Forums » Nekategorizováno

ON/OFF Domina

  • 26. apríla 2005 2:44:45 CEST
    BDSM partnerku som žiaľbohu ako väčšina subíkov ešte nestretol, fakt je, že je nás požehnane a dominantných dám je u nás asi ako obéznych v Somálsku. Zmieruje sa s tým ťažko, ale aby som navždy neostal len pri nekonečných a neuskutočnených snoch, spravil som z tej mojej „normálnej“ partnerky akúsi ON/OFF-Dominu, čo znamená že sa z nej z času na čas (v poslednej dobe asi tak raz do týždňa) stáva na chvíľu vcelku prísna dominantná pani. Po zhruba hodinovej d/s hre sa partnerka automaticky prepne do režimu „OFF“ a týždeň čakania je opäť predo mnou (ten týždeň nie je až tak dlhý, donedávna som na režim „ON“ musel čakať aj 3 až 4 týždne, chcelo to čas). D/s hrátky s takouto kvázi dominou nie sú síce bohviečo, lebo scenár je vlastne mnou dopredu určený a skoro ten istý dokola, pretože jej chýba fantázia a v oblasti BDSM má veľmi obmedzené hranice – podvolí sa „len“ na Footfetish, pri ktorom ma len horko-ťažko spúta – proste od dominy má strááášne ďaleko, veľmi pociťujem absenciu pocitu neistoty ... čím ma dnes prekvapí?! .. čo bude nasledovať teraz?!... to je v tomto prípade nepoznané. Ale vždy lepšie ako ruka v šerblíku, nie?
    A ako to začalo – pekne pomalinky bez nátlaku. Najprv priznanie sa k záľube k ženským nožičkám, čím som sa dopracoval k ich bozkávaniu pri klasickom sexe, neskôr priznanie k chuti byť pritom znehybnený, určovaním miest ktoré mám bozkať sme sa pomalinky dostali k nejakým povelom – chcelo to veľa času a hlavne trpezlivosti, aby to bolo aspoň na takej úrovni na akej to momentálne je. Najdôležitejšie bolo ísť krok po kroku, aby sa hneď na začiatku nezľakla čo som to za perverzného úchyláka.
    Ale už asi moc kecám, tak aby som to zhrnul – kolegovia subíci, kým budeme čakať na stretnutie s pravou Madam, ak sa niektorí kvôli spomenutému nepomeru vôbec dočkáme, snažme sa nelietať v oblakoch, ale využívať to čo je „bežne dostupné“- dobré priateľky, možno kolegyne ... , veď jemná bondáž, jemný footfetish, mierne ponižovanie a rôzne iné nepreháňané praktiky by nemali vadiť ani tým najsvätejším – no aspoň dúfam a možno niektoré v sebe objavia dokonca aj to čo hľadáme .....Veľa šťastia
  • 1. októbra 2008 0:48:55 CEST
    to si mal naozaj velke stastie, a myslim si,ze si jeden z mala, ktorym sa nieco take podarilo. vacsina bud nenajde odvahu to ani skusit (ako ja) alebo narazia na nepochopenie a dosledky su katastrofalne - a mozno z obavy z takejto situacie sa mnohi z nas ani nepokusia povedat, co vlastne chceme
  • 10. septembra 2008 18:05:37 CEST
    yeah,she is nice,good outfit
  • 28. novembra 2007 10:44:15 CET
    tiez som si z byvalej partnerky spravil taku dominu:) najskor som jej o tom len povedal (o mojich chutkach),neskor sme zrealizovali pissing,footfetish a neskor aj lekciu.Zapacilo sa jej to a pomerne dost casto na to mala chut.Vrodenu dominantnost v sebe sice nemala a vsetko sme si dopredu naplanovali,ale bola to veru paradicka:)
  • 24. novembra 2007 1:47:36 CET
  • 22. novembra 2007 22:00:38 CET
    Mas pravdu toto je asi najspravnejsi pristup, ono najst si "poriadnu" dominu popri existujocom fungujucom vztahu je vacsia katastrova nez si so svojej partnerky ktoru milujes a vazis si ju urobit "ON/OFF" dominu.
    A co sa tyka tej fantazie, ono s kazdou praktikou ktoru s nou vyskusas rozsirujes jej uhol pohladu a ked bude mat dost skusenosti tak ta fantazia pride tiez :-) a co sa tyka neistoty pri hratkach tak to mozes dosiahnut tak ze jej nepovies presny scenar ale raz za cas hodis do plena len nejaky napad a nechas na nej nech sa rozhodne ci a kedy ho vyuzije :-) ono kazda zena je od prirody velmi zvedava takze urcite pride cas kedy ju zvedavost premoze a ona Tvoj napad vyskusa.
    Ono BDSM je pre nas sice prijemne ale ked ho zazivame s osobou ktoru milujeme moze byt nevyslovne krasne.
    Podla mna sex bez lasky (ci uz vanilkovy alebo BDSM) je len onania vo dvojici.
  • 22. novembra 2007 8:17:51 CET
    Dobrá řeč !
    • 1 posts
    22. novembra 2007 2:08:57 CET
    Silne mi to pripomina Venusu v kozuchu, mimochodom hlbsie dielo nez som predpokladal...
  • 21. novembra 2007 17:48:17 CET
    Pripajam sa k 7sense...fajn citanie...
  • 21. novembra 2007 13:50:42 CET
    Od Elise Suttonové jsem něco přeložil: http://cernaluna.rootshell.cz/vychova111/jakuvolnit.htm
  • 20. novembra 2007 18:06:35 CET
    She is beautiful. Would love her to trample my stomach / face / anywhere.
  • xrs
    2. mája 2005 19:21:19 CEST
    Skvela a podnetna stranka od Elise Sutton Zrejme naozaj netreba stracat nadej a oplati sa byt trpezlivy
  • 1. mája 2005 20:45:19 CEST
    Subici a buduce dominky,

    poznate stranky Elise Suttonovej? Je to psychologicka-domina a jej stranky pojednavaju presne o takychto veciach.

    RobbyFF, ides na to spravne, len to chce
    vela trpezlivosti.
    Ide o to aby partnerka prisla na to, ze
    to nakoniec bude prinasat vyhody najma jej, potom sa jej to mozno zapaci. Mozno, realita moze byt vzdy ina ako teorie. Podla nej vsak my subici mame
    velku sancu, lebo zeny su vraj od prirody dominantne, len to v nich treba nejako prebudit.

    Takze zopar liniek:
    "How to Introduce Your Wife or Girlfriend to
    the Female Domination Lifestyle"
    http://www.elisesutton.homestead.com/page3.html

    http://www.elisesutton.homestead.com/realstories.html
    http://www.elisesutton.homestead.com/QuestionForum.html

    Je tam toho hodne, velmi zaujimave citanie.





  • 29. apríla 2005 13:15:37 CEST
    Uprimne som sa pousmial, pri citani tvojho prispevku. Vysvetlil si to Zuzke myslim dostatocne. Vazim si kazdy nazor, snad sa to tu rozprudi.
  • 29. apríla 2005 4:56:55 CEST
    Najprv sa chcem poďakovať Dominovi a 7sense, že ma v tejto diskusii podporili - chalani dík moc ... a teraz k tebe Zuzanka, k našej BDSM orientácii myslím že nie je čo dodať, ale skôr by ma zaujímalo kde a s kým si si preboha dopisovala, keď si dotyční nevedeli oceniť tvoju snahu o ich prevýchovu k poslušnosti a vernosti? Alebo že by si ostala len pri tom??? Áno, máš pravdu D/s vzťah je samozrejme založený na poslušnosti, ale takýto vzťah bez trestov si asi ťažko dokáže predstaviť nie len subík, ale určite ani dominantná pani, veď by sa unudila k smrti. Ak by to malo byť len o poslušnosti to nám stačí vrátiť sa do základnej školy dať si pekne ručičky za chrbát a pekne počúvať súdružku učiteľku a k tej vernosti postačí už mať len žiarlivú partnerku a sme z toho úplne BDSM vyžití. A na čo by nám potom boli dominy?! Zuzka dávať a dostávať tresty je to pravé okorenenie D/s vzťahu, ale to určite pochopíš, keď si niekedy D/s hrátky reálne vyskúšaš, potom napíšeš možno niečo múdrejšie ... Mimochodom Zuzulka ty asi nemáš poriadnu predstavu nie len o D/s, ale asi ani o "normálnom" partnerskom vzťahu, veď ak niekto ľúbi musí byť pre neho potešením spraviť toho druhého šťastným (samozrejme v určitých medziach), takže to podľa teba nútenie, dokonca zotročovanie partneriek nie je úplne na mieste.
    Na záver sa nechcem vtierať, ale ako subík cítim potrebu sa Vám pani Zuzana ospravedlniť za neúctivé chovanie sa k dominantnej pani (to aby Ste videla, že poslušný a vychovaný sme).
    • 2 posts
    27. apríla 2005 22:49:58 CEST
    Dakujem za uprimnost. Dobre rady si beriem k srdcu. Fajn nazor.
    • 2 posts
    27. apríla 2005 22:47:14 CEST
    neviem. To co som napisal bolo v skratke a pisal som ze mi slo aj o naplnenie jej priani. Slo len o to, nejak ju postrcit k tomu, co sa paci aj mne. Ale tazko duchat do plamena, ktory nema ani len chut sa rozhoriet. RobbyFF na to siel podla mna spravne, pomali a opatrne. Zuzana, ty si dominantna(podla vsetkeho) a si si ista vo svojich pocitoch a tom co chces...Nasla si si chlapa, ktory nebol SM zalozeny? Ako si mu povedala ze mas urcite sklony? Pochopil to? nebral to ako natlak, ako nieco co chces iba ty? nespravila si si z neho svoju zabavku? To nie je iba o jednej strane. V takomto vzahu je to to "prave orechove" len vtedy, ked to chcu naozaj obaja. Nie, ja som si z nej nespravil otrokynu.Len som dal najavo co sa mi paci. Mozno to chcelo trosku citu. OK. Ved ja sa pucim a naucim.
    • 2 posts
    27. apríla 2005 22:27:21 CEST
    Myslim, ze ak zena ma v sebe dominanciu skrytu, nie je odveci skusit ju trosku rozduchat aj sposobom on/off, aj ked to zavana "dominantnou submisivitou" zo strany muza. No a potom sa uvidi, ci sa v nej plamienok rozhori alebo zhasne. Je dost narocne najst dominantnu partnerku a teda konanie RobbyhoFF sa mi pozdava.
    • 2 posts
    27. apríla 2005 22:06:33 CEST
    Ved vy ste robili otrokyne so svojich slecien a nie naopak sak ste ich nutili do niecoho co nechcu!!!
    Neviem ci SM mate len ako zabavu, ale asi ano, co som si s niektorymi pisala tak nevedeli urobit a ocenit moju snahu i ich prevychovu na nieco slusne, poslusne a verne!!!!!!!
    Ked to chcete kazdy den tak je pre vas najvaci trest nic nedostat- TO NIE JE O TRESTOCH ALE POSLUSNOSTI!!!!!!! a to si aj zasluzite
  • 27. apríla 2005 17:16:03 CEST
    Domino tvojho rozchodu mi je úprimne ľúto, ale keby som tak odrazu spravil to isté čo ty, tak by sme si mohli potriasť pravicou. Ale treba sa na to pozrieť aj z tej lepšej stránky, lebo z popisovaných reakcií tvojej ex-priateľky usudzujem, že ani "normálny" chlap s ňou nebude mať pekný bezkonfliktný vzťah, tak kašlať na ňu nie?
    Neboj určite nájdeš tolerantnejšiu priateľku, ale snaž sa ísť na ňu pomalšie, napr. pri tom spravení sa jej na chodidlá a následnom upratovaní po sebe ma ako prvé napadlo dopracovať sa k tomu postupne napr. kŕmením nožičkami, ktoré môže byť aj pre ňu naozaj zábavné a po dobrom jedle by si tiež mohol poriadne vylízať "tanier" a ak ťa bude mať úprimne rada tvoj ejakulát jej neskôr nemôže byť až tak odporný a čo sa týka Strap-on skús s ňou análny sex a keď sa bude páčiť jej, prečo by sa nemohol páčiť aj tebe, keď dotyčný otvor máme oba pohlavia rovnaký. Dúfam, že som ťa aspoň trochu povzbudil ...Drž sa...
  • 26. apríla 2005 10:49:24 CEST
    Mas aspon cosi...ja nie som taky vytrvaly...je to kratko co ma priatelka opustila presne kvoli mojim "chutkam". Najskor sa dala na kadeco nahovorit, ale postupom casu(velmi kratkeho casu) zistila, ze ju to nenaplna. Nebolo to iba o mojich zelaniach, vo vacsine som plnil jej potreby(a robil som to rad, predstavoval som si ako plnim rozkazy mojej dominy). Vyvrcholilo to ked som sa jej spravil na nohy a potom po sebe poupratoval vlastnym jazykom. To mi odmietla dat pusu cca 2 dni. Posledny klinec do rakvy bola moja prosba, aby sme vyskusali strap-on. To som sa na druhy den "zobudil v posteli" sam. Poslala mi pekny darcek na rozlucku - analny vibrator s odkazom "vela zabavy"... Prajem ti ze mas taku partnerku, ktora ta dokaze akceptovat.