21. decembra 2011 18:22:19 CET
no ja tedy vesmes ven nosim lackove veci a nedela mi to zadny problem v tom chodit , ale nejhorsi vec je ze jsem nebyla nikdy kritizovana vanilkama (tedy lidma do BDSM nezasvecenyma),ale lidma s komunity BDSM , coz je opravdu zarazejici , jsem clovek , ktary nosi obojek již , hodne moc let a nas znak atd , k tomu lack , kuzi ,latex a nechovala se ke me zrobna BDSM komunita na Slovensku dobre ,tedy , vetsinou se jednalo o zeny, muzi a dominy , byli v pohode a skveli lide,ale to neznamena , za bych to omezila , nebo se v tom nejak zvlast vyzivala , mam rada latex , lack a kuzi a nenecham si to nikym zprotivit ,
tim chci rici ze ve vysokych botach , ci lodickach a ve stylovem obleceni atd na podpadku chodim rada , citim se v tom dobre , a je mi jedno a jsou mi fuk nazory lidi , mame jeden zivot , at si ho kazdy zije jak chce , ale ja sve potreby a to co se mi libi vnimam a tim se take ridim,lide v okoli a ti co me znaji to vedi , nemam ani pred spolecnosti dva zivoty , ziju jeden a ziju si ho naplno , jaky koliv fetis , atd , pokud to lide maji radi , nemaji se omezovat ,ale maji si ho uzivat a prozivat , vzdyt je krasne se citit skvele v tom co mame radi a pokud to lidem okoli a moznosti dovoli , ne vzdy a u kazdeho to jde , tak at si to vazne uzivaji pokud muzou