Forums » Nekategorizováno

Zoznamka?

• 28. apríla 2007 19:57:01 CEST
    Co se týká seznamování na netu - všimla jsem si, že ten, kdo nemá problémy se seznamovat v běžném životě a navazovat vztahy s opačným pohlavím ( nejen partnerské, ale i přátelské), nemívá ani větší problém seznámt se na netu s dominantní ženou..
    Znám muže, kteří přišli na chat...a do týdne měli schůzku s dominantní ženou... Tím myslím schůzku - káva, večeře... nikoliv lekci. Třeba to neklaplo, nepadli si do oka.. ale zhruba do měsíce našli tu, kterou hledali.. I několik svateb už proběhlo..
    A znám také muže, co chodí na chat několik let, odepisují na inzeráty, sami je podávají... a NIC...
    Co myslíte, proč někdo nějde jakoby mimochodem.. a někdo ani přes veškeré úsilí není schopen najít si partnerku..? A rozhodně nejde o peníze..
  • 28. apríla 2007 10:11:51 CEST
    Jsi zbytečně pesimistický anebo málo trpělivý. Bdsm není o penězích, ty obvykle požadují dominy, což jsou obvykle kamuflovaní chlapy anebo ženy, které se nedokázaly realizovat v životě.
    Tyto individua nanesly hodně balastu do BDSM seznamek. A hledat seriozní inzeráty je jako hledat jehlu v kupce sena. Ale já sám jsem důkaz, že nakonec je trpělivost odměněna. A pozor - mluvím o prvním kontaktu - ostatní se už musí dohodnout osobně.
    Je to i o stylu komunikace a prezentování těch prvních formulací.
    A nejsem sám tady na tomto foru, kdo má podobnou zkušenost.
    • 5 posts
    28. apríla 2007 9:03:19 CEST
    Pokud subik v inzeratu nenapise,ze je solventni,bohaty,uspesny atd,tak se odpovedi docka jen velmi tezko.Bdsm je cim dal vic jen o penezich.Proto hledat opravdovou dominantni damu na seznamkach zamerene na bdsm je ztrata casu.Nerikam ze se obcas nenajde vyjimka,ale tech je velmi malo.Subiku je nezpocet a komu se chce zaradit do fronty a cekat,ze stesti padne prave na nej ,je totez,jako cekat na odvracenou stranu mesice.Dominantnich zen je mnoho,ale hledat je zapotrebi jinde.
  • 28. apríla 2007 8:13:15 CEST
    Musim suhlasit... skusal som zoznamku cez net, stale to nejako neslo a nakoniec som zistil ze cim lahostajnejsie komunikovat budem tym mam vacsiu sancu.. a nasiel som behom par dni . Je to presne tak, ked som komunikoval agresivnejsie vacsinou sa vsetky stiahli
    • 2 posts
    27. apríla 2007 21:38:25 CEST
    a neber to prosim osobne ale proste vacsina z vas subijkov zacina byt v momente ked sa im hned niekto neozve strasne agresivna. Ja pozadujem aby sa mi hned niekto ozval, ja mam rad toto, ja, ja, ja.

On nam internet dava volnost vybrat si cloveka a preverit si jeho nazory ale ci to medzi dvomi ludmi v reali skutocne zaiskri je druha vec. Zivot nie je len o bdsm a hladat niekoho sposobom ja chem toto a toto z bdsm a ostane sa nejak spravi je velka blbost. Ano, pokial ide o obcasne hratky tak to moze fungovat ale vztah zalozeny len na sexe je vacsinou kratkodoba zalezitost
  • 27. apríla 2007 19:24:55 CEST
    tiez som hladal roky a ... nasiel, je to v zaciatkoch, tak dufam ze to vyjde, ale da sa to, ale ten net je fakt len odburanie a zistenie rovnakej vlnovej dlzky, ostatne je uz potom na oboch a na osobnom stretnuti.

PS: vsetci co hladate, vydrzte a drzim palce.

to KAZOUCH: plny suhlas, to stastie tam tiez zohrava svoje :-)
  • 27. apríla 2007 17:35:05 CEST
    Chce to trpělivost a především tvou usilovnost. Možná ti pomůže, když více budeš nabízet než požadovat. Mě to trvalo několik let než jsem našel, co zde dávno bylo. I já sám musel dozrát k tomu, abych našel spřízněnou dámu a nakonec jsem byl královsky odměněn.
  • 27. apríla 2007 12:55:23 CEST
    už hladám dobre dlho babu, ktorá má rada d/s hry a našiel som na kecanie , ale na reálne stretko ani jednu.. asi sa boja alebo čo...
  • 26. apríla 2007 23:21:30 CEST
    Též já ti gratuluji, pokud jsi spokojen s tím , co jsi našel.
  • 26. apríla 2007 23:06:22 CEST
    Tak to ti gratulujem. Mal si šťastie.
  • 26. apríla 2007 21:32:02 CEST
    Wsak som aj nasiel...
  • 25. apríla 2007 0:07:33 CEST
    Net poskytuje dost informací, ale dotyčný si je musí přebrat a to může být dost sisifovská práce. Ale nakonec najdeš to co hledáš.
  • 24. apríla 2007 23:48:51 CEST
    Tazko sa da k vasim prispevkom nieco dodat, podstatu ste vystihli dokonale... Snad iba to, ze najst toho praveho cloveka cez net je mozne...
  • 24. apríla 2007 23:27:08 CEST
    Získal jsem kontakt na dvě bezva Dámy právě přes net. Jeden přes stránky na netu a jeden přes inzerát. Ale jednalo se o první kontakt. Ostatní se odehrálo a odehrává přes osobní setkání, to net nahradit nemůže. Zpětně musím říct, že trpělivé hledání se mi začíná vyplácet, ale to hledání se nepočítalo na měsíce, ale na roky. A hrálo v něm velkou roli nakonec neskutečné štěstí. Ale tomu se má jít naproti, ne..?
  • 24. apríla 2007 20:07:38 CEST
    Seznámení přes net je stejně hodnotné jako jakékoliv jiné, třeba přes annonci. Domnívám se, že pro nás, bdsm pozitivní, má seznámení na tématických serverech nezanedbatelné výhody, můžeme se seznámit se spřízněnou duší, s níž bychom se v podmínkách neexistence netu vůbec nesetkali. Samozřejmě, jsou tu i rizika - ale ta rizika jsou maximálně srovnatelná s riziky, jež podtupujeme při seznamování s jakýmikoliv neznámými lidmi, naopak, prostředí bdsm komunity a znalost lidí mezi sebou tato rizika zmírňují.
  • 24. apríla 2007 19:22:53 CEST
    ja si myslim ze kontakt cez net sa da asi pouzit tak maximalne na prvy kontakt. cez net asi cloveka sa spoznat neda, ani nahmatkovo a preto je to osobne stretnutie, alebo aj viac ich asi potom velmi dolezite. skor som zastancom take neviazaneho stretnutia pri kave a pokeci...tam sa uz skorej vykluje pravda ci nepravda toho "napisaneho"...
  • 24. apríla 2007 17:02:17 CEST
    Sama dobre vieš, že sa to nedá generalizovať.

Napríklad to posledné kafčo by mi úplne stačilo, keby to bolo z Dom stranky len o mne
    + =?

a na druhej strane, niekedy nepoznas cloveka ani po rokoch...(veď vieš...)
  • 24. apríla 2007 12:48:21 CEST
    Ja si myslím, že ani jedna kávička alebo obed nestačí.
  • 24. apríla 2007 12:46:11 CEST
    To je pravda, ale priznajme si, že väčšina z nás pravdu skresľuje.
  • 24. apríla 2007 11:51:29 CEST
    drahí moji,

podľa mňa by sa mali ľudia najskôr spoznať napr. pri kávičke, obede alebo na večeri, kde si o sebe môžu povedať viac.

Veď aj ja keď vidím správanie niektorých subíkov na takomto reálnom zoznamovacom kole, častokrát sa čudujem, či som si naozaj dopisovala s týmto človekom.

Po rozobratí predstáv a základných podmienok vzťahu viete, na čom ste a či chcete vo vzťahu pokračovať a bádať ďalej
  • 24. apríla 2007 10:23:41 CEST
    ten clanok najdes na:

http://www.masterofpain.estranky.cz/clanky/subincina-cela/setkani-ma-cesta-k-panovi

Nech sa paci
  • 24. apríla 2007 10:22:28 CEST
    Je to presne tak..problém je v tom že niektorí ľudia nevidia človeka..proste ja mám záujem sa zoznámiť a vyskúšať si všetko na vlastnej koži, ale každý musí rešpektovať moje obavy, ktoré namiesto toho aby sa snažil dotyčný odstrániť svojou komunikáciou ich ešte viac prehlbuje..ďalším problémom je nájsť tu niekoho kto sa zaujíma o SM ženského pohlavia..a je jedno či submisívnej alebo dominantnej povahy..
  • 24. apríla 2007 7:52:18 CEST
    Ta možnost tu samozřejmě je... ale její využití záleží na konkrétním člověku..
  • 24. apríla 2007 7:04:50 CEST
    Som tu úplne nová a chcela by som sa dotázať, kde zmienený článok nájdem - možno by mi v mnohom pomohol.... Ďakujem za odpoveď.
  • 23. apríla 2007 17:59:45 CEST
    ja na zoznámenie cez internet veľmi neverím. internet dáva príliš veľa slobody, aby sme sa mohli hrať na to, čo v skutočnosti nie sme.