyčkana a tak dal:-)))
  • 12. apríla 2011 16:06:35 CEST
    madamxxl (761)ak sa ti ne pači že sa stym zabavam tak prepač každy je iny,pa prijemny den
    • 8 posts
    6. apríla 2011 7:29:11 CEST
    Ja si to ani predstavit neviem :)
    Co som aj kedy napisal X babam tak vela z nich celo prachy a no teda neviem ci si zrovna takto predstavujem dobre prave SM...
    Vies viem si este predstavit ist s nejakou krasnou babou na dovolenku a tam robit SM a zacvaknut tu dovolenku, ale nejak mi nieje po voli platit za SM, neviem proste mi to pride nevzrusujuce....
    Vies zaplatim si hodinu, ako hodnu blbneme a po hodine ende a ficat do bankomatu po peniaze :)))
  • 6. apríla 2011 4:08:16 CEST
  • 6. apríla 2011 0:14:01 CEST
    ahoj pes33
    trafil si to presne! Písal som madam kikuss, že vyzerá určite žiadúco ale ja, čo dávam do "hry" svoje telo i dôstojnosť, predsa nemôžem byť happy z toho, že si niekto za análny mrd vypýta peniaze... Tak ma nebaví ani súlož v bordeli a tam som naozaj pánom ja...
    Naozaj nemám rád D/S hru za peniaze a myslím, že nás tu je hádam takých viacero...
    Milé Dominy a Panie. Prosím nerobte z D/S hrátok biznis ale hrajte sa s nami ak vás to baví... My vám budeme vďační za vašu rozkoš a chtíč...!
    • 8 posts
    5. apríla 2011 22:01:32 CEST
    Ahoj ja mam strapon rad a mozme ho spolu v pohodke robit od rana do vecera, ale nie za 60€ :)))
    A to niesom ziadna socka, ale platit za SM, robim to predsa pre zabavu a nie pre prachy.
  • 5. apríla 2011 11:12:21 CEST
    Moja zlata. ty ako citam vsade len ten srap-on tlacis. Ale anal u muza nieje len o tom ze ho ,, Vymrdas ,, ako to sama pises. Aj uplny novacik si chce mozno vyskusat a vychutnat masaz prostaty. Ked skocis na neho hned stra-ponom ,tak mu aj ublizis aj znechtis na cely zivot. Ten tvoj star-pon pouzivaj ozaj len na mrdacku a nie masaz prostaty a analiku.
  • 1. apríla 2011 18:02:15 CEST
    tak že strap on leštim na vas ktory alebo ktora bude na rade feny kde ste
  • 1. apríla 2011 0:39:37 CEST
    Aká praktika, taká úroveň profilov. Niektorí snáď majú svoje cerebrum v zadnici, čo im potom neprospieva ani na ich IQ. (!!!)
  • 31. marca 2011 20:29:00 CEST
    No.. tak dobre som sa uz dlho nepobavila

Viem si predstavit, ako oslovujes ženu, s ktorou sa chces zoznámiť a z profilu na ňu vykukne tvoj rozflákaný anál.. naozaj upútaš, len neviem, či tým správnym smerom... a to som myslela, že naj je tu mať v profilovej fotke penis... jednoznačne vedieš
  • 31. marca 2011 19:50:18 CEST
    ak mozem povedat svoj nazor.analne hradky su naozaj nieco uzasne,mam to rad a praktizujem ich casto,len skoda,ze zatial som nenasiel nikoho,kto by mi v tom pomohol.prosim,pozrite moju profilovu fotku a hned bude kazdemu jasne o com hovorim.
  • 31. marca 2011 8:54:18 CEST
    Masaz anlu a prostaty u muza je super vec.Najradsej to robim rukou,jemne. Citim kazdy moj pohyb a ked mi pod prstom zacne prostata tvrdnut a muz ma neskutocny orgarzmus a ulavu,to je balzam pre moje usi,oci,ruku. Ano aj pomocky pouzivam,aj strap-on je super,ale nic nenahradi pocit v mojich prstoch.
  • 30. marca 2011 9:32:37 CEST
    mam strapona tak že len kuk moj profil je tam namna čislo dohodnemem sa,cez tyžden robim len do obeda
  • 29. marca 2011 12:39:10 CEST
    ked sa tu uz rozobera hygiena, ake mnozstvo vody, prip. kolko opakovani pouzivate aby to bolo ok?
  • 28. marca 2011 21:40:06 CEST
    nooo, nebolo by zlé
  • 28. marca 2011 21:13:02 CEST
    masáž analu,je príjemná ak sa pred tým na ňu pripravíte,klystír je nevyhnutý,a samozrejme vás to musí baviť,dierka sa pekne pomasítuje,aj zadoček,masíruje sa dlho predlho,zodoček sa vybozká,jemne vzrušujúco pokuská,náslende upokojí,štedro natrie deckým olejčekom a jemne sa začnú zasúvať palčeky do zadočku
  • 27. marca 2011 14:15:33 CEST
    ANAL U MUžA. Uzasne vzrusujuca praktika - či už strapon, rôzne "hracky", ale hlavne ruka. Prstami a ak sa da, celou rukou, naplniť ........skutočne je to možne len po tréningu, treba brať do úvahy zdravotne hladiská. A vôbec to nie je - ako si mnohí muži myslia - záležitosť homoseuxálov.
  • 29. novembra 2010 17:36:07 CET
    Človek by neveril čo dokáže tréning. Niekedy v lete som si kúpil análny kolík Doc Johnson velkosť L. Dĺžka asi 13cm. Max priemer cca 6cm. K tomu nafukovací kolík. Bolo mi málo a neskôr som kúpil Anal Drops Big Plug. Dĺžka 13cm max. priemer 7,5 cm.Nevedel som ho do seba dostať a tak ma nenapadlo nič múdrejšie len ho "orezať" na cca 6cm. Dnes som si zadovážil ten istý kolík a čuduj sa svetemám ho práve v sebe!Takže tréning sa vypláca.Hm.... otázka znie či ho teraz dostanem von!
  • 26. novembra 2010 17:41:41 CET
    Chcel by som tu najst nejaku damu, ktorej sa paci strap-on, alebo sa to da nazvat aj masaz prostaty, lekary to dokonca odporucaju: http://www.masaz-prostaty.cz/
  • 5. novembra 2010 10:41:29 CET
    No, cistota a hygiena musia byt vzdy. Su ludia, ktorym sa to paci "na spinavo", ale ja medzi nich nepatrim. Co sa analnej (nielen) hygieny tyka, existoval kedysi velmi davno server klysmax.com ... Pamata si to niekto?
    • 5 posts
    4. novembra 2010 15:27:36 CET
    Nie som homosexual, ale drazdenie analnej oblasti od mojej milej sa mi paci. A preco by nemalo? Kto neveri, nech skusi. Treba len prekonat starocne tabu sirene cirkvou. :) Ale odporucam najprv poriadne umyt... :)