Forums » Nekategorizováno

Zoznamka?

• 22. apríla 2007 16:10:05 CEST
    http://www.masterofpain.estranky.cz/clanky/subincina-cela/setkani-ma-cesta-k-panovi

myslim ze je hovori o vsetkom..chcel by so najst presne niekoho takeho, komu by som sa mohol s doverov odovzdat do ruk..aky je vas nazor na to?alebo na zoznamenie cez net vobec?a ak mozte povedzte mi ci je to vobec realne sa takto zoznamit..
  • 24. februára 2009 0:50:49 CET
    "A to si zabudla na tych pre ktorych ich foto znamena ze poslu foto svojho penisu pripadne ho maju rovno ako fotku v profile s tym ze to je ich najdolezitejsi obrazok ktory ichplne charakterizuje" :-))

Ale ja teda neverim ze keby som to spravil ze sa na ten profil este niekedy dostanem
  • 20. februára 2009 21:36:44 CET
    Som velmi rad ze sa tu rozprudila takato diskusia..po precitani vasich rad a clankov som sa pustil do snahy sa teda zoznamit..nebolo to take ze by som sedel od rana do vecera pri pocitaci a na kazdy vlozeny inzerat zbesile reagoval..sem tam som presiel zoznamku a na inzerat ktory ma aspon trosku zaujal som sa snazil reagovat..za ten cas sa mi podarilo najst par kontaktov a dokonca sa aj osobne stretnut..snazil som sa vybrat si to najlepsie z vasich rad preto som sa snazil hned po kazdom kontakte na mail zaslat o sebe co najviac informacii a zaroven som sa v par vetach opytal to co som sa sam chcel dozvediet..s tym ze vsetky dalsie podmienky sidohodneme osobne..moje vysledky nie su oslnujuce ale dali mi aspon troska nadeje ze sa nakoniec po trpezlivom hladani da narazit na cloveka co to mysli naozaj vazne..v prvom pripade som totalne zlyhal ja osobne..doteraz sa za to hambim a nejdem sana nic vyhovarat,nadviazal som dialog s parom,ktory to ocividne myslel vazne bohuzial mne tam par veci nevyhovovalo ale nemal som v sebe ani tolko slusnosti napisat im ze asi sa nezhodneme..no proste hamba..pochopitelne ze som sa potom ospravedlnil ale to ospravedlnenie ma uz velmi nizku vahu..pouceny tymto zazitkoms tym ze ak sa mi nieco nebude pozdavat poviem to rovno,nie naslubovat a potom nic sa mi podarilo nadviazat komunikaciu s dalsim parom aj ked tu mam pocit ze o neslo o nic ine ako o potrebu vzrusit sa cez net..bohuzial..nakoniec do tretice vsetko dobre som sa stretol s dominantom aj ked ton ebolo to presne co som hladal ale ako sa tu uz spomenulo niekedy to bez kompromisu to niekedy nejde..do telefonu mi narozpraval ako ma priestor a ze ma aj nejake tie zakladne pomocky (aj ked o tie zas az tak neslo) pochopitelne nebol ani priestor ani pomocky tak som sa otocil a siel domov.. co z toho vyplyva..v prvom pripade som sa zachoval ako hlupak a uz to nenapravi ani dodatocne ospravedlnenie, v druhom pripade som naletel a v tretom pripade dokonca doslo k osobnemu stretnutiu..neostava nic ine iba potlacit strach z neznameho a skusat stastie dalej..
  • 20. februára 2009 17:42:31 CET
    AHOJ LUDIA KTO MA TROCHU ZASVETI CO A AKO ?
  • 25. mája 2007 22:43:59 CEST
    mne sa prispevky čitat nechce a môžem si pisat čo chcem a nepičuj
  • 25. mája 2007 21:17:00 CEST
    Kdyby jsi si přečetl jen část příspěvků v tomto auditku, pak by jsi takú somarinu sem nikdy nenapsal.
  • 25. mája 2007 18:16:49 CEST
    hladam dominu, čitaj profil, ak sa chceš dačo spytat len sa pytaj
  • 8. mája 2007 18:22:41 CEST
    prijemne si ma prekvapila svojou vycerpavajucou odpovedou-necakal som ju.
    S inzeratmi , roznymi chatami , ci uz ceskymi alebo slovenskymi ,forami mam dostatok skusenosti,a iluzie si o nich nerobim ziadne-doslova viem si dolozit slova , ktore v inzerate , alebo v ich odpovediach nie su uvedene , viem si domysliet v com odpovedajuci klame , co prikrasluje, a ci si svojou odpovedou len vyplna inak nudny cas.Netvrdim ze mi rozne tieto netove ,,zblizovacky"nepomohli spoznat par zaujmavych ludi,ale toho balastu bolo a je hodne .
    pytala si sa aj aj na skusenosti inych, tak pridam jednu svoju. raz sme si dali ako par/zena+muz/, tu na domine inzerat, kde sme hladali muza , na iste cinnosti , bolo vymedzene jasne co ano a co nie, nemalo sa jednat o ziadny dlhotrvajuci vztah , len mensie pobavenie- co ako viem tu hlada vacsina, cize dalo by sa povedat ,ze dostatok odpovedi mal byt zaruceny, sice aj bol, ale tusim ze vsetci pisali ze chcu aj to co bolo jasne napisne slovom nie. Takze asi z 30 odpovedi sme nevybrali nikoho.
  • 8. mája 2007 18:00:43 CEST
    Jen pro představu jak to funguje:

Text našeho inzerátu znáš, na ten přišla následující odpověď:

"Velmi mě zaujal Váš inzerát a v mnoha věcech by tento druh vztahu vyhovoval.Na detailech a podrobnostech vzájemného vztahu bychom se domluvili osobně.Jsem submisivně bisexuálně zaměřená založená žena.Pokud alespon částečně splnuji vaše představy budu potěšena Vaší odpovědí."

-----------Naše reakce:

"Ahoj,

jsme radi, ze jsi se ozvala. My jsme partnersky par (zena 33 let muz 38 let), zijeme spolu jedenacty rok, mame spolecne deti, spolecne zajmy, spolecnou praci.
    ... Nehledame jen nekoho na hrani si do loznice, hledame nekoho, kdo by byl ochoten s nami zit natrvalo, kdo je pripraven vzdat se vsech svych osobnich ambici, svych planu a byt s nami jako clen nasi rodiny, jako soucast naseho zivota. Nechceme malo, ale take na druhou stranu nenabizime tak malo, pokud bychom si vzajemne vyhovovali, je naprosto jiste, ze by spolecny zivot stal na zaklade vztahu, ktery by se nepochybne vytvoril. Nejsme z tech lidi, kteri by se pobavili a pak po nejake dobe vykopli na ulici.
    Pokud mas stale jeste zajem, zkus, prosime, napsat neco o sobe: kolik Ti je roku, co mas a nemas rada (nejen v oblasti sexuality), co bys vlastne od zivota s nami ocekavala. Zkus se popsat, nebo posli nejakou svou fotografii. Zajima nas take, cim se nyni zivis, zda mas nejake rodinne vztahy, zavazky... jake mas zkusenosti s partnerskym souzitim...
    Nejsme moc zastanci dlouheho si dopisovani po netu, ale prece jen bychom o Tobe alespon neco radi vedeli, nez bychom prikrocili k osobnimu setkani, ktere by klidne mohlo byt naprosto nezavazne, na nejake neutralni pude, radi Te jen pozveme nekam na obed ci veceri do nejake restaurace v Praze, pokud bys chtela, aby to prve setkani probehlo nekde na verejnosti. Mame sve duvody proc nechceme byt spolu jen ve dvou, ale na druhou stranu nehledame nekoho za kazdou cenu, takze pokud bychom se nejak v necem neshodli, svet se urcite nezbori, ale kdbychom uz nejak zacali spolecne zit, prali bychom si, aby to jiz nebylo jen na par tydnu ci mesicu. Hodne tedy zalezi na tom co hledas Ty. Budeme se tesit na Tvou odpoved."

------ domnívám se, že když už by dotyčná nepochopila obsah našeho inzerátu, tak z naší prvé odpovědi by jí muselo bý naprosto jasné o co nám jde... přesto byla její reakce následujícící:

"Zdravím vás, jsem velmi potěšena Vaší odpovědí,zároven se však omlouvám za svou opožděnou nebot jsem byla nemocná.
    Mé jméno je ... je mi 37 let,jsem vdaná,mám děti.Moje manželství je však volné a jeden druhého neomezujeme.
    Odpověděla jsem na Váš inzerát z toho důvodu,že hledám dominantní pár pro kterým bych se stala jejich důvěrnou oddanou přítelkyní.
    Nemohla bych s Vámi trvale žít avšak pár dní v měsíci bych se mohla bez jakýchkoliv omezení stát Váší společnící.Neví m zda by Vám takovýto vztah vyhovoval a byl přijatelný.Po pravdě řečeno velmi mě přitahuje submisivní postavení,hlavně po sexuální stránce.
    Má práce mě nijak neomezuje nebot jsem svou vlastní paní.Budu ráda když se spolu potkáme a zjistíme zda by tavýto vztah měl šanci.Svou fotografii Vám zašlu dodatečně.Hledám dlouhodobý vztah,který bude naplněn po všech stránkách. ..."

-------Tohle není jediný případ podobné komunikace, někdy přemýšlím zda Ti lidé nečtou, nebo zda doufají, že polevíme... Je fakt, že jsme jednou - jak jsem již psala - udělali kompromis, ale ten vznikl na základě pro všechny strany hodně logických důvodů, proč to nejde jinak...

Nicméně toto je ukázka co se nám stává, ať píšeme sebejasněji o co nám jde... snad si z toho uděláš lepší představu, než jen z mého popisování situace samé...
  • 8. mája 2007 17:35:30 CEST
    Skupina v bodě 1, 3 a 4 je nejčastější a vyskytují se skoro stále, osoby v bodě dva se vyskytují minimálně jednou až dvakrát za měsíc, přičítám to tzv. pasivní negramotnosti - většinou nic nedočtou až do konce a za uvedená slova si často dosazují své představy a ne jejich reálný obsah... Skupina v bodě pět, jen za dva roky sedm podobných zkušeností - tři ze Slovenska čtyři z ČR. Skupina v bodě šest: za dva roky tři zkušenosti které skončily ukončením kontaktu a jedna zkušenost která (mám-li být upřímná) přetrvává přestože to nesplňuje to co hledáme, tedy jsme společně celkem často, ale není to společná domácnost a není to úplně ono co by hledala jedna i druhá strana, ale je to slušný kompromis vzájemného vyhovění si v mnoha věcech, tak aby to bylo maximálně prima pro všechny, ale také všichni víme, že to asi nemá perspektivu velké budoucnosti, může to trvat měsíce i několik let ale uplně stejně se může stát, že se to třeba srovná tak, že vlastně zustaneme spolu... je to otevřené, nikam nespěcháme, nechceme pokazit to v čem se můžeme shodnout a to v čem si rozumíme i mimo intimní oblast...

Když jsem psala svůj příspěvek, zahrnula jsem do toho zkušenosti několika lidí s nimiž jsem si na toto téma psala zde i na jiných webwch s podobnou tématikou a kde jsme udělali zkušenosti podobné. Domnívám se, že místní komunita je menší než např. L/G minorita, takže pro mne s naším specifickým požadavkem je ten vzorek celkem velký, jestli je reprezentativní to nemohu posoudit, možná by stálo za to, kdyby to někdo porovnal se svými zkušenostmi na základě méně vymezených požadavků než máme my.

Možná by z toho byl zajímavý sociologický průzkum - myslím, že místní komunita není zrovna běžný společenský vzorek na který by se průzkumy zaměřovaly.
  • 8. mája 2007 16:34:03 CEST
    zaujmalo by ma z akej velkej vzorky vychadzas, lebo si myslim ze to co ty/aj s tvojim partnerom/ konkretne hladas je velmi nedostatkovy tovar, tak nezda sa mi ze by sa nazbierala nejaka vacsia vzorka , samozrejme okrem 1.bodu.
  • 8. mája 2007 13:35:14 CEST
    děkuji
  • 7. mája 2007 21:02:54 CEST
    si to vystihla, on net dava ludom pocit anonymity a virtuality, ale realita je skutocne ina :-)velmi pekny nazor a phlad na vec
  • 7. mája 2007 20:27:40 CEST
    Párkrát jsem přispěla do diskuse "Kam to speje cele preboha?" a protože někteří tamní pisatelé odkazují i na tuto diskusi, zkusila jsem si pročíst i příspěvky zde.

Myslím, že vztah D/S je hodně o velké důvěře, takže když někdo hledá takový vztah pomocí netové seznamky musí se obrnit velkou trpělivostí a dokázat odselektovat smetí, které se na net nabaluje v podobě různých šmíráků a jiných individuí, kteří jen cosi předstírají, ale k jejich osobní spokojenosti jim asi - zdá se - stačí jen písmenka po netu...

Paradoxně více kontaktů jsme vždy získali naprosto náhodně (i když i na netu) v místech, kde se tato tématika nepřetřásala a kde jsme ani veřejně neanoncovali, že někoho hledáme. Přesto to vždy byly kontakty krátkodobé a i když tělesně příjemné, chyběl jim rozměr osobní - společné - perspektivy, který bychom preferovali...

Zkušenosti s inzerováním na místech jako je Domina jsou pro nás podobné jako - jak jsem zjistila z některých reakcí a vzkazů - mají někteří jiní lidé.

Předně, jsou mnozí, kteří se neobtěžují číst co se uvádí v profilu a nabízejí se... Snažím se je slušně odmítat pokud jsou jejich nabídky podány slušně, mažu je opakují-li se, nebo stíhám-li to jen číst a tlačí-li mne čas k jiným aktivitám...

Nemohu tedy příliš posoudit rozvinutí komunikace s místními subíky, to není ostatně šálek mé kavy... Mohu však - myslím - už dost dobře posoudit ty, které (kteří) se tu presentují jako subinky.

1) Předně jsou ty, které vychrlí v prvním kontaktu hromadu sexuálních popisů a očakávají podobnou reakci. Řekla bych (soudě podle dikce), že za ženskými nicky těchto respondentů sedí u klávesnice nudící se muži. Většinou na takovéto psaní nereaguji.

2) Druhá skupina jsou spíše znuděné heteračky hledající nějaké extremní hrátky. Celkem je většinou přibrzdí otázky, které směřují na perspektivu dlouhodobého vztahu, záhy se ukáže že mají závazky a rády by si jen občas odskočily z manželské ložnice někam jinam, jejich scénáře se podobají mnoha povídkám na netu... Velmi záhy se odmlčí neboť nenaleznou to co hledaly...

3) Další skupina jsou ty, kterým by zřejmě ke vzrušení a uspokojení stačilo psát si o sexu po netu... typ tohoto sexování nepodporuji a tak s komunikací záhy končím...

4) Některé ze třetí skupiny doufají, že když se na chvíli podřídí tomu, že si nechci po netu psát pouze o sexu, že se jim časem přizpůsobím... se mnou tato taktika nefunguje, jen to oddaluje na chvíli čas, kdy k odmlčení se stejně dojde...

5) Vážné zájemkyně, většinou to vše zazdí tím, že se na začátku popíší hodně exklusivně, nepřiznají skutečný věk a když se má přiblížit okamžik osobního kontaktu, hledají způsob jak z toho vycouvat. Tyto případy jsou asi nejsmutnější, neboť místo toho aby dokázaly říci, víš já jsem chtěla zaujmout a tak jsem neřekla pravdu, jsem ve skutečnosti taková a taková, je mi tolik a tolik, prostě tak raději třeba pohřbí někoho v rodině a nemohou přijet, nebo nedostanou dovolenou, praskne jim voda u sousedů a vyplaví jim byt takže musí malovat a podbně... a pak už jen mlčí... Tohle považuji za nejhloupější moment, protože na tyto lidi už máme telefon, už jsme s nimi mluvili, většinou to stejně (ať člověk chce či nechce) přinese určité zklamání...

6) A pak je ta poslední, nejmenší skupina, to jsou ti, kteří dojdou až k osobnímu setkání, pak je to hodně o tom, zda si lidé porozumí i v těch naprosto všedních věcech, zda nemají přemrštěná očekávání, zda si život s dominantním protěškem (ať jednotlivcem či třeba párem) nepředstavují jako jeden velký erotický kolotoč, aniž by si připouštěli, že mají-li lidé mít střechu nad hlavou, mají-li mít co jíst pak musí pracovat a že po práci chtějí mít i jiné zájmy, než mířit rovnou do "ložnice"... a tak to většinou třeba po společném víkendu končí vzkazem nebo sms, že ty víkendy by byly třeba jednou za měsíc prima, ale společný život ne...

Popsala jsem něco z našich zkušeností, možná máte někteří stejné nebo podobné...

D/s vztah je podle mne o životě, je o tom, že Ti, kteří jej společně žijí se musí na sebe dokázat spolehnout, je hodně o hledání shody a takové hledání může být někdy běh na velmi dlouho trať. Jde hodně o to, že všichni musí najít to co je jim i jejich protějškům příjemné v intimní rovině, ale také musí dokázat najít roli ve společném běžném životě, "D" musí umět "pokárat", ale mnohem více musí umět i pohladit a povzbudit, musí být člověkem na kterého se "s" bezmezně spoléhá a tedy nesmí jej zklamat a podrazit... A naopak "s" by měl vědět, že i "D" potřebuje někdy povzbudit a třeba i pohladit, neboť život přináší mnohé situace a jsou i takové v nichž každý "D" je jen člověk... "D/s" na samém začátku, pokud chtějí brát vztah vážně, jsou jako poutníci v mlžném lese, pokud by se jeden druhého nedrželi, vzdálí se a ztratí se... Je otázka, zda většina těch, kdo podávají své inzeráty chtějí jít s někým za ruku v mlžném lese, nebo zda se jen chtějí na chvíli pobavit s náhodným kolemjdoucím na písku prosluněné pláže a pak jít každý svou pohodlnou cestou...
  • 6. mája 2007 20:52:30 CEST
    Já vím, co jsi napsal, ale opravdu to nefunguje, že odpovíš na inzerát a hned jedeš. Musíš v odpovědi taky něco nabídnout a takových jako jsi ty , jsou mraky. Takže musíš odpovídat, dokud to nevyjde, lépe dokud nepřesvědčíš, že právě ty jsi hoden. Tak už je to zaběhlé a tvé stesky s tím už nic neudělají.
    • 2 posts
    6. mája 2007 14:47:26 CEST
    tak neviem ale potom kto ich v tej virtualnej rovine tolko podporuje :-)) Myslim ze vacsina zien co spravila tu chybu ze si dala inzerat tak nevedia skor komu odpovedat :-) a keby tie odpovedeco prisli im ason obcas obsahovali nieco inteligentne, cest vynimkam
  • 6. mája 2007 13:32:43 CEST
    Aj to je pravda Ale tie inzeraty,co su tu,tak to je ozaj skutocne tak ako hovorim
    • 2 posts
    6. mája 2007 12:29:30 CEST
    by m,ozno bolo dobre nemylit si forum zo zoznamkou :-)
  • 4. mája 2007 22:51:49 CEST
    Jest-li to taky nebude tím, že jsi zrovna na diskuzním foru :-))
    Obecně to ale nefunguje tak, že zavoláš a on se někdo volný najde. Musíš taky něco ukázat, že jsi hoden.
  • 4. mája 2007 22:16:44 CEST
    Ja akurat vyslovim svoj nazor.Na tejto stranke sa skutocne neda najst ani bud real domina alebo subka.To je odskusane.Bud kazda je zadana alebo zije vo virtualnej predstave.Ale od realu je to tu skutocne daleko
  • 3. mája 2007 21:10:25 CEST
    Další otázka je kdo je ten co nabízí peníze a kdo je ta nebo dokence ten, kdo peníze požaduje. V reálných BDSM vztazích to tak striktně nebo vůbec nefunguje.
  • 3. mája 2007 21:08:25 CEST
    Proč podle tebe skutečná submisivita a dominace potírá lásku, starost o bližní, společenskou aktivitu??? To je nesmysl?? Pak nezbývá aby jsi definoval, co je podle tebe skutečná submisita atd. Zatím je to jen mlácení prázdné slámy.
  • 3. mája 2007 21:03:58 CEST
    je to obtížné určit, každý to cítí jinak, ale mně k základnímu rozlišení hodně pomáhá devět stupňů submisivity.
    A podle toho vlastně můžeme určit i stupně dominance ( akce potřebuje reakci, že).
    Asdareeli, nemusíš vždy hned připomínat plazení se pře dominantním nickem - to není přirozené a je to extrém. Už jsme se bavili o tom, že vše je o konsensu po domluvě a na osobním vnímání dané situace každého jedince.
  • 3. mája 2007 11:24:34 CEST
    Ale no tak.. skutečná submisivita je už těžkou formou?? A co je lehkou, a co střední formou?:)) Lehká a středně těžká foma submisivy není submisivita?:)))

Ale pokud někdo skutečně má potřebu se zařadit do nějaké škatulky, případně zjistit, jestli právě on je tím "správným" submisivem, může se inspirovat a klasifikovat třeba tady:
    http://www.bdsm.cz/Articles/clanky/teorie/clanek-33.aspx

A i tak tohle rozdělení berte s rezernou:)))
    Já myslím, že se to takto nedá posuzovat a je to zcela zcestné.. A navíc i naprosto zbytečné...
  • 3. mája 2007 9:30:13 CEST
    Kazdy druhy subik v inzeratu napise hlavne to,co se mu libi,co by chtel zazit a ze mu to nevadi najit jako placenou sluzbu.Prvni ceho si domina vsimne,je to ze subikovi nevadi najit to co hleda za penize.Ostatni ji uz moc nezajima.Ostatni zeny ,ktere takovou seznamku navstivi,si v prve rade vsimnou moznosti,ze by z toho mohly mit financni prospech.Tak se zacnou hlavne poohlizet po otrocich,kteri nabizeji penize.Ti ostatni,kteri penize nenabizi,maji jaksi smulu.Tak to bylo, je i bude.
  • 3. mája 2007 9:08:08 CEST
    Skutecnych submisivu je malo,to uz je ale tezka forma.Jsou to lide,kteri se sebou nechaji maximalne manipulovat.Jsou to lide bez hranic a myslim si ,ze takovy tu neni ani jeden z nas.jTaktez skutecnych domin je velmi malo.Domina je take jen obycejny clovek ,ktera krome nasili,zajde take rada do divadla,libi se ji romantika,vychovava deti,dava jim lasku a je plna citu.Takze pozadovat skutecnou submisivitu,nebo dominanci je trochu prehnany pozadavek.