7. marca 2011 8:16:35 CET
že o kdejaké pitomosti se tu nažvanilo hafo a tomhle myslím poměrně zajímavé, ale i náročnější téma (na myšlenku a její vyjádření) umřelo. Ne že bych ho chtěl resuscitovat - ale přesto to udělám
Myslím, že tohle bude vždycky o inteligenci každého jednoho člověka - a myslím, že teď není důvodu rozlišovat D či s orientaci. Jsou pitomci a lidi, co si jen na něco hrají, na obou dvou stranách - to je myslím dost banální poznatek. Nepohybuju se mezi BDSM+ lidma tak dlouho, ale třeba to vzájemné chování mě ještě cca před rokem děsilo. Dnesku můžu říct, že zbytečně a mám z 98% jen pozitivní zkušenosti. Dokonce se z toho stalo takové mé soukromé měřítko skutečné dominance, vzato tím pohledem jak se dotyčná chová v prvním kontaktu. A jak říkám, nevím, jestli je to náhoda, nebo štěstí na lidi, ale převažují dobré zkušenosti. Nechápu jen jedno - jak tu psala Nenufer. Skrz svou partnerku mám taky zkušenost především z chatu, kde je přehršle servilních, ponížených subů, kteří by za Paní i dýchali, a když ona je slušně odmítne s tím, že otroka má a jiného nehledá, začnou být verbálně agresivní a vulgární (naprosto mě dostal např. dotaz proč teda leze na chat?). A to opomíjím zjevné slaboduchosti... Popravdě, tohle virtuální chování nechápu, nevím, proč bych se měl na netu chovat jinak než v reálu?