Forums » Nekategorizováno

Dominantní dívky vymřely?

• 22. augusta 2007 21:22:38 CEST
    A nenacházím ...
  • 25. júla 2007 21:37:16 CEST
    miloško bubáčik bude žiť naveky a bude vás bumbulať v košíku
  • 24. júla 2007 17:58:51 CEST
    Niekedy sa viac ublíži písmenkami ako skutkami.
  • 24. júla 2007 12:58:53 CEST
  • 24. júla 2007 12:24:16 CEST
    jo mame to težké, ale proč brečet. Každý strůjcem svého štěstí. Z druhé strany my když najdem jsme na tom poněkud lépe (vernost, poslušnost,oddanost atd)

Mas pravdu, ani nevis kolik je idiotu na tohle světě
  • 24. júla 2007 3:00:22 CEST
    po prečítaní príspevkov som sa rozhodol že prispejem aj ja iked nepíšem moc do týchto for pretože mi to až tak moc nejde napíšem svoj názor aj ja.Podľa mňa nieje pravda že je malo domín a že je tam vľký nepomer.Ja osobne som si dva razy hľadal Pani a vždy som našiel a klapalo to.Netvrdím že to bolo vžy okamžite ,ale nikdy to nebol až taky problem.Preto si myslím že veľa subíkov si zato možu sami pretože viac krat som bol pritom ako sa Pani nalogovala a vtom momente nala zaplavu všeliakych slubov ,prosieb a ponúk ,vela subíkov ako zbada v profile že je tam domina tak jej hned píše čo by chcel 99% a niekedy až 100% boli všetky rovnaké dookola to isté všetky osahovaly všeliake perverz.sexuálne predstavy subika čo by jej najradšej robil atd.Na fasa veta bola -Ak nemáš záujem tak sa aspon opíš a napíš čo máš oblečené:-))))Viac krat ak už nastala debata tak po vyprazdnení iked si dušoval že je sub.tak sa na dominu vykašlal a ozval sa až ked mal znovu problem že ho niečo tlačí.Myslím že taky sub.by mal hľadať skor profi a nie otravovať dookola všetky domini.Mehádžem všetkych sub. do jedného vreca ale podla mňa je veke perceto čo len skušaju a otravuju dominy a tím vlastne znemožnuju možnosť sa uplne vpohode zoznamiť ludom ktory to myslia važne.Bol som pri debate domín ktorsa bavily otom že si nevedia nájsť kvalitného subíka a som presvedčení že je veľa doním ktoré by chcely vlastniť aj dvoch troch subíkov len iked ako sa vraví že subíkov je ,ako maku tak to nieje asi pravda.Viem že ani všetky domini niesu seriozne ale oproti subíkom je tu podľa mna velky nepomer.Dobre prestanem už radšej pretože nechcem vyzerať že som večeral všetku mudrosť sveta a musí za chvílu do prace čo sa mi moc dnes ani nechce:-(( a som si isty že ma tu tak či tak rozkopete ale nevadí čo už povedal som si len svoj názor pretože skoro na každom fore sa to rieši pritom asi si za to môžu sub.sami.
  • 23. júla 2007 23:51:31 CEST
    Nie nie som nimi obklopeny.Skor vyuzivam sluzby profi domin.Asi aj preto ze ja to beriem osobne len ako nejake to obcasne odreagovanie nie nejaky zivotny styl.A to je aj jeden z viac dovodov preco sa ani stretnuti a podobnych veci nezucastnujem.
    ale to co som pisal su skor klasicke pripady ktore platia normal v zivote netyka sa to vyhradne BDSM.
  • 23. júla 2007 21:11:06 CEST
    no ty musíš být asi obklopen dominami, když jsi tak zkušený
    no nic ve zlém. Dík za rady, ale nemusíš mi prosím Tě pořát dokola vysvětlovat, že holkám nejde hned o sex.
  • 23. júla 2007 21:03:45 CEST
    kto vie ci tu su pismenkami sa to zistit neda.
  • 23. júla 2007 20:49:03 CEST
    a pritom si za to môžu samí Tí čo tvrdia že tu nie sú dominy.
  • 23. júla 2007 20:36:43 CEST
    napisal mi to pekne. este stale tu SS mam. Netesi ma ze takyto ludia odchadzaju odtialto sklamany.
  • 23. júla 2007 20:16:37 CEST
    mne sa stalo presne to isté ale viem prečo Tá osoba odišla preč a bol som z toho sklamaný
    • 5 posts
    23. júla 2007 20:03:36 CEST
    Mne sa zase podarilo narazit na fantastickeho cloveka tu a taktiez si zrusil nick.
    • 5 posts
    23. júla 2007 18:46:52 CEST
    Važení, dominantne baby alebo chalani su, ale je treba sa chovat normalne a nie podliezat.
  • 23. júla 2007 18:13:54 CEST
    Este by som dodal ze tu mozno nejde ani tak ze sa neda najst domina ale o to ze muz si tu nevie najst zenu.otrok033: co myslis kolko by si nasiel subiniek ktore by sa hned stretli?Kolko zien najdes tak na sex?tak ani nie domina-subik ale zena-muz.Na 95% zeny potrebuju k zacatiu
    nejakej akcie nieco ine nez vymenu 2-3 post,rp,emailov.......
  • 23. júla 2007 15:49:38 CEST
    Ja mam pocit že na slovensku je veľa ľudí čo nevedia čítať. Veľmi dobre poznám z vlastných skúsenosti.
    • 2 posts
    23. júla 2007 15:39:45 CEST
    Tak potom kedze to v profile mam je takych idiotov strasne moc :-)))
  • 23. júla 2007 15:38:47 CEST
    Presne tak kto hľadá nájde veľa ľudí veľa chutí a pováh. A tu je tých ľudí naozaj veľa.
  • 23. júla 2007 15:31:49 CEST
    uznavam, ze Dominus to ma mozno tazsie ako Domina, predsa len subiniek, ako sa zda, je menej ako subikov (vid rozdelenie ludi na domina.sk).

Ale kto hlada, ten najde. Ci skor alebo neskor....ale predsa.
  • 23. júla 2007 15:29:41 CEST
    no veru veru niektorý "otroci" čo vlasne ani sami nevedia čo chcú. Tak to im nevyhovie ani ten hore nieto domina.
  • 23. júla 2007 15:26:10 CEST
    to mi hovor...

• 23. júla 2007 15:14:49 CEST
    S Tebou súhlasím vo veľa veciach. A viem že aj Vy dominy to tu nemáte ľahké.
  • 23. júla 2007 15:02:28 CEST
    Hlavně, že si dámy rozumíte? Cela tahle debata je snuska názorů z obou stran. Pokud se chci seznámit a nechci jit na sraz, kde je 90% subíku kteři hltaji dominantní dámy tak mne nic jiného než net nezbýva. Pokud nějaké subince napišu jednu dvě věty tak je to špatně? Proč bych měl psát víc? Buď ví co chce nebo neví.To same plati o subících, tak čemu se milé dámi divíte, že vám pišou? Dejte si do profilu, nic nehledam, všechno mám a je to. Kdo pak napiše je idiot
    • 2 posts
    23. júla 2007 14:37:23 CEST
    a ked nahodou nechceme tak sa urazi :-)))
  • 23. júla 2007 14:09:45 CEST
    ono je to těžko holky, pokud se s Vámi kluk seznámí na stránkách s BDSM tématikou tak očekává, že se sním třeba chcete bavit právě na tohle téma. To samé na chatu, nesmíte se divit, že když kluk vejde do místnosti SEX, že se chce prostě bavit o sexu.
    Ale uznávám, že dominy mají i jiné zájmy, a že se s nimi dá docela dobře pokecat i o jiných věcech. Teda aspoň s některýma.