14. augusta 2006 10:25:03 CEST
zaujimalo by ma, či má niekto osobné skusenosti s takouto akciou, kde sa zučastnily pary alebo samotný muži a hlavným akterom by bol práve muž z ktorého by trhali šaty tričko kraťasi pohadzovali si ho medzi sebou hovorili o ňom ako o kurvičke a nakoniec sa na ňom oralene ukojili vystriekali vymočili sa na neho prípadne ho aj trochu potrapily - količky, vosk, žihlavy, dusenie, bondage, trstenica ... prípadne by to bola sučasť nejakeho scenara, oslava, na nudaplaži, unos autom nahý v kufri odvezený do prirody ... avšak nešlo by o nič brutalne
rád by som si s niekym o tom popisal, rád by som to totiž skusil
5. júna 2011 0:14:57 CEST
na azete je par zien aj v ba aj v tt co hladaju viac muzov a mozu robit s nu cokolvek od sexu semena anal az ds
28. augusta 2006 10:19:06 CEST
mno uz mam skusenosti s takymito akciami a som si plne vedomy rizik ktore prinasaju...myslim ze stretnutie so zaujemcami vopred a konkretna dohoda vela naznaci a vyriesi...
28. augusta 2006 0:50:40 CEST
aj ked s tym nemam skusenosti rad by som si to vyskusal...som subik
27. augusta 2006 22:48:23 CEST
na nieco take musis aspon par ludi dobre poznat aby si si to vedel osefovat a obavam sa ze to je dost problematicke.
27. augusta 2006 19:13:22 CEST
vase debaty o spisovnosti ci nie su celkom zabavne ale neviem ci nie trochu popri teme...
vazne by som mal zaujem zorganizovat taku akciu, s vopred stanovenym scenarom a uzavretym kruhom ludi...myslim ze by to mohlo byt realne...
27. augusta 2006 17:50:12 CEST
preháňaš bude tvojej spisovnej slovenčine vyhovovať viac? :-)
26. augusta 2006 13:48:59 CEST
Jasne,ze by mohol byt zaujem....chcel by som byt v tej role, kto by to vsetko prikorie musel znasat....
25. augusta 2006 18:58:14 CEST
len ma tak napadlo sa opytat....bol by zaujem o usporiadanie takejto akcie???
23. augusta 2006 6:37:50 CEST
zatial som nic take zial nezazil... ale ako jeden z MASTEROV by som sa takejto akcie ISTO zucastnil RAD!!!