Forums » Nekategorizováno

OTROCKE FANTAZIE

• 0 posts
    8. augusta 2006 20:32:27 CEST
    v profilu máš,že je ti třicet...kde sis teda uhnal dvacetiletou dceru? jsi ji vyženil?
  • 8. augusta 2006 20:25:06 CEST
    Mi se můj sen splnil...stal jsem se otrokem mé ženy a našich dvou dcer
  • 8. augusta 2006 18:51:32 CEST
    ja mám zas podobné túžby v práci...mám nádhernú kolegynku a tiež by som bol rád jej otrokom...medzi moje fantázie patrí to že mi prikáže nosiť dámske spodné prádielko a tým ma bude ponižovať...ak by som sa vzpieral, dala by mi na ruky putá a tak by som musel sedieť celý deň v jej kancelárii skrytý za závesom...alebo v obchode s dámskym prádlom by ma predavačka uspala ponúknutou kávou a zobudil by som sa v sklade zviazaný v dámskom prádielku aj s nalepenými prsiami...asi by som sa od hanby prepadol ale vzrušuje ma to...
  • 8. augusta 2006 17:49:54 CEST
    VELMI zaujimava fantazia... Neviem sa vyjadrit k vychvnej stranke, to musis vediet najlepsie ty ako to mate v rodine. Neviem ani ako by som reagovala keby mi take nieco navrhol moj otec v 20tke... asi by som fakt nechapala o co mu ide. Inak tvoja manzelka vie, ze si subik? Pozna trochu tvoje fantazie?
    Tie sluzbicky su fakt dobre, len v tom pekne pokracuj ako hovori Asdareel...
    Napis co nove
  • 8. augusta 2006 13:15:19 CEST
    No, výchovné důvody... je jí 20, takže už toho moc nenavychováváš :-) Zkus třeba o tom promluvit napřed s manželkou, možná by se jí to mohlo líbit. Ty službičky Janě jsou taky dobré, zkus to dělat bez toho brblání :-)
  • 8. augusta 2006 9:26:18 CEST
    Je to moja druhá najvatšia sm fantázia. (Prvá je mať dominantnú manželku i dcéru :-). Jana bohužiaľ dominantná nie je ani trochu a z výchovných dovodov sa neodvažujem ani len naznačiť svoju túhu. Moje aktivity sa obmedzujú na také maličkosti, ako že jej príležitostne vyčistím topánky (naoko frflem že ich ukladá do skrinky špinavé), vyperiem v ruke ponožky alebo plavky keď sme spolu na dovolenke. Urobiť comingout sa predsa len neodvážim, nepochopila by to asi ani jedna z mojich dám :-).
    Ale bolo by to nádherné mať dominantnú dcéru, ktorá by ma trestala za to že som jej na ráno pripravil inú sukničku ako si predstavovala, manželka by ma miesto večere nechala kľačať na hrachu za to, že sa pohádala v práci s kolegyňkou ...
    Takže vlastne iba trpím, ja chúďa nebohé.
  • 8. augusta 2006 7:48:15 CEST
    Po jistém hledání, se snažím naplnit své masochstické fantazie společně se svou paní Madam Janou. Chtěl bych vyzkoušet všechny možné i nemožné praktiky z oblasti SM, clinic a s použitím kůže a latex. Předpokládá to trpělivost a jistou pokoru pod otrockou smlouvou a naplnění tužeb především mé Paní, takže je to i o sebetrýzni a sebekázni. Ale pracujeme už na našem snu a začínáme posouvat naše meze, co před časem bylo pro mne nežádoucí je dnes vyhledávané, je to prostě maso...
  • 8. augusta 2006 7:39:28 CEST
    Totální otrok spíš znamená, že ty budeš kdykoliv dělat cokoliv pro svou Paní a podle tvé činnosti Ona tebe možná nějak "odměmí". Otroctví neznamená, že Ona se bude o tebe starat, ale ty se budeš starat o svou paní.
  • 7. augusta 2006 23:35:06 CEST
    tak v skratke,ja sa strasne moc tuzim stat dozivotnym otrokom dominantnej zene,jednoducho chcm sa stat jej absolutnym majetkom s ktorym si bude robit cokolvek a chcem to realne teda zmluvne dolozene tzv otrockou zmluvou
  • 7. augusta 2006 16:08:06 CEST
    Tak to je žhavá fantazie. Můžu mít několik otázek? Zkoušel jsi jí něco naznačit? Jak se k ní běžně chováš? Ví to o tobě? Má v sobě dominantní sklony? Pokud se trochu rozepíšeš, budu rád, ale samozřejmě, pokud nechceš, respektuji to.
  • 7. augusta 2006 14:23:42 CEST
    svojej 20-ročnej dcéry.
  • 5. augusta 2006 13:50:15 CEST
    by som chcel byt otrokom zuzky smatanovej