30. septembra 2006 20:29:16 CEST
predchadzajuce bdsm partnerky som stretol nahodou, ci skor tak, ze najskor to bolo iba normalne a az casom sa z toho vyvynulo nieco viac, nieco co vyhovovalo obom... vyhodou bolo prostredie vysokoskolskeho internatu, proste velky vyber, sukromie na izbe (chalani dnes spite inde)... internatu dakujem aj za prve stretnutie so strapon so slovami "co tak si to prehodit, ha?"... teraz sa tomu smejem, vtedy som bol z toho vyvaleny, som nevedel, ze co jako tym mysli... ale baba bola skusena, vtedy ma skusenostami daleko prevysovala, ale vekom iba o 2 roky, no vydrzalo to len jedno leto... dalsia, cirou nahodou, v miernej opilosti sme nasli klbko motuza a zacali sa zvazovat az mi "nahodou" moja hlava skoncila medzi jej stehnami, a ta posledna "bdsm-ako to nazval funnydoggy" vnikla pri obycajnom zoliku, "ze o co budeme hrat"... tak to boli ranajky do postele, potom ze sa k tomu pripoji aj nejaka ta ospevna basnicka, no a potom z toho nejak vyslo, ze sluzit.. :)
ale skola pominula, prisiel titul a s nim aj realita, a v nej je problem najst takeho cloveka... v praci 8 hodin musis byt a teraz hladaj niekoho kto je podobne zamerany... a nedaj boze ze zijes niekde mimo mesta, to si to mozes hodit, (sorry za vyraz), ale proste krestansky vychovana marienka si ani len tie kozene nohavice neda, lebo by reci isli... marienky prepacte... nie kazda ste z dediny...
preto, ako napisal nalimer, ostava net, ci skor take stranky ako domina.sk, kde clovek skor najde rovnako zameranych ludi. pokial si zacnete rozumiet na nete, ked si mate o com napisat, a citite ze to je nieco co ocakavate, tak sa treba stretnut... najskor pri kave, overit, ci je to skutocne to co ocakavam a ked aj chemia zafunguje (!!! ale na oboch stranach, kua, musi to byt vzajomne, co na tom ze zboznujem nejaku zenu, ale ona to ignoruje (zeny si prehodia text na svoje, i ked... :) ) tak skusit dalsie stretnutie, najst cestu k sebe... neviem ci asdareel alebo charllotte maju svojich bdsm partnerov aj ako zivotnych ale pokial ano, tak im blahozelam, a pokial im k tomu pomohol tento web, tak je to len dalsie plus tejto stranke ze existuje... bdsm pozitivnych ludi je viac ako je zrejme, len su proste psychicke bloky (ze je to pre spolocnost nevhodne) ktore brania v prejaveniu... obcas ale tomu staci trosku pomoct, cize komunikovat, povedat ci napisat (alebo len skopirovat) pribeh, co by ste chceli zazit... mozno to nebude hned presne podla predstav, ale i ked casom, ktoho vie :) ... a hlavne nebyt egoista a citit a respektovat potreby toho druheho...