24. septembra 2010 9:33:55 CEST
že tento tvoj príspevok bol jeden z tvojich provokačných, ktorý ma základ v nude a chuti rýpať.
Body vzrušenia na tele oboch pohlaví vlastne nie sú ničím iným, ako zhlukom nervových zakončení. Tam kde je nervových zakončení viac, tam je aj viac vzrušenia.Ak vylúčim psychické vzrušenie,ktoré je vecou fantázie, osobnosti, lásky a podobne, ostane mi telo s jeho bodmi. Muž (ale aj žena)sú okolo konečníka veľmi citlivý.Keď sú tie miesta mechanicky dráždené, dochádza často k uvoľneniu napatia a následnému vyvrcholeniu. Vzhľadom na to, že muži zmýšlajúci ako ty su na zadok veľmi citlivý, prevediem to trochu do opisu ženského.Ja nie som na ženy.Dokonca nie som ani bi-zvedavá. Ale ak ma bude dráždiť žena na danom mieste,kde je zhluk nervov, či chcem-či nie, vrchol dosiahnem a bude mi to príjemné.
Vyhlasovať tak radikálny postoj mi príde značne obmedzené.
Myslím si, že ak je muž bi, asi o tom aj vie.
A ak ho bavia análne hrátky , napriek tomu, že je heterosexuál, je to pokrokový chlap, ktorý pozná svoje telo,prekonal veľké množstvo predsudkov a naučil sa prijímať vzrušenie vo všetkých jeho podobách. Iste- v Ds to má aj iný podtón - ale vždy je to o dohode, vzrušení a hre - pokým je to o konsenzualite.
Podľa tvojej rovnice, kde je všetko jasné potom ženy, ktoré nevzrušuje vaginálny styk - a sú také, asi nie sú ženy. Vzrušuje ich dráždenie klitorisu, čiže penis vobec nepotrebujú. Sú teda na baby? Niektoré ženy vzrušuje milovanie s mužom za pomoci umelého penisu -sú teda intersexualky (transsexuál - nie TV).
No a keď ženu vzrušuje a privedie k vrcholu hladenie miesta ktoré je 5 cm nad kolenom, ide asi o nadkolenosexuálku že ?