Forums » Nekategorizováno

  • 22. marca 2005 12:52:40 CET
    Zaujimal by ma Vas nazor na piss. Ake mate s nim skusenosti a ake su vase predstavy. Doteraz sa mi nepodarilo najst zenu, ktora by mala v piss-e vasnivu zalubu. Existuje na Slovensku alebo v cechach zena, ktora buerie akt mocenia a hru s nim ako svoju zalubu? V prostredi BDSM sa piss berie viac-menej ako prostriedok na ponizenie partnera. Moje predstavy su trosku odlisne a plne koresponduju s clankom ktory som poslal na tento server k stiahnutiu. Zaujima ma Vas nazor na tuto temu. Dakujem za kazdy prispevok.
  • 25. marca 2006 1:35:10 CET
    Možno je to opravdu len zákon schválnosti, ale mal som už dokonca dve priateľky, ktoré mi naznačili, že by vôbec neboli proti, keby sme podobné hry robili spolu.. Jedna sa na mňa stále chcela pozerať pri močení, druhá mi naznačila medzi rečou, že by sa rada na mňa vymočila,( pritom mala len sladkých 18 )mňa však tieto hry nelákajú.
    Mám však takú skúsenoť, že keď dáš partnerke najavo, že si otvorený pre rôzne experimenty, určite sa ti po čase zverí so svojimi tajnými túžbami.
  • 25. marca 2006 1:20:24 CET
    Treba to však brať s určitou rezervou. Moč, ako taký má určité dezinfekčné účinky pretože zabíja baktérie atď. a niekedy ako to písal funnydogy takto " dezinfikovali " drobné poranenia. Môže sa to aj takto riešiť pokiaľ nie je iná možnosť. Ak však máme po ruke septonex, vodu po holení alebo niečo iné rozhodne je to lepšia varianta dezinfikácie.
    Inak pre labužníkov pissu jedna ďaľšia
    dosť zlá správa: Pitie moču alebo močenie do úst je veľmi nezdravé. Aj keď si s tým organizmus dokáže vysporiadať moč ako taký ( hlavne ranný ) je plný odpadových látok, ktoré
    telo nepotrebuje. Preto aj vojaci dostávajú tabletky, ktoré tieto látky neutralizujú a takto upravený moč nahrádza vodu.
  • 24. marca 2006 11:01:44 CET
    vsetko sedi , ano mocom sa aj lieci, len jedna poznamka - od zdraveho jedinca.
    Tot vsjo
  • 24. marca 2006 10:44:56 CET
    Jestvuje zrejme aj iste vzrusenie z pomocenia sa - na prikaz dominanta alebo z vlastnej vole. Nasleduje prezivanie vzrusenia z ponizenia pocikania sa pred inymi a pripadne z ocakavania nasledneho trestu.Zaujimal by ma nazor skusenejsich.
  • 20. apríla 2005 20:13:20 CEST
    OKI, precitam tie clanky ked bude time a vyjadrim sa neskor :o
  • 20. apríla 2005 16:51:51 CEST
    precitaj si clanok co som tu uverejnil...Na piss som "odbornik" a docitas sa v nom veci o ktorych si mozno nepocul a mozu z tejto techniky spravit dokonca zalubu a prijemne spestrenie. Snad ti to zmeni pohlad aj ked ta nechcem presviedcat. No nie sme vseveduci a nieco nove sa mozes vzdy dozvediet...Rad poradim v tychto veciach.
  • 17. apríla 2005 21:47:10 CEST
    s tym pissingom... pre mna nic specialne extra vzrusujuce(s vlastnym som trocha experimentoval vo vani .... ), ale kebyze sa to paci partnerke.. tak NO PROBLEM

    A dodatok: To s tym mocom... ono to funguje - teda ze ma nejake "zazracne" ucinky... si pamatam ked moj trener raz povedal, ze sme fajnovy hraci futbalu - ked sa nam nieco stane/skrabanec a pod, tak hned CHLADIVY sprej na to... a on na to ze: "My sme si to ošťali" a dobre BOLO
  • 17. apríla 2005 18:55:05 CEST
    Vrele mozem odporucit a som zvedavy na vysledok :-)V podstate na vsetky kozne zalezitosti je moc vhodny.
  • 17. apríla 2005 13:25:33 CEST
    :) dik za tip... skusim...
  • 17. apríla 2005 0:42:26 CEST
    Urea sa pouziva velmi casto v kozmetike a liekoch...mam na sebe odsledovane, ze ked sa dole oholim, nic mi lepsie neprospeje ako ked si to potriem mocom. Ziadne vody po holeni, ale moc priamo od pramena :-)Ziadne pupienky ani neprijemne svrbenie.
  • 16. apríla 2005 21:09:34 CEST
    niesom vyznavacka pissingu,ale minule som citala zaujimavy clanok v odbornom lekarskom casopise o tom,aky je moc liecivy, asi to pisal niekto z nasich ;-))) Bol to uplne seriozny clanok.A nedavno som si precitala v zozeni na moj kremik z Avonu, ktory pouzivam na zmakcovanie paticiek na nohach, ze obsahuje ureu. No pekne.
  • 22. marca 2005 22:42:08 CET
    Vskutku zaujimavy clanok. Pre mna je pissing ako taky tiez "len" symbolom ponizenia... ukazkou moci partnerky. Prave preto zaujimavy pohlad...
  • 22. marca 2005 22:05:32 CET
    myslim ze tento clanok je pisany s lahkostou a tak si ho dokaze precitat so zaujmom aj clovek, ktory nemal nikdy predtym k tejto teme co povedat. dal som ho citat jednej mojej byvalej priatelke a vazne ju to chytilo a bol som v skutocnosti prekvapeny aka iniciativa a zanietenost z nej vysla...Skoda, je to uz za nami
  • 22. marca 2005 13:38:52 CET
    bol som prekvapený dĺžkou toho článku čo si poslal, ale musím povedať, že príjemné čítanie