19. júna 2007 8:40:14 CEST
Nó.... Mezi námi děvčaty, taková služtička je moc prima:)) Moje zkušenost je ale taková, že pro většinu takových služtiček je podstatně důležitější, jestli mají na sobě slušivou uniformičku, botičky na podpatku a jak jim to sluší, než jestli odvádí dobrou práci pro svou paní:) Pokud dostanou nějaký úkol, tak se hodinu a půl oblékají, maluji - aby vypadali stylově... a skutek utek:)))) Prostě je pro ně důležitější jejich fetisch, než vědomí, že jsou své paní SKUTEČNĚ užiteční:-))
Další úskalí je v tom, že spoustu věcí subíci (nejen oni, ale všichni chlapi) prostě neumí...:)))) A třeba já jsem hodně netrpělivá a při představě, že budu chlapovi hodinu vysvětlovat, jak se co dělá - a on to stejně zvrtá... dostávám kopřivku:)))
Něco jiného je situace, když si hrajeme.. tam pak samozřejmě vzniká prostor pro trestíky za neupravenost, nešikovnost.. ale na to musí být nálada. V běžných situacích, které přináší život - pokud něco potřebuji udělat rychle a dobře, nespoléhám na subíka ve věcech, o kterých vím, že je neovládá s přehledem..
Čest existujícícm vyjímkám (i když píšu o špatných zkušenostech, jednu takovou světlou vyjímku vlastním).