12. januára 2006 7:42:24 CET
Ahoj v kazdom pripade si nemyslim ze ak to clovek vie robyt ze to prezenie, teda pokial to prehnat ovsem nechce?
Ja taketo hratky robim uz dlho a zatial som este nemal ziaden problem.
Preco sa Ti zda byt igelit vrecko prehnane, skusala si to niekedy s nim, naviac ak sa clovek vonku nadychne vo vrecku mu pomaly dochadza vzduch a zacina sa dusit postupne, kym u facesitingu, ked Ti zena sadne na tvar a clovek je sputany nema vzduch od zaciatku kym ho neusti a ked je riadna sadistka, tak sa jej urcite paci ako sa snazis vyprostit a mykas sa pod jej zadockom.
Vrcko je fajkt super vec, hlavne ak Ti ho baba zozadu nasadi, pevne Ta drzi a ty sa musis co najskor urobyt s ty ze ak nie tak Ta udusi- samlozreme ak si vrecko strhnes skor akop sa urobys, mas zakazane odrobyt sa na nejaky cas...
tak isto je to fajn v posteli ked som priputanny a je na mne, po jej orgasme dostanem vrecko na hlavu a musim sa urobyt, tu je to tahsie o to ze tempo urcuje ona a ak sa neurobym skor nez sa riadne zacnem dusit, mam smolu a nesmiem sa dajme tomu 2 dni urobyt, pri com sa snou este par krat pomilujem, ale ja nesmiem striekat....
Vyskusaj na sebe ci na svojom subikovy a uvidis ako rychlo sa spravy, ovsem nieje to pre ludi ktory maju fobiu s nedostatku vzduchu, napr moja baba znesie skrtenie, ale neznesia sacok na hlave....