Forums » Nekategorizováno

UMELY PENIS ALEBO TRANSKA

• 28. augusta 2006 19:36:57 CEST
    Vzdy ma vzrusovalo ze by ma pomilovala zena s dominantnymi sklonmi umelym penisom, alebo aj transka!
    Je to moj tajny sen no zatial som taketo dominanntne slecny nepoznal. Dufam ze najdem:-(
    Mate uz niekto taketo skusenosti?? Ake to je?? Musi to byt velmi vzrusujuce pre obe strany :-)
  • 27. mája 2007 17:21:53 CEST
    anální praktiky neodmyslitelně k BDSM patří,a myslím si že oslovují hodně dominantních žen,já osobně si to hodně užívám když můžu subíka ošukat do zadku at už připínákem nebo vibrátorem.Musíš hledat,sama se ti žádná nenabídne:-)))
  • 27. mája 2007 17:14:52 CEST
    fúj, tak mne sa to vôbec nepáči, ale každému sa páči niečo iné, tak to neberte ako nejakú urážku alebo niečo podobné.
  • 27. mája 2007 17:07:46 CEST
    ano je pekne o tom pisat,ale najst taku pani je obtiazne.A vobec ci o tom tuma len vsetci nesnivate.Ak sa najde niekto s kym to zazijem,uverim vam
  • 27. mája 2007 10:20:42 CEST
    napíšeš mi sem na tú dominu kontakt??
  • 5. mája 2007 13:35:50 CEST
    Ozaj nejake videjka na temu strapon neviete o tajnych miestach na webe kde sa daju stiahnut? Ale nie 10sek. to fakt nie. Dikes
  • 5. mája 2007 13:28:34 CEST
    Pro ty kteří ještě nejsou vytrénovaní a trochu je strap-on bolí doporučuju si koupit v sexshope pop'r.rotáhne vám to anál a nic nebolíte.je to skvělé a pak si to uplně jinak vychutnáte
  • 5. mája 2007 13:18:37 CEST
    Ahojte.
    Ja som dominantna a rada to robim kurvickam do zadku, najlepsie do plneho dobre to mlaska. Ale radsej sucke dam pred tym apon 3dl ojeja do zadku vsetdy sa dobre uvolni a neciti zadnu bolest ani pri rychlom dorazani a velkost penisu ju neboli. Akurat sa pritom trosku viac poserie
  • 24. marca 2007 13:02:00 CET
    doporučuju si najít na strap-on normální holku...a jestli nemá zkušenosti tak bych radil aby jste to nejdřív vy udělali do zadečku jí(je to skvělé ) a uvidíte jak moc bude opatrná až vám to bude oplácet
  • 7. marca 2007 9:41:38 CET
    ..najs partnerku na strapon sex je fak tažké, mne sa to podarilo po dlhom hladani a to len za FO. Zo strany onej dami by bol zaujem o rozsirenie klienteli. Priestory v NR su k dispozicii. Zaujemcovia piste na [email protected] a este uvedte, či mate zaujem o strapon-slave (teda s dominou, sputany,fisting atd.) alebo len o strapon. Každemu odpoviem.
    • 2 posts
    7. marca 2007 8:52:53 CET
    podstatne je aby sa ti pri tom nic neposkodilo, zvierac ako taky je velmi pruzny. Len jeho natrhnutie moze sposobovat problemy.
  • 7. marca 2007 8:24:23 CET
    Chodim pravidelne k jednej domine do BA, ktora mi to robi cely cas do zadku, najprv si ma pekne oblecie do zenskeho pradla a namaluje a potom som jej kurvicka. Som pri tom sputany v roznych polohach a zacina od najmensieho az po vacsie. toho najvacsieho som este neskusil, je obrovsky ale slubila mi ze aj ten do mna da. Je mi s nou super. Na zaver da este obojstranneho a urobime sa spolu. Zvierac sa vam da do poriadku, takze je vsetko ok.
  • 6. marca 2007 21:40:51 CET
    mam jednu otazku. velmi ma to laka, ale chcem vediet ako to bude po "tom". nebudem mat problemy zo zvieracom a pod? vsetko sa mi pekne znova stiahne?
  • 14. novembra 2006 19:45:53 CET
    Je nas ovela ovela viac, bolo by to na dlhsiu debatu :-) inac nepoznate nejake dobre filmy venovane tomuto?
  • 11. novembra 2006 13:16:17 CET
    vsetci co tu pisete mate pravdu tiez to chcem zazit
  • 10. novembra 2006 8:23:20 CET
    Tiez by som to chcel zazit... vynahradzam si to aspon tak, ze si tam umely penis zavediem sam... a chodit s nim trebars pol dna v robote ma tiez cosi do seba
  • 2. septembra 2006 18:54:21 CEST
    Ja som sa uz nechal znasilnit umelym penisom a bolo to super, len zena musi ist na to opatrne, lebo to dost zaboli, najlepsie je zacat tak, ze si ho tam zavedies sam a potom sa uz nechas iba poriadne vysukat. zenam sa to paci, skoro kazda ma tajny sen pretiahnut chlapa do zadku.
  • 31. augusta 2006 6:06:21 CEST
    tak isto ako ty aj ja veľmi túžim po tom, aby ma nejaká slečna alebo pani znásilnila umelým pripínacím penisom do zadku. no potrpím si na mazanie. ináč to asi veľmi bolí. ešte som to tiež neskúšal ale nieje ľahké nájsť ženu s takým zameraním. keď nájdeš daj vedieť aké to bolo. držím ti palce.
  • 31. augusta 2006 0:17:53 CEST
    Ale to přece není příliš složité sehnat slečnu, která ti to udělá. Pokud s tím nemáš zkušenosti, tak bacha, ať si uměláka namaže, jinak ti to bude bolet.
    A na tomto servru je to i té bolesti,takže Dáma si to mnohdy nenamaže, tak si musíš uvědomit, co vlastně chceš. Klasický anální sex ale hledej po normálních privátech nebo si najdi slečnu, které se to taky líbí. Tady je to spíše o análním znásilnění než o rozkoši, ale právě o tom mnozí touží.