Forums » Nekategorizováno

BDSM & fetish moda na ulici

• 2 posts
    27. októbra 2006 21:56:12 CEST
    Mam na mysli kozacky (velmi oblubene to topanocky zien + prichadza zima, takze sa mame na co tesit :) )
    Dalej povedzme sietovane pancusky, vysoke podpatky, kozene sukne&nohavice, rukavice a pod ? Nemyslite ze tie zeny nas doslova provokuju ? :) Nas co sa nam take oblecenie paci ? Co pekne ste v posl. case videli a ako to na vas posobi ? Zienky mozu zasa napisat co radi nosia a ci si vsimaju pohlady okoloiducich slintajucich ci uz submisivne al. len trosku fetisticky zalozenych muzov ? Tak sup sup, vyjadrite sa dakto ;)
  • 21. decembra 2011 18:22:19 CET
    no ja tedy vesmes ven nosim lackove veci a nedela mi to zadny problem v tom chodit , ale nejhorsi vec je ze jsem nebyla nikdy kritizovana vanilkama (tedy lidma do BDSM nezasvecenyma),ale lidma s komunity BDSM , coz je opravdu zarazejici , jsem clovek , ktary nosi obojek již , hodne moc let a nas znak atd , k tomu lack , kuzi ,latex a nechovala se ke me zrobna BDSM komunita na Slovensku dobre ,tedy , vetsinou se jednalo o zeny, muzi a dominy , byli v pohode a skveli lide,ale to neznamena , za bych to omezila , nebo se v tom nejak zvlast vyzivala , mam rada latex , lack a kuzi a nenecham si to nikym zprotivit ,
    tim chci rici ze ve vysokych botach , ci lodickach a ve stylovem obleceni atd na podpadku chodim rada , citim se v tom dobre , a je mi jedno a jsou mi fuk nazory lidi , mame jeden zivot , at si ho kazdy zije jak chce , ale ja sve potreby a to co se mi libi vnimam a tim se take ridim,lide v okoli a ti co me znaji to vedi , nemam ani pred spolecnosti dva zivoty , ziju jeden a ziju si ho naplno , jaky koliv fetis , atd , pokud to lide maji radi , nemaji se omezovat ,ale maji si ho uzivat a prozivat , vzdyt je krasne se citit skvele v tom co mame radi a pokud to lidem okoli a moznosti dovoli , ne vzdy a u kazdeho to jde , tak at si to vazne uzivaji pokud muzou
  • 7. októbra 2011 7:58:48 CEST
    Pekný výber pánskych koženných búnd pre skutočných mužov majú u HERON. Najprv som zvažoval objednávku ale nakoniec to vyriešili poĺské trhy. Letecká zateplená ovčou vlnou.

http://filmbuzi.hu/files/film2007/mummy-3-1.jpg
    HERON http://shop.textalk.se/shop/3397/art97/h7573/3567573-origpic-36e0c0.jpg
    LEON KENNEDY http://shop.textalk.se/shop/3397/art97/h7573/3567573-origpic-401fca.jpg
  • 7. októbra 2011 0:26:43 CEST
    tak se venku rozprselo a vyrazne ochladilo, zase prijdou k uzitku kozene veci...
  • 6. októbra 2011 22:22:08 CEST
    jóooj dnes som videl super babu, vysoké čičmičky po členky a priliehavé tesné lesklé legíny, ktoré vyzerali ako z latexu.... vyššie som sa však nedostal taký to bol krásny pohlad
    ps. boli tak tesné, že tipujem že nemala ani nohavičky
  • 21. septembra 2011 13:22:50 CEST
  • 14. septembra 2011 20:22:47 CEST
    je velmi pekný pohľad na ženu vo vysokých čižmách ,kabáte a pekným šálom. som pafff
  • 15. decembra 2009 13:50:07 CET
    V zime by to nepochybne bolo zaujimavejšie
    http://www.heavy.cz/post/na-ulici-3609/
  • 15. decembra 2009 4:24:11 CET
    myslim ze teraz zacina na uliciach fetish moda na kozuchy, kozusiny a vysoke cizmy na opatkoch

(hmm a ja si musim zohnat dake...bezopatkove)
  • 30. júla 2007 12:28:17 CEST
    Fetish moda sa prilis na uliciach nenosi.Latexove oblecenie uz vobec nie.A pritom zena oblecena v latexovych nohaviciach je velmi sexi.Damy obliekate sa von do latexoveho oblecenia?Ja mam damske cierne latexove nohavice a v nich chodievam obleceny von.
  • 12. júna 2007 16:52:22 CEST
    a je tu niekto kto by scel robit skrtenie ako popravu, za peniaze? Ak ano nech sa ozve na [email protected]
  • 12. júna 2007 13:47:09 CEST
    já bych teda nejraději na holčičí internát tam se dějou takový věci....
  • 12. júna 2007 1:36:06 CEST
    Tak to já bych raději na dámský večírek do Gumáren Zubří.
  • 11. júna 2007 16:01:33 CEST
    Obávám se, že tam se po fabrice běhá víc v pracovním a po kanclech spíš v tom, co je bližší sorelovi, takže bych si tam asi moc neužil...
    Ale ve fantazii by se dalo pracovat s tím, co by se tam občas mohlo stát: Dámské večírky spojené s "ochutnávkou" tamních výrobků.
  • 11. júna 2007 15:22:25 CEST
    A co tak do výrobního podniku KARA??
  • 11. júna 2007 13:52:02 CEST
    Pak jseš klikař. Ke štěstí by ti mělo stačit tábořit na úřadech, jejichž vedení vyhlásilo a vyžaduje příslušný dress-code. Ale co my, kteří jsme na "klasičtější" outfity, kůži, kozačky a sem tam kožich? (... a jestli mě s tim někdo pošle do Perlovky, na Place Pigalle nebo podobných končin, dostane přes držku... a upozorňuju, že mam namakáno :)
  • 11. júna 2007 13:33:16 CEST
    mě gothik nic moc neříká.nepřipadá mi to moc spojené s BDSM.ale co naopak uplně zbožnuju je styl oblékání-úřednice.nemyslím nějaké hadry umaštěné od koblyh co nosí báby na městských uřadech ale myslím bilé košile.minisaka.kravaty.kratoučké sukně,černé silonky a lodičky na vysokém podpatku a přísný výraz ve tváři.krásné je že takovýcho dam potkávám čím dál víc
  • 8. júna 2007 14:38:20 CEST
    Včera jsem potkal na Čáře v Brně skupinku žabek v gothic stylu. pěkný pohled.
  • 8. júna 2007 14:14:43 CEST
    Někdy na jaře jsem se přesouval hromadným dopravním prostředkem a kousek ode mne se posadila mladá dáma. Na zem vedle sebe postavila objemnější igelitku.
    Nevěnoval jsem jí příliš pozornosti a když jsem asi po deseti minutách zvedl oči od rozečtené knihy, málem mi z vykulených očí vyskočily kontaktní čočky.
    Během těch deseti minut se totiž z nic moc bot přezula do kozaček, patrně úplně nových, které vybalila z krabice v té igelitce. Teď přehazovala nohu přes nohu a prohlížela si, jak vypadají. Propínala špičky nohou, pohybovala jimi do stran, nahoru a dolů a rukama uhlazovala černou kůži bot kolem kotníků. To prováděla po zbytek jízdy. Nádhera.
    Neseděla přímo proti mně, ale i tak jsem na její tak krásně obuté nohy dobře viděl. Viděl a nedokázal uhnout pohledem.
    To bylo na jaře. Nesnáším léto.
  • 8. júna 2007 13:44:48 CEST
    Kozačky s kovovým opätkom vyzerajú perfektne a ešte aj pekne klopkajú
  • 6. júna 2007 20:37:31 CEST
    Londyn prepac ale je to otrasne mesto hnusne spinave. Inak u nas je to akurat o imitacii kozenych ciziem, a sem tam nejaka naduta prachacka ja kozene nohavice. O vestach to snad nosi kazky cigan co prisiel z anglicka.
  • 6. júna 2007 13:13:47 CEST
    čo sa týka koženných vecí, tak aj ja som si objednala nádherný koženný korzet...ale užnaň čakám asi 2 mesiace a nejak sa nám vonku stále viac a viac otepľuje....
  • 6. júna 2007 12:41:19 CEST
    tie sú určite veľmi pekné
  • 6. júna 2007 12:23:12 CEST
    na Štefánikovej ulici v Bratislave je shop stýmto druhom obuvi. Majú tam jedny náááádherné s asi 11 cm kovovým opätkom
  • 6. júna 2007 11:35:17 CEST
    Neviem či to mám iba ja také šťastie, ale stretávam dosť veľa dám oblečených v kožených veciach aj v tomto letnom počasí. Podľa mňa dámam ktorým sa to páči a radi nosia také veci tak si dajú námahu aby si zohnali také veci.
  • 6. júna 2007 11:00:32 CEST
    Dobrá téma . ) no myslim že u nás je problem hlavne s tým kde zohnat takýto druh oblečenia, ulice su u nás naozaj dost prázdne, co sa tohoto týka, v londýne su stvrte kde je to ovela lepsie, no tu mi to tak trochu chýba, vnimam to ale osobne tak že je rozdiel medzi elegantne oblecenou studentkou alebo dámou a bdsm/fetish modou...