Forums » Nekategorizováno

Zoznamka?

• 30. apríla 2007 22:25:44 CEST
    Myslím, že si nakonec uhodila hřebíček na hlavičku. Základ je odpovídat na inzeráty dom.žen, ne je jako sub podávat. Pak se, ale dom. ženy nemohou divit, že jim kolikrát přijdou nabídky, i když v profilu píšou, že nikoho nechtějí nebo odpověď neodpovídá plně podanému inzerátu. Sub. muži to samozřejmě zkouší jak jen to jde, tj. kolikrát i tak, že ty své odpovědi - odesílají v podstatě typyzované a hromadně pro strýčka náhodu
    • 2 posts
    30. apríla 2007 15:52:23 CEST
    Neviem preco od tejto debaty zakazdym klzneme k opravdovosti a peniazom.
    Hlavne ked pojem opravdovost je velmi vagny a pre kazdeho z nas znamena cosi uplne ine.
    A miesat profi dominami s tymi co to robia z lasky je tiez trosku scestne. Netvrdim ze medzi profi nie su skutocne dominantne damy ale v poslednej dobe sa vzhladom k obrovskej poptavke vytvorila siroka vrstva prostitutiek co je pre nich jednoduchsie zobrat do ruky bic a tie peniaze si zo zakaznika vytrieskat ako si lahnut na chrbat. Ked budeme tu ale stale robit z profi domina strasiaka tak sa tocime stale dokola.
    Na druhej strane je celkom pochopitelne ze ziadna (oprava pre istotu napisem vacsina) domina nechce knurajuceho otroka ktoreho bude musiet zivit. To ale nie je otazka len D/s vztahov ale vztahov vseobecne. Geneticky mame my zeny zakodovane ze hladame najlepsieho otca pre nase deti ktory e schopny ich zabezpecit a tento kod sa vzdy v nasom spravani odrazi. Iste, pri stretnuti s osobnostou ktora nas velmi zaujme nebudeme v prvom rade hladiet na peniaze ale pridvoch tych istych predpokladoch si vyberieme muza s urcitym zazemim a nie bezdomovca.
  • 30. apríla 2007 15:11:47 CEST
    Vím, že to byl tvůj inzerát.. nechtěla jsem to psát:) Pokud na něj nebyl ohlas, zřejmě by nebylo od věci zamyslet se, jestli vůbec dominantní ženy inzeráty čtou... Jestli pro ně není podstatně přijatelnější a efektivnější si podat inzerát samy a vybírat si z došlých odpovědí, než odpovědět na inzerát jediného muže.
    Sice jsem v níže uvedeném příspěvku psala, že mne by předložené inzeráty zaujaly, ale když o tom tak uvažuju, když jsem hledala, nenapadlo mne, že bych mohla pročítat inzeráty subíků a ucházet se o něčí přízeň, ale naopak, chtěla jsem si vybírat a ne čekat, jestli mi někdo odpoví nebo ne..
    Každopádně souhlasím s tvým poznatkem, že účast v diskuzních fórech je mnohem jistější cesta, jak se s někým seznámit, byť zpočátku čistě na přátelské úrovni..
  • 30. apríla 2007 13:03:46 CEST
    Domina musí být přesvědčivá, musí mít na to náturu, má to v povaze a umí s tím pracovat, to se nedá naučit, to je holý nesmysl.
    Proto hledání OPRAVDOVÉ DOMINY je kalvárie.
    To samé platí o otrokovi.
  • 30. apríla 2007 12:58:54 CEST
    Asi Vám budu odporovat z následujících důvodů:
    1) inzerát ze 13.2.2007 je ode mne. Vám se zdál vyjímečný, ale schůzka z něho nebyla žádná a ohlas nulový.
    Tudíž text není až tak rozhodující. Ale informaci, že někdo existuje dává. Nic víc, nic míň.
    2) já sám navázal kontakt, když jsem odpověděl Domině na inzerát na výstavbu www stránek. Osobní schůzka a reference z uveřejněné povídky a jistá aktivita v diskuzích na serverech mi hodně otevřely dvířka k Madam a zjišťujeme, že naše světy jsou hodně blízké a je to fajn.
    Ale zase to bylo jen pár slov, které nic neříkaly jen to, že tady někdo je a chce kontakt, ostatní bylo už na verbální komunikaci.

Takže net dává základní informace, orientační, a dává jich obrovské množství. Musí se hodně selektovat. Ostatní se musí domluvit a osahat fyzicky ručně a z očí do očí.
    To je moje zkušenost.
  • 30. apríla 2007 12:23:35 CEST
    ano uvedomujem. 1/ ja som nikdy nemal nic proti dominam co si pytaju za to nejaku odmenu
    2/ dominancia v nich je.preco neskor uz idu do toho bez penazi? (vsetko z vlastnych skusenosti.

KAZOUH: no myslim tym zaucit co a jak.da sa to.
  • 30. apríla 2007 10:50:33 CEST
    Ano.. oboustranný respekt podmínek a potřeb by měl být samozřejmostí. Píšu měl být, protože bohužel není....
    • 2 posts
    30. apríla 2007 10:26:11 CEST
    Ono by potom ale chcelo aby to aj ta druha strana trosku repsektovala. Myslim ale, ze ked na inzerat typu hladam vazny vztah pride odpoved chces sex tak asi nieco v pisatelovi nebude v poriadku. Pripadne je celkom zaujimave zistit kolko ludi o ktorych vies ze su viazany niekde inde a hladaju len male vybocenie napise niekomu kto hlada trvaly vztah. Je to potom smutne citat tie odpovede.
    Pamatam si to este z pred 4 rokov ked mi niekto presmeroval odpovede z celkom pricetneho inzeratu do mojej schranky. Polovica koncila v kosi hned pretoze jedine co tam bolo napisane bolo chces sex?, jedna tretina bola klekni čubko a z toho zvysku sa dalo s asi tromi pisat. Pritom celkovo som tych odpovedi dostala k stovke. Ale ku cti jednemu musi sluzit ze ked som odmietla s nim debatovat stylom velavazeny pane spravim co vam na ociach uvidim tak sa s nim komunikovalo normalne :-)
    Akuurat ze potom som spoznala milacka a zacala skumat svoju dom stranku :-))
  • 30. apríla 2007 9:51:42 CEST
    Ty důvody, které uvádíš, jsou jistě pravdivé, ale podle mne je to tak trochu, nebo možná i tak trochu dost - nefér. Navíc si myslím, že typ vztahu je jednou ze základních podmínek, rozhodných pro to, zda do vztahu vůbec vstoupit. Pokud někdo má už nějaké závazky a přesto hledá (z jakýchkoliv důvodů) někoho pro BDSM hrátky, považuji za správné uvést to rovnou, aby tato skutečnost mohla být zohledněna již při úvahách, zda na inzerát odepsat, či ne.
  • 30. apríla 2007 9:31:15 CEST
    celkom pekne si to vystihla- inak ten inzerat,,cez kov studovany VS" som zaregistroval aj ja , aj ked nie som domina,a ziadneho subika nehladam , ale ma zaujal ,podstata vsetkeho je vybocit zo zaplavu davu,a zaujat.
    ---------------------------------------

co sa tyka ze v inzeratoch sa blizsie nespecifikuje vazny vztah , alebo len hratky , tak v drvivej vacsine , ze ten kto toto neupresnuje , tak vazny vztah nehlada/bud on nema zaujem , alebo si ho nemoze dovolit-uz v nejakom zvazku existje./Jeho popud ze preco to nespecifikuje , je pravdepodobne,ze nechce vylucit pripadne zaujemkyne, ktore sa zameriavaju len na vazny vztah a hovori si , ved ked sa ozve, tak sa to uz nejako vyvrbi.

• 30. apríla 2007 8:58:47 CEST
    Podle mne je nejdůležitější text.. Měl by zaujmout a měl by být koncipovaný také podle toho, jestli pisatel hledá někoho jen na občasné hrátky, nebo partnerku třeba i pro budoucí soužití.
    Já jsem si schválně prošla inzeráty na netu a objevila jsem tam sice obrovské množství inzerátů sub. mužů, ale těch, které by třeba mne osobně mohly vyprovokovat k odpovědi jsou tyto:
    ................
    Zdroj Domina.sk 25.2.2007
    "chcete mne?
    Hezký,milý a přítulný pejsek hledá novou Paničku.Je vycvičený,někdy trošičku zlobivý, ale věrný a oddaný. Rád si hraje a za trošku Vaší pozornosti udělá, co Vám jen na očích uvidí. Poslouchá na slovo,může Vám nosit střevíčky,chodit na procházky,nebo se jen s Vámi mazlit. Když zlobí,stačí ostřejší slovo,nebo naplácat novinami,připlazí se nešťastný,s kňučením k Vašim nožkám a se sklopenýma očima bude prosit o odpuštění. Už teď netrpělivě čeká na nový obojek se svým jménem a adresou Paničky,které se ho ujme."

Bez pravopisných chyb, milé... Trošku to hraje na city,ale velmi příjemně, inzerát působí až dojemně:) Celý inzerát je stylizován tak jak se podává - veselý psík, momentálně smutný, protože nemá paničku... Kdyby mi bylo o 20 míň a neměla svého psíka, tak přesně tohle zvířátko by mě zajímalo.
    .................
    Zdroj Domina.sk 13.2.2007
    "Hledám stálou TOP partnerku
    Není důležité co chci já, ale to co si přeje moje Paní, protože vím, že i tak se naplní to, co bych si přál i já. Nejsem podvodný nick ani mužská nula, ale jsem silně BDSM pozitivní submisivní masochista. Přitom si hodně vážím života, ke kterému patří i zábava a humor a ten jsem snad nikdy nezkazil. Můj volný čas je hodně determinován mým zaměstnáním ( jezdím po veletrzích) a hudbou ( jsem aktivní muzikant). Volný čas bych však rád trávil ve společnosti spřízněné TOP dámy. I přes jisté znalosti se stolařskou výrobou jsem spíše přes kov studovaný VŠ, čtyřicátník, ale tyto znalosti snad jsou výhodné pro zařizování SM interiéru. K tomu je ale nutné i stanovisko případné partnerky. Pokud jsem Vás oslovil, ozvěte se, prosím."

Ano, tohle je velmi výjmečný inzerát.. Možná by nebylo od věci přidat informaci, jestli pisatel hledá nezávazný vztah, nebo partnerku na stálo.. Prosím pisatele, aby mi do pošty napsal, jestli na tento ionzertát měl nějaké odpovědi a jestli ho uveřejňoval pouze zde, nebo i na jiných seznamkách.
    .................

Zdroj Femdom.cz 24.4.2007
    "Dobrý den, nejsem spokojený se svým životem. Mám pocit, vnitřní neexistence, jako bych celý byl jen skořápka, která čeká na naplnění. Můj život by dostal smysl, kdyby existovala žena, které bych se mohl odevzdat a ona by si mě vytvořila podle svých představ, vdechla mi život a stala se tak mojí skutečnou bohyní. Byl bych jejím výtvorem a majetkem, mým jediným významem by byla její spokojenost. Prosím, stvořte mi a určete mému životu smysl. Děkuji "

Zajímavé, sice mám pocit, že poněkud nadnesené... ale může se z toho vyklubat zajímavý člověk s fanztazií.. Ovšem zase chybí údaj o typu vztahu - nezávazně - vážně..

....................

Zdroj Femdom.cz 18.4.2007
    "28/178 štíhlý masochista z Prahy 10 (Praha 15 - H. Měcholupy) hledá novou Paní u které by zaujal místo její osobní služky a vykonával pracovní úkony služce(úklid domácnosti, luxování, mytí oken, očista toalety, praní prádla v pračce i v ruce, žehlení, základy vaření, veškeré posluhování) Pořiďte si SLUŽKU a budete si žít jako královna!!! Nechci sex. Nejedná se mi o lekci dle nějakého scénáře, ale reálnou službu jako skutečná služka. Intervaly mé služby dle dohody a potřeb Madam. Vlastním originál uniformu pro služku (viz. foto) "

Tohle je hodně zajímavé, ale není to zrovna inzerát, který by mě oslovil, kdybych hledala vztah. Mohl by být zajímavý pro velmi zaměstnanou ženu, která žije sama a nemá problém s mužeb oblečeným v uniformě služky. Já bych jistě o takové nabídce uvažovala, pokud bych takovou ženou byla..

...................

Tak takové inzeráty mají šanci.. Příčetně stylizované, pokud možno bez pravopisných chyb, nediktující si požadované sexuální úkony...
    Pokud se k takovému inzerátu přidá aktuální podobenka, ze které kouká sympatický obličej, zvýší to asi šance. Ornitologické fotky nebrat:)))
  • 30. apríla 2007 8:13:38 CEST
    No jak píšeš... naučit je to, vycvičit je a ještě jim za to nabídnout odměnu...:))) Přesně...:-))) A pak kňučet, že jsou to zlatokopky, dominance v nich není ani za mák a jdou jenom po penězích...:-)))
    Uvědomuješ si, co jsi vůbec napsal???
  • 30. apríla 2007 0:32:31 CEST
    Není domina jako domina, mluvíme tu o dominantí ženě tělem i duší, ne o nedofušované přemluvené rádobydomině. Proto je to hledání těžké!!!!!
  • 30. apríla 2007 0:29:08 CEST
    A od kdy otrok cvičí dominu? Nemáš to otroku trochu převrácený???
  • 29. apríla 2007 23:45:25 CEST
    no ale nejde to tak tazko po nete.len to chce trochu namahu v reale.Ty co chcu dominu si ju nehladajte ale urobte.ani by ste neverili kolko zien a aj mladych bab sa necha na toto nahovorit.mozno zo zaciatku za nejaku odmenu ale neskor to uz robia radi.len si musite dat namahu ich zaucit a vycvicit.ale ono to fakt funguje.
  • 29. apríla 2007 20:19:36 CEST
    Jak pak by měl takový inzerát vlastně vypadat? je důležité foto nebo text?
    Myslím, že na netu to není až tak důležité, je to jen informační nic nevypovídající údaj. Důležitost netu je v tom, že řekne tady je ta nebo ten a nabízí nějaký kontakt. Tato informace se pak musí přetavit v osobní setkání. Pak je důležité, co kdo napíše do odpovědi a co nakecá na prvním rande. Podle toho se obě strany dohodnou nebo nedohodnou.
    Sám jsem nikdy neočekával, že bych se seznámil jen přes net a následující seznamovací anabáze mne o tom přesvědčila. Důležité jsou vytvořené reference na diskuzních serverech a další viditelné a prověřitelné aktivity. Obyčejně to poukazuje a naznačuje charakter clověka, pak následující kontakt může proběhnout velice rychle a úspěšně.
  • 29. apríla 2007 16:33:02 CEST
    Trosku od veci, ako je ucelom fora, ale v podstate to tiez zapada do tejto problematiky.
    Pred nadavnom som sa rozpraval s jednou pani , co je tiez zamerana hlavne na vyprasky a dobre sme sa zasmiali , ze muzi co chcu dostat vyprask posielaju fotky svojich vtakov, keby uz poslali fotku svojho zadku , tak by sa to dalo este ako tak pochopit,ale takto?
    • 2 posts
    29. apríla 2007 16:20:10 CEST
    Vzhladom k tomu ze jeden inzerat dominatnej damy vyvola zaplavu dopisov tak na pol roka nie je dovod aby sa tolko krat museli opakovat. Ako to robia pani a tapetuju tym zoznamku pravidelne :-)
    Hlavne ked ono staci mat v profile ze je clovek dom a subici mu neustale vypisuju bez toho aby si docitali druhu vetu ze o to dotycna osoba nema zaujem.
    • 2 posts
    29. apríla 2007 16:02:02 CEST
    A to si zabudla na tych pre ktorych ich foto znamena ze poslu foto svojho penisu pripadne ho maju rovno ako fotku v profile s tym ze to je ich najdolezitejsi obrazok ktory ichplne charakterizuje :-))
  • 29. apríla 2007 13:52:03 CEST
    Ale ano.. to máš pravdu. Skutečně spousta inzerátů od subíků.. Jenže - jeden jako druhý. Informační hodnota mizivá, o pisateli nic nevypovídají.. maximálně výčet oblíbených praktik. Subíků je dost, ale bohužel - není si z čeho vybírat.. Ovšem na druhé straně, pokud se podívám na inzeráty, vě kterých hledá žena subíka, je to podobně stereotypní.. Ale protože skutečně poptávka převažuje nabídku, odpovědi na ně jsou....
    Problém o kterém mluvím je neschopnos drtivé většiny subíků zaujmout i něčím jiným, než barvitým popisem svých erotických tužeb...
  • 29. apríla 2007 9:54:28 CEST
    Podivej se na ruzne inzeraty se zamerenim na sm.Co uvidis?Stovky hledajicich subiku svou pani.Podivej se na chaty a fora,co uvidis? jednu ,nanejvis dve dominy a kolem nich se to hemzi subikama a nabizeji se ji.Jaka je tedy uspesnost?Temer nulova.
  • 29. apríla 2007 9:35:18 CEST
    Neznamena,ze kdyz ma nekdo uspechy v realu,tak je musi mit i na netu,to je blbost.Na netu je to uplne o necem jinem.Na netu si toho muze clovek navymyslet,projevovat se uplne jinak nez v realu.Zkratka na netu je to o komunikaci a hlavne o stesti.A premnozeni subu a ubytek dominantnich zen v pravem slova smyslu je taktez hlavni kolabs uspechu.
  • 29. apríla 2007 9:25:58 CEST
    Ale jistěže, to můžu srovnávat. Protože stejně jako v běžném životě je to muž, který musí zaujmout ženu, stejně, jako subík musí zaujmnout dominu. Nebo máš pocit, že v běžním životě muži stačí napsat - hledám ženu?? Stejně tak, jako na takové sdělení málokterá žena zareaguje, stejně tak na sdělení "hledám dominu" zareaguje málokteré domina. Ona domina je v první řadě žena..
  • 29. apríla 2007 9:20:26 CEST
    Nemuzes srovnavat seznameni v beznem zivote a seznameni na netu.Hlavni neuspech v seznamovani na netu je komunikace,ktera dokaze protejsek bud zlakat a nebo odradit.Domine staci napsat ,Hledam otroka ,a v mziku se na ni sesype stovky odpovedi.Kdezto kdyz subik napise,Hledam dominu ,tak se ho nikdo ani nevsimne.Zeny jsou v tomhle ohledu velice stridme,ale po subikovi pozaduji napsat o sobe co nejvic a at odepisi hned,ze nerady cekaji.
  • 28. apríla 2007 21:17:29 CEST
    Přes chat nebo diskuzní servery je to nejrychlejší, to mohu potvrdit. A že to někomu trvá z toho si hlavu nedělám, vím, že to přijde, pokud dotyčný není uplně tupý. Souvisí to i z vývojem jedinců v BDSM světě. Posunují se meze, limity a i psychika. Pak se nějaká aura protne s druhou dominantní a je to. Ale musí být dotyčný aktivní, progresivní a kreativní a nesmí se bát. Pak BDSM svět je svět netušených dimenzí. A nesmí být netrpělivý, když to hned nevyjde.