Forums » Nekategorizováno

OTROCKE FANTAZIE

• 5. augusta 2006 8:40:30 CEST
    Mojou tajnou tuzbou a skrytou fantaziou je keby som aspon jeden den mohol sluzit zenam ako verejne WC,zeny by chodili ako na zachod,a ja by som im za to este platil,a potom by na mna kakali a curali,joj aspon raz to zazit to by bolo super.
  • 29. mája 2007 22:17:58 CEST
    načo volovi rozum ked seno vidí
    • 2 posts
    29. mája 2007 17:06:47 CEST
    a si si isty ze zvlada citat? :-)))
  • 29. mája 2007 16:16:05 CEST
    tak si skus precitat este raz co ti napisala
    • 2 posts
    29. mája 2007 7:23:21 CEST
    skoda len ze tento inzerat sa nachadza v dalsich troch forach, to by sme ti to mozno aj uverili
  • 27. mája 2007 6:32:04 CEST
    Škoda, bdsm seznamka je o stupínek níž v seznamu, třeba jsme čekali něco k diskuzi, námět, když zde mají být otrocké fantazie, že.
  • 6. septembra 2006 20:20:58 CEST
    Tak vcera som zazil nieco mimoriadne moja najmilsia si aj za pomoci tejto domeny chcela zistit co v najblizsiu dobu skusime a co sa my najviac hnusi a co najviac paci. Nasla si vynikajuci sposob pomocou ankety fotka mesiaca. Takze posadila ma do kresla a prezerali sme si fotografie a moja povinnost bola ku kazdej sa podrobne vyjadrit a ohodnoti ju. Takisto my ku kazdej fotke alebo situacii davala vasnivy komentar. No poviem Vam ze tolko inspiracie, predstav som este nemal. Ak ma nejaky par tak trochu problem s tym ako si najst nejaku BDSM inspiraciu alebo sistit na co mal ten druhy chut alebo co sa mu hnusi vrelo doporucujem.
  • 11. augusta 2006 10:44:51 CEST
    uplne s tebou suhlasim d/s vztah by nemal byt o tom ze robim otroka lebo ma niekto vydiera a uz vonkoncom nepovazujem za dominanciu ak sa osoba mne najblizsia sprava ako vypocitava svina a potom tvrdi ze je dom...jke to stupidita a neverim tomu ani slovo...
  • 11. augusta 2006 9:47:02 CEST
    Omlouvám se, že jsem vzbudil takovou polemiku...každý má právo na svůj názor...jen prosím neodsuzujte a neurážejte člověka, který tak skutečně žije...
  • 11. augusta 2006 7:59:48 CEST
    Já rozhodně nejsem proti tomu, aby partnerský vztah byl zároveň D/s. Ale pokud je ve hře vydírání ze strany člověka, který by měl být člověkem nejbližším a oporou, ne hrozbou, pak je z mého pohledu něco špatně. A musím říct, že ani já moc nevěřím tomu, že se nejedná o masturbační fantazii.
  • 11. augusta 2006 0:44:22 CEST
    to je tak originální, že se to snad ani vymyslet nedá, však víte: kdo nevěří ať tam běží. A s tou rodinou oporou - je oporou, když je furt doma a k ruce. Na rozdíl od Vás ví feetslaveRad, že je subík a žije to, to neznamená zároveň, že není inteligentní. Ale souhlasím, že jde o extrém.
  • 10. augusta 2006 18:20:00 CEST
    Neverim ti ani slovo a plne suhlasim s chahayou pretoze by som ako dcera nikdy v zivote nedopustila aby sa moj otec takto ponizil, a to som v prevaznej miere dominatna , toto ziadna zdrava a normalne zmyslajuca inteligentna osoba nedopusti, clovek potrebuje mat v zivote pocit ze sa ma na koho obratit a o koho opriet , ze ma podporu a nemyslim vztah ale rodinu!!!matku aj otca vo vynimocnych pripadoch iba jedneho ale toto povazujem za vymysel.
  • 10. augusta 2006 11:01:09 CEST
    Žádný odpor k BDSM praktikám neměla...zaučila ji ta její kamarádka.
    A jak se dozvěděla, že jsem BDSM pozitiv? Sám jsem jí to jednou po milování sdělil...poprosil jsem ji, jestli jí smím lízat nohy a boty...
    • 1 posts
    10. augusta 2006 10:54:45 CEST
    Dik za odpoved a nemala Tvoja manzelka odpor k BDSM praktikam? Ako zistila, ze si BDSM pozitiv?
    • 1 posts
    10. augusta 2006 10:41:36 CEST
    Ano, manželka mě vydírá. Z toho plyne, že musím dělat i praktiky, které mi jsou proti srsti...třeba uspokojování mužů. Žena se k BDSM dostala přes svou známou, která vlastnila sexshop s BDSM pomůckami.Naše začátky v oblasti BDSM byly zpočátku nesmělé...lízání nohou, mírné bičování, posluhování, zajišťování domácích prací...postupně to přerostlo v současný stav, do kterého postupně zapojila i obě naše dcery a další lidi. Samozřejmě zapojení dalších lidí se podvoluji jen na základě mého vydírání z její strany.
    • 1 posts
    10. augusta 2006 10:13:32 CEST
    Pises "A nekonsensuálnost některých praktik vyplývá z toho, že na mě můj obchodní partner - manželka - ví určité věci."

Cize da sa aj povedat, ze si sa dostal do pasce a si tak trochu vydierany?

Ake boli Tvoje zaciatky v BDSM s manzelkou? Ako ona prisla na chut BDSM?
  • 10. augusta 2006 9:51:45 CEST
    Promiň, já nemyslel, že nemáte fantazii.
    Já su trochu máklej na gumu, akdyž to není v tom hned zmíněno, pak mi tam cosi chybí. Stejně to musí být pro tebe maso. Skoda, že ty dcery nejsou ještě skutečnými dominami, přiznám se, že si touto situací nejsem jistý. Možná tomu uplně nerozumím.
  • 10. augusta 2006 9:41:16 CEST
    Stručně, tak se běž čudovat někam jinam a nevotravuj "normální" lidi
  • 10. augusta 2006 6:26:16 CEST
    A nekonsensuálnost některých praktik vyplývá z toho, že na mě můj obchodní partner - manželka - ví určité věci.
  • 10. augusta 2006 5:17:47 CEST
    Nikoho nenutím, aby tomu věřil...ale já zažívám většinu toho, co jsem chtěl zažít.
  • 10. augusta 2006 4:47:28 CEST
    Dcery vůči svým přítelům dominantní nejsou, ve vztahu ke mně jen využívají toho, že jim to manželka umožnila.
  • 9. augusta 2006 22:08:16 CEST
    moze ti byt jedno co si myslim a nie zeby som neveril ale je to silna kava pre skutocnost. nic v zlom. ok?
  • 9. augusta 2006 22:04:35 CEST
    no..podla mna je to zrejme velmi pekna masturbačna predstava,ale neverím tomu ani zamak
  • 9. augusta 2006 20:52:05 CEST
    Můžu mít ještě otázku? Jestliže tvé dcery si užívají svých postavení domin, jsou dominantní i vůči svým přátelům?
  • 9. augusta 2006 20:30:59 CEST
    No, na mě to působí až nekonsensuálně, pro mě by to bylo příliš extrémní.
  • 9. augusta 2006 18:44:41 CEST
    Madam mají fantazie dost...někdy až příliš. To byl jen částečný výčet toho, co musím vydržet.