Forums » Nekategorizováno

Anal u muza

• 14. apríla 2011 0:19:24 CEST
    http://eclecticaerotica.com/wp-content/uploads/2010/12/36374.gif
  • 13. apríla 2011 19:27:55 CEST
    Nez ste tu riesili blbosti,ja bola v BA. Neskutocne som si uzila ,aj panskeho analiku. Partner mal orgasmus ako nikdy. Az sa mu hlava zatocila. Preco riesit ine blbosti? Piste o skusenostiach,hratkach,masazi prostaty. Ked ste zalozili chorum o naliku. Ludia co sem miesate ine veci. Skuste niekedy masaz analiku po saune a mokre telo po jakuzi.Ten analik a vtak je lepsi a poddajnejsi ako inokedy.Ani gelik netreba,uvolni sa sam. Treba si zivota vychutnat a nie sa vadit ako deti. Ja pojdem spinkat spokojna ako babetko. Sofia
  • 13. apríla 2011 18:31:40 CEST
    gramatika je prehliadnutelna (v tomto pripade snad hraniciaca s dysgrafiou), ale obsah nie.. a to co tu predvadza dotycna osoba mi pripomina isteho velmi oblubeneho nemenovaneho uzivatela
    • 13 posts
    13. apríla 2011 13:57:24 CEST
    Je dosť jedno kto je čo. Ak chcete aby vás normálni ľudia čítali a neovládate gramatiku, dajte si texty prebehnúť kontrolou. Každý prehliadne preklep, ale do očí bijúce hrúbky svädčia o serióznosti pisateľa. A fakt neviem ako vyzerá "tipyckí" slovák.
    • 1 posts
    13. apríla 2011 12:44:04 CEST
    Zase sa tu dohadujete ako deti. Toto su tipicky slovaci co riesia ostatnich. Naco sa do niekoho starate ked ho nepoznate? Pomoze vam to ked niekoho zvozite? Jasi myslim ze ani nie. Ale mozno si tym kritizovanim riesite nejake komplexi. Kazdy nech sa pozrie najprv naseba a nech vyriesi svoje chibi a nedostatky a potom nech riesi nedostatky druheho. A uz sa drzte fora ked si chcete skakat do vlasov tak mate SS a nie fora.
  • 13. apríla 2011 11:55:15 CEST
    a nie je jedno kto akou recou hovori ved dohodnut sa da vzdy a mne sa napriklad madarcina paci
  • 13. apríla 2011 11:34:54 CEST
    hajde da pičku materinu budali
  • 13. apríla 2011 11:31:42 CEST
    ahoj bol som osobne z madam kikus a poviem tolko ta žena nema chybu je to tak seriozna žena a nedalomi nereagovat na toto v šetko,aj ja som madar a ked niekomu to vadi tak nech to nerieša,dakujem
  • 13. apríla 2011 11:05:46 CEST
    Toto forum nebolo zalozene na ososcovanie a riesenie narodnosti,pravopisu,financii ale o pisani o pocitoch,skusenostiach. Tak ako kazdy muz sa kukne zene na prsia,ja sa otocim za chutnou muzskou ritkou a moja fantasia uz pracuje. neriesim vtedy ani narodnost,ani peniaze ale chut. Sofia Ps dodatok ja som madarka ked to niekomu vadi tak ma necita
    • 13 posts
    13. apríla 2011 8:56:55 CEST
    OK. V pohode. Nie je problém až taký v jazyku. Ale toto nie je chat. Nie je dôvod aby preskakovali veľké a malé písmená. A existujú programy ktoré gramatické chyby opravia. Možno je to banalita, ale bezchybný pravopis hovorí aj o dôstojnosti človeka a jeho dôveryhodnosti.
  • 13. apríla 2011 8:49:09 CEST
    Prosíííím!
    SLOVENKA, žiadna slováčka!!!

Je jedno, či si Domina alebo nie, myslím, že každá žena by sa mala aspoň sčasti správať ako Dáma, dá sa to, aj keď to nemá v celkom krvi.

Strašná celá Domina...ale to je čisto môj osobný názor...
  • 13. apríla 2011 7:21:14 CEST
    NO PREPAčTE NIE SOM čISTA SLOVAčKA JE V TOM PROBLEM???
  • 13. apríla 2011 7:19:41 CEST
    Mladyotrok (20)
  • 13. apríla 2011 7:18:38 CEST
    Leon (759)
  • 13. apríla 2011 7:17:39 CEST
    pes33 (3266)PORUšENIH som ja myslela tih čo ma rozoberaju ok berem za to love a teraz čo ukamenuješ ma ved by som ti dala z bičom potvari:-)))
    • 13 posts
    13. apríla 2011 7:12:00 CEST
    zase to nedramatizuj až tak. Tiež asi nepoznáš mnohých čo chodia do bordelov. A iste tam mnohí chodia. Je určite fajn ak existujú dominy čo to robia za peniaze. Služba ako každá iná. Ak sú na úrovni a za svoje peniaze dostaneš čo si predstavuješ, tak prečo nie.
    • 8 posts
    13. apríla 2011 6:54:06 CEST
    Ahoj ja SM robim v zasade iba gratis :) a aj ludi co poznam a to ich poznam fakt dost ho robia v zasade gratis, lebo to nerobia pre prachy, niesu na to odkazany a robia to pretoze maju z toho pozitok....
    • 8 posts
    13. apríla 2011 6:51:13 CEST
    Ahoj cak ja Ta neriesim riesim iba to ze za prachy mi pride sm take nejake divne...
    Ako su tiez veci za ktore by som zaplatil.... ale pride mi to ako v bordeli pridem a nadiktujem co cem... a to mi pride tiez nevzrusujuce... teda mozno vekom pride aj to :)
    Kokos pocuj inak ako citam Tvoj druhy prispevok si ty OK?
    Ponukas subom sluzby za peniaze a napises tu ze si doma nevedia zdvovodnit ze su poruseny? Kokos sa uvedom tym si tu vlastne napisala ze setci su poruseny a ty si normlana vanilka a robis ten humus na tych plachtach pre LOVE?
    MIMOCHODOM TY PORUSENY BY MALI BYT TVOJI KLIENTI TAK BY SI KU NIM MLA BYT ZDVORILA A SLUSNA A NIE ZE SU PORUSENY :)
    Mimochodom nikto takto poruseny to doma neutaji a kazdy sme nejak poruseny...
    • 1 posts
    13. apríla 2011 1:29:55 CEST
    ludia riesite tu uplne nezmyselne veci ktore sa vymykaju podstate tochto fora. "Anal u muza" a vy tu riesite nejaku gramatiku. Kazdy z vas by si mal vediet domysliet co iny mysli. Hlavne ze bola podstata vystihnuta. tak sa tu nenatahujte ako deti skrz pismenka. Komu sa nepaci nespravny pravopis tak nech to necita a neriesi.
    • 13 posts
    12. apríla 2011 22:35:20 CEST
    Keď už vás tak veľmi trápi ten pravopis... V každom z nižšie uvedených príspevkov v tomto fóre, nájdem aspoň jednu gramatickú chybu. Samozrejme, okrem môjho. :D
  • 12. apríla 2011 20:06:06 CEST
    Ten pravopis je skvelý, tam je problém nájsť I/Y ktoré sa trafila.
  • 12. apríla 2011 19:04:26 CEST
  • 12. apríla 2011 19:01:32 CEST
    madam kikusxx69

ano mam svoj nazor a ten je taky,ze ked uz mas 33,si zena a si domina,tak by to chcelo minimalne trocha pravopisu.a nemylim len tu na fore ale aj v profile a zrejme aj pri komunikacii s ludmi.ak chces ponukat platene sluzby nech sa paci,je to tvoja osobna vec,ale nech to ma aj nejaku uroven.d/s je aj o inteligencii a nie len o tom navliect subika do zenskych siat a osukat ho.a ja byt subik nesla by som k domine ktora nevie ani kde sa pise makke a tvrde y
  • 12. apríla 2011 18:23:56 CEST
    Nech dom doteraz robila čokoľvek s partnerom, bolo to bezplatne. A bolo to z lásky samozrejme , vzhľadom na to, že nie som ani prostitútka a ani žena, ktorá Ds vníma ako čisto sexuálnu záležistosť. . Moj sexuálny apetít je priemerný, takže necítim potrebu kompenzovať prípadný nedostatok.
    No a moje morálne a etické zásady vylučujú akúkoľvek hrátku, mimo hrátky s príapdným stálym partnerom.

floos32 - ono to s tým pravopisom a celkovým prejavom je spôsobené tým, že madam nie je Madam, ale ľahká deva, ktorá si myslí, že BDSM poz. muži papajú seno namiesto riadneho jedla a keď vidia pekný zadok, tak sa im rozum presunie do slipov.
  • 12. apríla 2011 17:53:22 CEST
    floos32 (1)----čo ti na to poviem!!!maš svoj nazor len tolko poviem dost je vas tu čo boly somnou lebo doma ych žena nepretahne ani nedovoly obliec jej šaty ani silonky umna si to zdovolia aj pokecat otom,prijemny den