Forums » Nekategorizováno

OTROCKE FANTAZIE

• 9. augusta 2006 18:33:23 CEST
    Zdá se mi to skoro neuvěřitelné, ale je to bomba, pokud je podle tvého gusta. Mám dojem, že ti skoro závidím, i když bych k tomu asi potřeboval nebo spíš si představoval ještě jiné praktiky, více fantazie ze strany tvých madam.
  • 9. augusta 2006 17:29:04 CEST
    Sloužit mužům se mi taky moc nelíbí, ale musím. A dcery toho, že vlastně ztratily otce, vůbec nelitují.
  • 9. augusta 2006 17:24:10 CEST
    Přijde mi to až příliš extrémní. Hlavně to, že musíš sloužit i mužům, to bych já třeba nevydejchal. Spíš by se mi líbilo, kdyby i mužské návštěvy musely být submisivní vůči přítomným dámám :-) A mám ještě jednu otázku, nelitují tvé dcery toho, že vlastně ztratily otce?
    • 1 posts
    9. augusta 2006 15:43:33 CEST
    Pokud jim radím, tak jen prostřednictvím mé ženy. Ta zváží, zda mám pravdu, a pak to případně přenese na dcery.
    • 1 posts
    9. augusta 2006 15:29:09 CEST
    A daju si od Teba povedzme poradit v niecom? Alebo snazis sa im poradit, ked uz vidis , ze robia totalne blbosti v zivote, resp. sa rutia niekde, kde ich moze nieco ohrozit?
    • 1 posts
    9. augusta 2006 15:28:13 CEST
    A daju si od Teba povedzme poradit v niecom? Alebo snazis sa im poradit, ked uz vidis , ze robia totalne blbosti v zivote, resp. sa rutia niekde, kde ich moze nieco ohrozit?
    • 1 posts
    9. augusta 2006 15:25:26 CEST
    Už asi ne...
    • 1 posts
    9. augusta 2006 15:12:42 CEST
    Mozu Tvoje dcery este povedat , ze si ich otec? Myslim v zmysle nebiologickom.
  • 9. augusta 2006 14:15:49 CEST
    Děkuji, Madam.
  • 9. augusta 2006 14:11:02 CEST
    Tak si to pekne uzi.
  • 9. augusta 2006 13:54:28 CEST
    Madam, oslovují mě Pičko, jsem celý den doma. Pro dcery a manželku dělám následující věci, samozřejmě kromě všech domácích prací:pomáhám jim s oblíkáním, lížu jim nohy, sloužím jim jako záchod, obsluhuju je při jídle, připaluju jim cigarety, sloužím jako plivátko, starám se o absolutní čistotu jejich bot, asistuju při jejich koupání, sloužím jako podnožka, ženě někdy vylizuji z mušličky semeno jejího milence. Z těch extrémnějších věcí musím snášet tyto: kopání do varlat, bičování přes penis, jsem nucen před nimi masturbovat a lízat své semeno, někdy musím vykouřit některého hosta. A samozřejmě vždy přes víkend probíhají akce spojené s mým mučením.
  • 9. augusta 2006 13:19:56 CEST
    Napis podrobnejsie... Co konkretne pre dcery/manzelku robis? Si cely den doma? AKo ta nazyvaju? Napis nejake extremnejsie veci, ktore ti prikazuju.
  • 9. augusta 2006 12:03:17 CEST
    Madam, možná se to zdá neuvěřitelné, ale je to skutečně tak. Běžný den probíhá tak, že ráno v šest vstanu a chystám snídani. Když se žena a dcery vzbudí, asistuji u jejich oblíkání a pak jim sloužím u snídaně. Když odejdou, smím sníst zbytky a věnuji se domácím pracem a dalším úkolům, které mi ráno zadají. Když má přijít nějaká návštěva, musím se na to přichystat. Když se žena a dcery odpoledne vrátí domů, různě jim posluhuju a probíhá hodnocení splnění úkolů. Podle toho jsem pak trestaný.
  • 9. augusta 2006 11:54:24 CEST
    Zda sa mi to cele az neuveritelne....
    Ale drzim palce.

Napis strucne ako vyzera tvoj bezny den alebo vikend!
    • 1 posts
    9. augusta 2006 11:30:24 CEST
    Jejich přátelé byli zpočátku trochu nesví, ale teď už si zvykli a plně sloužím i jim. Dokonce se začali předhánět v mém ponižování.
    • 1 posts
    9. augusta 2006 11:16:10 CEST
    A co ich priatelia na to?
  • 9. augusta 2006 11:04:12 CEST
    Madam, mé dcery to berou naprosto normálně, už dlouho jsem se staral o čistotu jejich bot, pral jsem jim prádlo, uklízel jejich pokoje, postupně to nyní přerostlo v naprosté otroctví. Obě si to velmi užívají, sloužím jim dokonce jako WC pro piss. Velmi rády si nechávají ode mne lízat bosé nohy a ještě raději mne kopou do varlat. Dokonce to došlo tak daleko, že jim takto musím sloužit před jejich příteli.
  • 9. augusta 2006 10:49:21 CEST
    Super.
    Ako to chapu tvoje dcery? Napis viac...
    • 0 posts
    9. augusta 2006 10:46:23 CEST
    zajímavý...ale nedovedu si představit, že bych měl zájem koukat se na svou nahatou mámu...a to se za ní chlapi pořád otáčejí:-) btw. roztočil jsi mou fantazii na plno a docela by mě zajímalo, jak vypadají ty tvé dcery...
  • 9. augusta 2006 10:29:49 CEST
    Tak to je super, úplně matriarchální rodina :-)
  • 9. augusta 2006 10:19:06 CEST
    každý to už vie
  • 9. augusta 2006 5:02:08 CEST
    Dobré ráno, Madam, je mi 40, mé manželce 38 a dcerám 18 a 19. Přebral jsem na starosti všechny domácí práce, které vykonávám podle přání mých Paní buď zcela nahý nebo oblečený v úboru francouzské služky. Jinak se starám o blaho mých Paní, obsluhuju je, mám na starost údržbu jejich gardoriéby, lížu jejich nohy, trestají mě... a to i před některými svými přáteli, kteří k nám přijdou na návštěvu.
  • 8. augusta 2006 23:33:47 CEST
    Popis blizsie ako to u vas doma vyzera, rada by som pocula detaily
  • 8. augusta 2006 23:08:10 CEST
    a co cakate ze tu bude?Ked je tu forum jak otrocke fantazie.To uz vravi samo za seba.Najlepsie by bolo keby sa forum zalozilo az po suhlase admina.Fakt nad dakymi forami sa mi trochu rozum pozastavuje,
  • 8. augusta 2006 21:09:02 CEST
    ale si mu dal...načo si vymýšľa?