Forums » Nekategorizováno

Anal u muza

• 3. novembra 2010 19:29:31 CET
    Pokial sa to nasilu neprehana, tak je to super. Skusal som sadu kolikov, vibrator a ine hracky. Odporucam to kazdemu... skusit 2-3 krat a potom hodnotit. (Uznavam ze pri prvych pokusoch su tie pocity cudne, ine, ale verim ze sa to zapaci). Laka ma este kombinacia bondage+strapon, ale zatial sa to nedari.
  • 18. októbra 2010 23:43:22 CEST
    Mne sa to jednoducho páči a vzrušuje ma to
  • 24. septembra 2010 19:23:35 CEST
    Nemaj boj, kde končí rozumná debata , končím aj ja a s radosťou sa vzdávam . Pekný víkend aj tebe.
  • 24. septembra 2010 18:53:25 CEST
    Nemá význam sa zapodievať názormi DARESka, keďže súsíce jeho a treba ich rešpektovať ale on sám nevie o čom celá debata vlastne je... Už skôr som písal, že análne hrátky (a je jedno či u muža alebo ženy) sú úžasná vec, ktoré praktizuje omnoho viac ľudí ako si niektorí čo len vedia predstaviť... Je to totiž presne tak ako píše HorsanaD-je tam príliš veľa senzitávnych nervových zakončení-naviac zbiehajúcich sa do tých istých nervových kmeňov ako tie, ktoré idú od penisu či vagíny, resp. ohanbia aby sa taká oblasť opomínala... Vzrušenie, ktoré análna masturbácia prináša je porovnateľné s tou klitoridálnou, vaginálnou či "žaluďovou" a kto to nevie tak asi toho ešte v sexe veľa neskúsil...
    Ja osobne to milujem, vyhľadávam a zároveň doporučujem každému a nielen v DS ale aj v akomkoľvek sexe!!!!
    A iba malá reakcia k tu už spomínanému "milkingu" prostaty... Naozaj je to praktika používaná kvôli drenáži plných vajec u subíkov, či otrokov, ktorá síce neprináša toľko rozkoše ako striekanie pri orgazme zo stoporeného údu ale je istou náhražkou, ktorou Pani či Pán odmeňuje poslušného otroka či suba... Ten sa takto zbaví "pretlaku" v testes a zároveň rád poďakuje svojim Pánom za prejavenú starostlivosť... Zažil som to a je to rozhodne zaujímavý pocit...
    Ahojte a pekný víkend
  • 24. septembra 2010 17:16:09 CEST
    zlatinko prides mi dost inteligentna na to aby si vedela rozdiel medzi vtipom a provokaciou ... ak nie, kludne sa ozvy, rad ta poucim ....
  • 24. septembra 2010 17:08:24 CEST
    máme tu založenú tému vtipy, chod sa relizovať tam
  • 24. septembra 2010 16:58:11 CEST
    presne, bola to len provokacia
  • 24. septembra 2010 11:38:23 CEST
    HorsanaD velmi pekne vysvetlene.

Mili DARESko. Ja osobne tuto praktiku nepreferujem tak isto ako ty a nikdy to ani nebudem robit. Ale nemozes ludom brat to co maju radi Kolko ludi, tolko chuti. Je to len zbytocna provokacia
  • 24. septembra 2010 9:33:55 CEST
    že tento tvoj príspevok bol jeden z tvojich provokačných, ktorý ma základ v nude a chuti rýpať.
    Body vzrušenia na tele oboch pohlaví vlastne nie sú ničím iným, ako zhlukom nervových zakončení. Tam kde je nervových zakončení viac, tam je aj viac vzrušenia.Ak vylúčim psychické vzrušenie,ktoré je vecou fantázie, osobnosti, lásky a podobne, ostane mi telo s jeho bodmi. Muž (ale aj žena)sú okolo konečníka veľmi citlivý.Keď sú tie miesta mechanicky dráždené, dochádza často k uvoľneniu napatia a následnému vyvrcholeniu. Vzhľadom na to, že muži zmýšlajúci ako ty su na zadok veľmi citlivý, prevediem to trochu do opisu ženského.Ja nie som na ženy.Dokonca nie som ani bi-zvedavá. Ale ak ma bude dráždiť žena na danom mieste,kde je zhluk nervov, či chcem-či nie, vrchol dosiahnem a bude mi to príjemné.

Vyhlasovať tak radikálny postoj mi príde značne obmedzené.
    Myslím si, že ak je muž bi, asi o tom aj vie.
    A ak ho bavia análne hrátky , napriek tomu, že je heterosexuál, je to pokrokový chlap, ktorý pozná svoje telo,prekonal veľké množstvo predsudkov a naučil sa prijímať vzrušenie vo všetkých jeho podobách. Iste- v Ds to má aj iný podtón - ale vždy je to o dohode, vzrušení a hre - pokým je to o konsenzualite.

Podľa tvojej rovnice, kde je všetko jasné potom ženy, ktoré nevzrušuje vaginálny styk - a sú také, asi nie sú ženy. Vzrušuje ich dráždenie klitorisu, čiže penis vobec nepotrebujú. Sú teda na baby? Niektoré ženy vzrušuje milovanie s mužom za pomoci umelého penisu -sú teda intersexualky (transsexuál - nie TV).
    No a keď ženu vzrušuje a privedie k vrcholu hladenie miesta ktoré je 5 cm nad kolenom, ide asi o nadkolenosexuálku že ?

• 23. septembra 2010 20:33:28 CEST
    A tenhle nesmysl jsi, proboha, četl kde ??? :-))
  • 23. septembra 2010 16:35:56 CEST
    Rozhodne si, nakolko si muz a nemal by si mat potrebu do seba zasuvat cudzie predmety ...
    • 1 posts
    14. septembra 2010 17:08:37 CEST
    Ja mam snal srasne rad je to nieco uplne super zacal som stym uz davnejsie a zo zadiatku som mal problem tam dostat nieco vacsie potom som experimentoval aj s mojou byvalu dominou po prve to pol neopisatelne ponizujuci pocit. teraz to milujem... len zial si to musim robit sam kedze momentalne nemam dominu. Ale zacinal som od najmensieho potom som si kupil v priemere 6,5 cm kolik neskor 8 a teraz pouzivam nafukovacie dildo a je to super. Taktiez som zazil aj fisting ale viac ako jednu ruku do mna nik nedostal... a co sa tyka milkingu zazil som ho iba prvy krat neviem cim to je mozno tym ze prvy krat to bolo od skusenejsiej osoby. ale mozem vsetkim len odporucit super zazitok. A vobec to neni o tom ze musia vseci byt homo alebo BI to nie! ja som hetero a od chlapa by som si to nikdy robit dobrovolne nenechal cize praktyzuju to aj heteraci. Len je to isty sposob uchilky ale kazdy sme predsa nnejaky nie?
  • 30. augusta 2010 18:04:58 CEST
    Pamätám sa na deň keď som po prvý raz objavyl aké je to fajn. Bol som chorý a mal som predpísaný čípok. Bolo to celkom fajn a tak som si postupom času zasúval do zadku rôzne predmety. Až celkom pred nedávnom som si zakúpil svoj prvý análny kolík doc johnson dĺžka 14 cm priemer 6 cm potom nafukovací kolík no a naposledy aj velký kolík 13 cm a priemer 7,5 cm. No ten som do seba nedokázal dostať pravdepodobne kôli panvovej kosti. Tak som ho trošku orezal ale aj tak je to riadny "masaker"!A tak teraz trénujem s týmto zabijakom!
  • 3. marca 2010 12:21:04 CET
    Milujem to sa hrat so svojim analikom..milujem este viacej,ked mi to robi zena..mam doma vybrator analny kolik a nieje nic krajsie ako si to zasuvat do ritulky..

Bohuzial som tiez sam momentalne preto hladam zenu ktora to ma tiez rada a paci sa jej to nech sa mi ozve..budem cely iba tvoj!! :))
  • 24. februára 2010 0:08:12 CET
    jeho expozícia a dráždenie ale aj vyplachovanie a preťahovanie sú nádherné praktiky, ktoré naozaj doporučujem každému sub orientovanému a som presvedčený, že správna pani či Pán ich pravidelne a "poctivo" využíva k potvrdeniu svojej dominancie, lebo byť análne manipulovaný znamená byť naozaj hodne podriadený-si myslím... Pekná téma, ktorá mňa mimoriadne aj zaujíma, aj rajcuje. Zdraví všetkých Erottod
  • 23. februára 2010 21:41:06 CET
    Tam kde vsetko za rozumnu cenu... ebay.com Ak tam nemas ucet, kludne sa mozeme dohodnut.
    • 7 posts
    23. februára 2010 15:25:41 CET
    Kde si videl tie análne rozťahovače,najlepšie tie troj ramenné?
    Dík.
  • 23. februára 2010 8:10:48 CET
    Pokial chcete roztahovat, dobre je zohnat si analne spekulum... Daju sa zohnat od 20E, cca 30E za trojramenne. Vsetko chir. kov
  • 23. februára 2010 2:03:15 CET
    raz dva - hotovo, ale ked su take pekne zajace, potom to neni raz dva - hotovo, je to cela noc aj so šľahačkou, mnam....filip
    • 7 posts
    23. februára 2010 1:39:35 CET
    ked uz vravis o tom zrychleni typu '' raz-dva-hotovo'', podla mna je lepsie ked ta zena spravi pomalsie, viac si to vychutnas,, to je ako jest kolace, pekne pomaly a nic nenechat,, aj ked v tomto pripade je skor ciel naplnit sa,,,hehe
    • 7 posts
    22. februára 2010 23:30:00 CET
    Ked si prečítaš celé toto forum,nájdeš tu zopár konkrétnych návodov.
    Prípadne skús:http://www.eroticke-pomucky.cz/navody-a-rady-na-sex-c88.htm.
    Hrádky s pánskym análom sú fajn,ked Ti žena pri fajke strčí prst do análu,si hotový raz-dva.
    Čo sa týka milkingu,nedá sa spraviť tak,aby dotyčný nemal príjemné pocity-to je odpoved na:19.04.2007 @ 08:59.
    Fist análu je náročnejšia praktika,vyžaduje si dlhú prípravu,jasné,že to na prvý krát nepôjde,aj o fiste je v tomto fore napísaných zopár praktických skúseností.
    Ked robíš fist správne,väčšinou sa dostaví aj milking.

P.S.Táto téma je velmi zaujímavá,len je chlapmi tabuizovaná,lebo tieto praktiky mylne pripisujú "len"homo a bi orientovaným.Ale tu si môžu vela užiť a vyskúšať aj heteráci,tak sa nehambime.
  • 28. februára 2008 10:16:16 CET
    Zisli by sa nejake prakticke rady "ako na to"...comu sa vyhnut, co je nebezpecne a co pouzivat. Takze ak mate skusenosti, piste aj tieto veci...thx
  • 25. mája 2007 18:13:10 CEST
    ste tu analomanici
  • 12. mája 2007 21:12:29 CEST
    Souhlasím s tím že k análním praktikám patří i klystýr,nejen kvůly čistotě,ale také se anal více uvolní.Nechápu jak může být problém sehnat dominu na strap-on,v kombinaci s násil.feminizací to má v "repertoáru skoro každá.
  • 12. mája 2007 18:49:52 CEST
    Oki. Uz rozumiem.