Forums » Nekategorizováno

Je to nevera?

• 8. decembra 2007 17:07:35 CET
    nevera je aj to ked si sam vyhoniš aj ked mylsiš na sex z inou, a čakam vela odpovedi vela pičovačiek, urobte rokort aj milion prispovkou odpište
  • 8. decembra 2007 6:40:50 CET
    Samozrejme je to nevera ak to nerobíme s partnerom ktorého milujeme. Je to najimtímnejšia vec a to by malo zostať medzi partnermi. Je otázne či obaja partneri sú ochotní túto vec akceptovať.
  • 8. decembra 2007 3:56:29 CET
    Čo v prípade, že síce dvaja majú vážny vzťah, ktorý im vo všetkom klape a ešte nestihla vyprchať ani tá iskra, ale ten jeden je nepoučitelný filantrop a vždy zvedavý záletník, čo si robí to čo chce a myslí si ako dominant že je vždy nad vecou a nikdy sa to ten druhý verný citlivý submisívny aj tak nedozvie?
  • 7. decembra 2007 23:40:52 CET
    Definovala bych to trošku jinak
    Častá něvěra či časté střídání partnerů/ek je projevem určité nevyzrálosti takového jedince,
    zatímco
    nevěra, při které partnera podvádíme s osobou udržující dlouhodobý vztah,tedy milenecký, může být projevem určité nespokojenosti ve víceletém stavu manželském,ale jinak dobře fungujícím.
    Jen sobecký a nezodpovědný jedinec hned pálí mosty a rozvádí se protože např.vyprchala jiskra a vášeň.
    V takovém případě proti nevěře nic nemám,schvaluji ji a zastávám názor, že co oči nevidí,to srdce nebolí.Je totiž vědecky dokázáno,že po stavu zamilovanosti který trvá nanejvýš dva roky, přechází vztah do stavu mám tě rád,vážím si tě,máme spoustu společného atd.ale vášeň a touha které jsou kořením každého vztahu jsou pryč.Dá se žít bez vášně a touhy? Dá se jíst pfefrsteak bez pepře či topinka bez česneku? Dá,ale nepřijdou si na své naše chuťové buňky a bude nás honit mlsná .........Je úplně jedno zda jde o vanilla či BDSM vztah.
    Jako ty, může mluvit jen človíček který zatím ještě nežil s někým hodně let
  • 7. decembra 2007 22:36:17 CET
    že nevěra ať ve světě BDSM nebo vanilkovém, je projevem určité nezralosti. Když mám hezký vztah ve kterém jsem spokojený, mám rád svou partnerku, nebo jsem do ní dokonce zamilovaný, vážíme si jeden druhého - proč bych měl běhat za jinou? Vždyť vybudovat kvalitní a dobře fungující vztah - to stojí dost práce a hodně času. Vládnoucí síla ve vesmíru je láska a pokud budeme ty své příděly lásky, něhy a podobných nesmyslů tlačit oba do stejného vztahu, bude to teprv síla.
    Něco jiného je pokud jsem sám a vhodnou partnerku zatím jenom hledám a zkouším která by mohla být ta pravá. Ale to je spíš bardický, přechodový stav, ne nevěra.
    V kvalitním vztahu absolutně nemám potřebu být nevěrný. Když ji miluji, není co řešit Nebo jdu od toho. (A je mi jedno co si o tom myslí čápi a jiná zvířena).
    Howg.
  • 7. decembra 2007 18:53:53 CET
  • 7. decembra 2007 16:42:46 CET
  • 7. decembra 2007 16:14:05 CET
    a este... chces povedat ze submisivny muz co tu vypisuje kazdej cervenej sipke je verny? ci uz svojej pani alebo manzelke?
    :) Som nevedela ze s je vzorom cnosti.
  • 7. decembra 2007 16:11:49 CET
    05.12.2007 @ 22:28 - ja som hovorila o vsetkych (vanilkovi-nie bdsm+) a na to si zareagoval ty :-)... tak si zloz klapky truba
  • 7. decembra 2007 15:37:59 CET
    Vážny vzťah dvoch ľudí je záväzok. Dominancia neznamená že si môžeš vo vzťahu robiť úplne čo chceš. Treba vedieť partnerovi naznačiť svoje túžby, a on ich iste rád splní. Tomu sa hovorí láska a úprimnosť čo je základom vzťahu dvoch ľudí. Na tom či je dominant, submisív alebo vanilka vôbec nezáleží. Dominantní/é si dovoľujú spravidla viac a dominantných je na svete bohužiaľ viac mužov ako žien. Dominancia ale nedáva právo dominantovi byť neverný, a nieje ani ospravedlnením jeho nevery, pretože vzájomný vzťah nerozvíja ale priam ho ničí. Výnimku tvoria prípady, kedy hraná nevera jedného z partnerov vzrušuje a druhý je to ochotný podstúpiť z lásky. Sme ľudia, nie zvery bez citov, čo si žijú bez uvedomenia si samého seba, vzájomnej lásky a dôvery. Veď submisív vo vzťahu dominantovi oddane verí, a tak by dominant nikdy nemal sklamať jeho dôveru neverou.

P.S.: Tí ktorí vážny vzťah alebo manželstvo nemáte, hurá! Ste výnimka, žijete ako zver a užívajte si ako zver, ako ja...
  • 7. decembra 2007 8:24:07 CET
    Na Tvoju prvu odpoved odpoviem len tolko, ze zase si nepochopila, pisal som o BDSM, nie o haremoch, ani o tom, ze vsetci su v jednom vreci, zloz klapky z ociek, prosim:-) a na Tvoju druhu odpoved odpoviem iba, ze mas pravdu, dominantni muzi to iste..s jednou subinkou sa maloktory uspokoji..takze stale plati iba to jedno - obhajujem tu aj som obhajoval submisivne povahy, ze ak dame otazku, kto su vacsie k...y, tak... odpovedz si sama:-)))
  • 6. decembra 2007 22:20:16 CET
    este ma napadla otazka- kolko dominantov chce len jednu subinku? :-)
  • 6. decembra 2007 22:17:55 CET
    samozrejme , ze nevera to je, pretoze ktory partner by bol rad, ze seba odovzdavate inej osobe?
  • 6. decembra 2007 22:14:49 CET
    muzi maju harem, muzska nevera bola povazovana za "inu" za prijatelnejsiu, zena musi byt cudna muz sa svojimi "trofejami" chvali, chlapi su furt nadrzani... a kazdy podvadza... keby som niktoremu povedala moj priatel taky nie je tak sa v duchu zasmeje nad mojou naivitou, pre muzov je bordel
    Ak mi chces s usmevom povedat ze zeny su nevernejsie napriek "zjavnemu" tak mas nejaky osobny problem a fakt vyhladam nejake studie ktore sa touto "problematikou" zaoberaju dobre?????!!!!
  • 6. decembra 2007 20:19:03 CET
    ale ta cast, ze muzov je viac..cha cha cha... pokial mam dost znalosti a skusenosti..su to hlavne dominantne zeny, ktore chcu viac otrokov a subikov a s jednym sa neuspokoja:-)))..tym nehovorim, ze vsetky dominantne zeny su take..ale ovela viac je muzov, ktori chcu vztah 1:1.....osobne vsak poznam aj skvele dominantne zeny, ktore by sa nikdy neponizili na to, aby mali viacerych subikov..
  • 5. decembra 2007 22:28:58 CET
    adj (28)

22.07.2007 @ 19:50 Ako by ste nazvali dominu/suba, ktory sa stretava z viacerimi submi/dominami?

Kurva!

No tak to je kuriev plny svet nas i vanilkovy a muzi tvoria vyrazne vacsiu cast.
  • 5. decembra 2007 22:24:28 CET
    Ano je to nevera! Ako keby si sa pytal ci slnko na druhej strane zemegule svieti rovnako.
  • 3. decembra 2007 19:28:13 CET
    Nenufer (715)

23.07.2007 @ 17:11 vernost zvierat

vernost sa podla mojich znalosti vyskytuje u podstatne mensieho poctu zivocisnych druhov ako striedanie partnerov. Navyse by som ked uz sa obraciame do zivocisnej rise doporucovala vyberat priklady aspon od savcov ked uz nie od opic ku ktorym mame geneticky najblizsie :-)

Len tak si citam starsie prispevky...a tejto teme nemozem odolat. :)

Nuz nasi najblizsi pribuzni - primati to maju s vernostou rozne. Vacsina z nich zije v skupinach, kde vladne tvrdy patriarchat. Typicke pre tieto druhy je, ze skupinu opustaju samce...takze samice v skupine su pribuzne. Dalsou typickou crtou je velky vahovy rozdiel medzi samcom a samicou (napr. gorily). Dominantny samec si chrani svoje samice a toleruje dorastajucu mlad. Moznost, ze by bola samica neverna je minimalizovana. Na prirode je vsak krasne to, ze len malo veci plati na 100%...a samec musi z casu na cas aj jest a spat... V globale vsak mozme hovorit, ze samici harem je verny svojmu tvrdou rukou vladnucemu panovi. Druhou strankou veci je, ze nadvlada jedneho samca netrva vecne...a po case je vymeneny zdatnejsim sokom. Je to nevera? Asi by sme to tak nedefinovali...iste to vsak nie je monogamny vztah.

Mame vsak k dispozicii aj iny priklad: primaty, ktorych zaklad skupiny tvoria pribuzne samce a skupinu opustaju samice. (Prva analogia s clovekom.) Vahovy rozdiel je medzi pohlaviami je 15-20% (druha analogia s clovekom). Aby som nenapinala...hovorim o simpanzoch.
    Pozrime sa teda blizsie, ako to vyzera so sexualnym zivotom tychto nasich pribuznych. Samice simpanzov su povestne svojou promiskuitou. Kedze v prirode tazko najdeme nieco, co nema vyznam...ma vyznam aj tato promiskuita. Je lepsie kopulovat s vacsim poctom samcov...kedze simpanzy nepoznaju testy otcovstva...je pravdepodobne, ze budu viaceri samci pokladat prave jej mlada za svoje vlastne...co prinasa vyhodu vo zvysenej starostlivosti zo strany samca. Preco to tym samcom neprekaza...? Preco by malo?...su predsa pribuzni. Takze aj ked riziko, ze investuje svoju energiu do mladata, ktore nie je jeho, je dost velke, niet dovod sa strachovat...ak nie je jeho...bude jeho otca, brata ci bratranca. Jeho geny sa stale budu mnozit. Navyse simpanzie samice su jedinecne aj tym, ze su ochotne kopulovat aj mimo obdobia ruje a vedu sa polemiky o ich orgazme (dalsia analogia s clovekom). Su dokonca ochotne poskytnut sex za uplatu...napriklad pekny zrely kus ovocia. Ci tu budete vidiet analogiu s clovekom, necham na vas...

Nechcem tym povedat, ze sa mame spravat ako gorily alebo simpanzy. Suhlasim s tym, ze clovek monogamny od prirody nie je. Monogamia je podla mna kulturna zalezitost...a vsetci vieme, ako to s nou vyzera. Tak mi zislo na um: Je tu niekto, kto zije so svojim prvym a jedinym sexualnym partnerom a ma viac ako 25 rokov? (Sorry pre tych, ktori maju radi logiku...je mi jasne, ze vyraz "prvy a jediny" je nelogicky...hodil sa mi vsak do kontexu.)

Apropo bociany: Nerobte si iluzie...ano, bocianie pary su pomerne stale. Staci vsak, ze sa samica s priletom na hniezdo oneskori (prve vzdy prilietaju samce a chystaju hniezdo pre svoju "milovanu") a medzitym na hniezde pristane ina samica...samec jej zacne dvorit a na svoju "pravoplatnu" druzku z minuleho roka nehodi ani ocko.
  • 30. júla 2007 11:49:00 CEST
    ok
  • 30. júla 2007 11:19:23 CEST
    tak je to potom pre teba dobre...

v podstate som ti len chcel naznacit aby si prestal pretriasat tvoje osobne veci tu vo fore...myslim ze asi nikoho tu nezaujima kto je aky v posteli a pod...
  • 30. júla 2007 10:50:01 CEST
    Bolo by mi to vcelku jedno, lebo nic z toho co si vymenoval nieje pravda. A nikomu z tupritomnych nemusim nic dokazovat, myslite si tu o mne co chcete, trebarz ze som krovak, pre mna za mna :o)
  • 30. júla 2007 9:26:07 CEST
    v pohode...len uz prestan tu verejne rozmazavat nedostatky alebo klady inych konkrtnych ludi...alebo by sa ti pacilo keby tu niekto o tebe pisal ze si k priatelke nepozorny, ze si nudny alebo slaby v posteli???? tak sme sa bavili v skolke a mozno na zakladnej skole...
  • 28. júla 2007 12:09:38 CEST
    Pekne rozpravas, ale ja som povodne forum zalozil koli tomu, aby som vedel ako skutocne takuto neveru tuna beriete, povodne bez osocovania a urazok. Vyzera to tak ze to beriete rozne. K tej ferovosti, clanok na ktory som reagoval a branil sa, bol pozmeneny. Teraz to vyzera tak, ze som najhorsi ja, ale je mi to v podstate jedno. Namiesto dievcata ktore mi nepovedalo pravdu mam uz skromnejsie, lepsie, krajsie a aj ovela divokejsie v posteli :o) To co maju pistacie navyse a nebolo to moje, o to su v normanom sexe vanilky zmyselnejsie a lepsie.
  • 28. júla 2007 3:51:47 CEST
    Ci je podvod ked ma niekto subika a partnera?
    1. Moja priatelka o tom vie ju bdsm nevzrusuje. Vie, ze su sibinkami nic nemam tak mi veri.
    Vidim a viem pochopit ze si sa zamiloval ale mas vek nato a hadam aj skusenosti aby si sa cez to vedel sam preniest, o tom co tu kto vyprovokoval nechcem riesit a keby si bol ferovy k osobe ako to pises a prajes jej stastny zivot tak toto forum nezalozis.
  • 23. júla 2007 18:00:30 CEST
    "Bez lasky, blizkosti, dovery a citu to robia niektore zvierata."

...a také někteří lidé, můžeš s tím nesouhlasit a můžeš to i odsuzovat, je to ale všechno co s tím naděláš.. Na druhé straně jsou i lidí, pro které je takové konání nepředstavitelné a nepřípustné. Takovílidí jsou jak mezi vanilkami, tak mezi BDSM+. BDSM pozitivita neznamená zároveň automaticky promiskuitu...

"Ale niektore su si verne na cely zivot, npr. bociany."

A některá ne.. stejně jako lidé.. Mimochodem, monogamie není lidem vrozená. Jak monogamii , tak i definici toho, co se považuje za "normální" v partnerských vztazích, přineslo až křesťanství.. a to je v porovnání s celkovou dobou existence lidstva hodně krátká doba...