Forums » Nekategorizováno

• 28. novembra 2009 14:02:53 CET
    Ridrus, neboj, kratka voda, neutopis :))
    ..aj ked, pri ucasti Leona sa budem cudovat ak nas v spanku nepoviaze vsetkych :D:D
  • 28. novembra 2009 9:36:32 CET
    no hadam to nejako zvládnem, alebo ma leon priviaže k lodke, aby som nezahučala do vody
  • 28. novembra 2009 4:10:51 CET
    mna to potom aj napadlo, ze asi tak bolo myslene, ale uz sa mi to nechcelo opravovat. tak u zemana.

anketa nemusi byt anketa - proste napisat par terminov a kto ma zaujem nech napise kedy moze.

a myslim, ze znalostne obmedzenie je nie moc dobre, asi budeme fakt rady, ked sa prihlasi este par dalsich ludi, kolko je tu skusenych vodakov sa neodvazim tipovat :)) a ja som sportove drevo, osem rokov od prveho splavu a stale hacik, takze to po tejto stranke tiez neutiahnem :))
    • 2 posts
    28. novembra 2009 3:18:11 CET
    Ja do BB nejdem, pisala som ze tam viem nechat dorucit hracky a nie ze dorazim :-)
    Uz pred dlhym casom som slubila ucast na zraze v Brne a tym to ma zial prednost :-) Navyse to mam aj podstatne blizsie.

Anketa neviem ci zvladnem ale myslimze tak v aprili bude cast zacat rozmyslat nad terminom, pokial teda nebudeme uvazovat nad Velkonocnou vodou co by tiez nemuselo byt marne :-) ALe to uz chce neopren a trosku inu vybavu by som povedala, no a hlavne znalosti.
  • 27. novembra 2009 21:04:37 CET
    v principe na zaciatok staci snazit sa zostat v clne a keby daco tak nepustat padlo, nic komplikovane :) tak dufam, ze dostanes priepustku :))
  • 27. novembra 2009 21:03:21 CET
    mno, kazdopadne dufam, ze to dopadne lepsie :)) mozme pokecat u zemana abo v BB (este neviem, ci na 100% pojdem aj do BB).. kazdopadne by bolo dobre sa dohodnut niekedy tak v maji ze ake terminy by boli mozne a kam ist a zavesit to ako anketu, nech sa ludia vyjadria :) a bude aj dost casu lobovat :) ved netreba tlacit na to, aby to bolo velke, imho ked sa nazbieraju 3-4 lode, tak je to ok..

• 2 posts
    27. novembra 2009 15:43:29 CET
    Ono je tazke povedat co je lepsie a co horsie - zavisi od znalosti a je fakt ze Hron mi pre vecsinu ludi pride tak akurat - nejaka zabava na hatiach, trosku padlovania a napriek vsetkemu to aj dost tecie. Skoda ze to ma jedine poriadne perejky pod Iliasom ked berieme ten najobvyklejsi kusok z Nemeckej.

Moja skusenost z lakania ludi odtialto na Hron zial skoncila u ucasti nula a to som lakala dva roky po sebe :-) No uvidime ako to dopadne dalsie leto.
  • 27. novembra 2009 13:38:02 CET
    toto znie dobre, ak ma doma pustia idem na Hron s vami..ale nie som vodárka, takže ma poinštrujete čo treba robiť
  • 27. novembra 2009 11:54:59 CET
    dam sa ukecat na cokolvek co tecie :)
    • 13 posts
    27. novembra 2009 11:42:15 CET
    tak dobre. Možno ten Hron. Alebo Dunajec?
  • 27. novembra 2009 11:28:15 CET
    hehe, nemaj moc velke oci :) zase netreba sa hned kvoli tomu trepat na druhy koniec sveta, aj ked, urcite by to bolo zaujimave. :) to su detaily, uvidime v lete, kazdopadne, mozes sa zacat tesit :)
    • 13 posts
    27. novembra 2009 11:11:12 CET
    ja sa chystám na vodu už 30 rokov. A ešte sa mi nepodarilo. Ideme. Do Slovinska? Tam je vraj fajn.

• 27. novembra 2009 10:56:34 CET
    jasne, beriem ta za slovo
    ..som necakala, ze sa mi hned prihlasi dobrovolnik :) ale ty si akcny, ako obvykle :)
    • 13 posts
    27. novembra 2009 7:00:34 CET
    žeby mňa?
    • 7 posts
    27. novembra 2009 4:47:27 CET
    chodím na nejaký kúsok každý rok
    Je to pohodička,pre začiatočníkov,ako ja.
  • 26. novembra 2009 23:57:54 CET
    jasne, ze hey, staci navrhnut a budem prva prihlasena :) holt, ty si ma asi nevies zaradit, ale parkrat sme sa videli uz. a ked som schopna napriklad dojst na jeden vecer na Hell alebo sa 7 hodin trepat na horsku tvrz kvoli dnu a pol, tak urcite som schopna dojst na splav, hlavne ak nanho normalne nemam partiu, takze na takuto iniciativu mozem fakt len kricat hura :)) len si budem musiet zohnat zadaka, ponevadz som sa doteraz nenaucila tu vec riadit :)

..ale zaujimalo by ma, co povazujes za lepsie ako hron? ta infrastuktura je jedna vec, druha je, ze ja som bola okrem Hrona len na Morave a to bola hroza, totalne stojata voda, chvilu sme dokonca padlovali v protismere kym sme zistili, ze sme vzali pritok proti prudu a kazdu chvilu daky jez, moc velka sranda to nebola..
    • 2 posts
    26. novembra 2009 23:36:50 CET
    Ja by som urcite nepovedala ze nic lepsie ako Hron nemame ale je tam proste dnes uz vybodvana nejaka infrastruktura a je to fajn voda aj pre novacikov.
    Kludne by sme si ale v lete nejaku vodu dat mohli :-) Len som zvedava ci tie navrhy vase este budu platit :-)
  • 26. novembra 2009 21:40:26 CET
    toz ja by som sla aj inde, hron uz poznam :) aj ked, na slovensku nejspis nic lepsie nemame :)
  • 26. novembra 2009 15:03:35 CET
    Aj aj by som siel na Hron.
  • 25. novembra 2009 14:39:54 CET
    ajaaj, skoda ze take stare forum, ja mam strasne rada splavy, chodila by som na ne stale, ale zvacsa nie je s kym :-/ tento rok sa mi podaril jeden, predtym dva roky vobec nic :-/

..ale je fakt, ze mimo obdobia maj-september by ma to nenapadlo, zasadne sa mi podari aspon jeden eskimak :D
    • 2 posts
    25. novembra 2009 13:05:08 CET
    Povedala som ze nepoleziem do vody, nie ze nevleziem do clna :-)
    Ja uz soms a plavila aj koncom februara ked sa zacal topit sneh a dalo sa ist nieco zaujimave. Druhy den nam potom na streche tie lode zasnezilo :-)
  • 25. novembra 2009 11:05:39 CET
    nikdy nehovor nikdy
    • 2 posts
    24. novembra 2009 17:38:19 CET
    No kamaratka co ma alergiu na slnko tiez navrhovala toto rocne obdobie ako velmi vhodne :-) Nakoniec mne je to jedno, ja do tej vody nepoleziem.
  • 26. októbra 2009 14:10:43 CET
    Niečo pre ľadových medveďov a ľadové medvedice sa nechystá
    • 2 posts
    20. augusta 2007 11:06:34 CEST
    Tak sme naplanovali dalsi Hron na vikend 15-16.9.07. Kto by mal zaujem s nami ist nech sa hlasipojdeme nejaky usek okolo Banskej Bystrice, podrobnosti az chvilu pred odchodom kvoli stavu vody :-)
    Spanie ako obvykle v stanoch, na krcmy by som sa moc nespoliehala, je sanca dostat tak max nejaky teply paok. Varic ale na uvarenie teplej kavy ci caju budeme mat zo sebou.