23. septembra 2009 23:10:29 CEST
Taak musim sa pochvalit dnes u mna bola kamoska a najprv ma dusila vo vreci ktore som si objednal s ciech- latexove, ale nebolo to ono, zjavne si budeme musiet kupit silnejsi vysavac, ale potom sme pouzili obrie igelitove vrece a poviem vam to bolo teda nieco, cele vrece je zlepene tak je tam iba uzky priechod pre cloveka.
Vliezol som si do vreca nahy a moja kamoska pichla do sacku vysavac a odsala vzduch a uviazala vychod zo sacku, tym sa stal vzduchotesny- samozrejme cast vzduchy tam ostala.
A tak sme blbli spociatku mi drzala nos a usta a cakala kym sa nezacnem moc mrvit... mali sme dohodnuty signal ze dokial vladzem lezim alebo jej zakyvam ze ano... ako OK, alebo ked uz mi dosiel vzduch a som velmi chcel aby ma pustila som zavrtel hlavou a vtedy ma este chvilu drzala a povedala ze este chvilku vydzim...boli sme dohodnbuty aj na akutnom.. signale na pustene...
Teda chvilami som aj kopal nohami...drzala mi usta a nos, kratky nadych v sacku a znovu a znovu..., potom mi drzala usta a ja som mohol dychat iba nosom, ktori mi chvilam tiez drzala...
Po chvili- nemam presnu predstavu o case zacal dochadzat vzduch aj vo vreci a ja som vydrzal vzdy kratsie`a ked ma pustila som musel vyvyjat viac usilia na nadychnutie... Uz ked bolo vo vreci menej vzduchu, alebo skor malo, drziavala mi ho okolo tvare a klacala mi na hrudi jednym kolenom co teda fest bolelo a o to tahsie sa dychalo... Cim sme blbli dalej tym sme samozrejme hranicu predlzovali a vdychnutia skracovali... chvilami je o extremny pocit paniky, ze uz nemate vzduch a chcete dychat a druhy Vas este drzi s tym ze este vydrzis...
A to nevravim o pocite bezmocnosti vo vreci a strasnom pote ktori so mna vsade tiekol... samozrejme vo vreci som nebol sputany, ale poviem vam bolo to super....
Asi po 2 hodinach takehoto hrania som bol zniceny na maderu a bol som stastny ze ma vypustila von( iba pre tych ktori to chcete tiez skusit obcas ked uz je to vo vreci velmi zle a teda Vas ani nijak netreba dusit a dusite sa sami treba do vreca vpustit trochu vzduchu...
JE TO FAKT KRASA TO VRECE... DIKES