30. apríla 2007 8:58:47 CEST
Podle mne je nejdůležitější text.. Měl by zaujmout a měl by být koncipovaný také podle toho, jestli pisatel hledá někoho jen na občasné hrátky, nebo partnerku třeba i pro budoucí soužití.
Já jsem si schválně prošla inzeráty na netu a objevila jsem tam sice obrovské množství inzerátů sub. mužů, ale těch, které by třeba mne osobně mohly vyprovokovat k odpovědi jsou tyto:
................
Zdroj Domina.sk 25.2.2007
"chcete mne?
Hezký,milý a přítulný pejsek hledá novou Paničku.Je vycvičený,někdy trošičku zlobivý, ale věrný a oddaný. Rád si hraje a za trošku Vaší pozornosti udělá, co Vám jen na očích uvidí. Poslouchá na slovo,může Vám nosit střevíčky,chodit na procházky,nebo se jen s Vámi mazlit. Když zlobí,stačí ostřejší slovo,nebo naplácat novinami,připlazí se nešťastný,s kňučením k Vašim nožkám a se sklopenýma očima bude prosit o odpuštění. Už teď netrpělivě čeká na nový obojek se svým jménem a adresou Paničky,které se ho ujme."
Bez pravopisných chyb, milé... Trošku to hraje na city,ale velmi příjemně, inzerát působí až dojemně:) Celý inzerát je stylizován tak jak se podává - veselý psík, momentálně smutný, protože nemá paničku... Kdyby mi bylo o 20 míň a neměla svého psíka, tak přesně tohle zvířátko by mě zajímalo.
.................
Zdroj Domina.sk 13.2.2007
"Hledám stálou TOP partnerku
Není důležité co chci já, ale to co si přeje moje Paní, protože vím, že i tak se naplní to, co bych si přál i já. Nejsem podvodný nick ani mužská nula, ale jsem silně BDSM pozitivní submisivní masochista. Přitom si hodně vážím života, ke kterému patří i zábava a humor a ten jsem snad nikdy nezkazil. Můj volný čas je hodně determinován mým zaměstnáním ( jezdím po veletrzích) a hudbou ( jsem aktivní muzikant). Volný čas bych však rád trávil ve společnosti spřízněné TOP dámy. I přes jisté znalosti se stolařskou výrobou jsem spíše přes kov studovaný VŠ, čtyřicátník, ale tyto znalosti snad jsou výhodné pro zařizování SM interiéru. K tomu je ale nutné i stanovisko případné partnerky. Pokud jsem Vás oslovil, ozvěte se, prosím."
Ano, tohle je velmi výjmečný inzerát.. Možná by nebylo od věci přidat informaci, jestli pisatel hledá nezávazný vztah, nebo partnerku na stálo.. Prosím pisatele, aby mi do pošty napsal, jestli na tento ionzertát měl nějaké odpovědi a jestli ho uveřejňoval pouze zde, nebo i na jiných seznamkách.
.................
Zdroj Femdom.cz 24.4.2007
"Dobrý den, nejsem spokojený se svým životem. Mám pocit, vnitřní neexistence, jako bych celý byl jen skořápka, která čeká na naplnění. Můj život by dostal smysl, kdyby existovala žena, které bych se mohl odevzdat a ona by si mě vytvořila podle svých představ, vdechla mi život a stala se tak mojí skutečnou bohyní. Byl bych jejím výtvorem a majetkem, mým jediným významem by byla její spokojenost. Prosím, stvořte mi a určete mému životu smysl. Děkuji "
Zajímavé, sice mám pocit, že poněkud nadnesené... ale může se z toho vyklubat zajímavý člověk s fanztazií.. Ovšem zase chybí údaj o typu vztahu - nezávazně - vážně..
....................
Zdroj Femdom.cz 18.4.2007
"28/178 štíhlý masochista z Prahy 10 (Praha 15 - H. Měcholupy) hledá novou Paní u které by zaujal místo její osobní služky a vykonával pracovní úkony služce(úklid domácnosti, luxování, mytí oken, očista toalety, praní prádla v pračce i v ruce, žehlení, základy vaření, veškeré posluhování) Pořiďte si SLUŽKU a budete si žít jako královna!!! Nechci sex. Nejedná se mi o lekci dle nějakého scénáře, ale reálnou službu jako skutečná služka. Intervaly mé služby dle dohody a potřeb Madam. Vlastním originál uniformu pro služku (viz. foto) "
Tohle je hodně zajímavé, ale není to zrovna inzerát, který by mě oslovil, kdybych hledala vztah. Mohl by být zajímavý pro velmi zaměstnanou ženu, která žije sama a nemá problém s mužeb oblečeným v uniformě služky. Já bych jistě o takové nabídce uvažovala, pokud bych takovou ženou byla..
...................
Tak takové inzeráty mají šanci.. Příčetně stylizované, pokud možno bez pravopisných chyb, nediktující si požadované sexuální úkony...
Pokud se k takovému inzerátu přidá aktuální podobenka, ze které kouká sympatický obličej, zvýší to asi šance. Ornitologické fotky nebrat:)))