Forums » Nekategorizováno

Je to nevera?

• 2 posts
    22. júla 2007 18:21:04 CEST
    Vyvrcholenim sexu a BDSM hier je v oboch pripadoch orgazmus partnerov, len cesta k jeho dosiahnutiu je ina.
    Je to nevera ked clovek ma v manzelstve sex, a BDSM uspokojenie mu poskytuje ina osoba?
    Dokazali by ste zit s partnerom, ktoremu poskytuje BDSM uspokojenie ina osoba?
  • 23. apríla 2009 19:56:41 CEST
    Jednoduché, presné, výstižné!
  • 23. apríla 2009 18:20:06 CEST
    Když souložíš za zády své paní, manželky či přítelkyně, je to nevěra!

Když sloužíš jiné domině, než své paní, je to horší než nevěra!

Když nemáš jasno v tom co děláš, je to tvoje blbost!

• 5. marca 2009 8:03:01 CET
    :-))))
    Naprosto výstižné...Zatímco u muže jde o pouhé pochybení, omyl, úlet a pd. u ženy jde v případě nevěry očima mužů vždy jen o kurvení.
  • 3. marca 2009 23:20:23 CET
    Pyta sa manzel manzelky: "Draha, co by si povedala, ak by som sa uplne neplanovane na podnikovej oslave v opilosti vyspal s kolegynou?"
    Manzelka: "Drahy a co by si povedal ty, ak by som sa ja uplne neplanovane na podnikovej oslave v opilosti vyspala s kolegom?"
    Manzel: "Ale draha, neplet si omyl s kurvenim."
  • 3. marca 2009 8:41:04 CET
    ja som za to aby boli pravidlá určené od začiatku a nech sú také aby to obom vyhovovalo a čo je po tom druhých ľudí a ako to kto nazýva ... :-)
  • 25. februára 2009 22:08:25 CET
    Pekne si to napisala ...
    Chybu može spravit kazdy, vedome klamat je ale chyba privelka.
    • 5 posts
    13. februára 2009 7:27:11 CET
    ....nekomentujem, pretoze by si mala zasa pripomienku
    • 9 posts
    12. februára 2009 19:11:27 CET
    :-) ano, to je v komunikacii medzi nami dvoma uz folklor :-)
    • 5 posts
    11. februára 2009 15:33:54 CET
    ..prepac, spatne som pochopil predchadzajuci tvoj prispevok
  • 10. februára 2009 15:55:04 CET
    Asi som sa nevyjadrila dost jasne. Nebudem sa s tebou o tom bavit.
    • 9 posts
    10. februára 2009 10:13:34 CET
    Nevera je to v každom pripade. Záleží na tom ako to partner dokáže rozdýchať. V každom pripade je lepšie,ak sa o prípadnom pošmyknuti ted druhý nedozvie.
    • 5 posts
    10. februára 2009 8:47:23 CET
    ..mas pravdu ..bavili sme sa o nevere. Ok, ..ked sa chalan opije a vyspi sa z babou a na druhy den toho lutuje, to ako neveru neberes ..iny priklad .....pohada sa z priatelkou, ktora mu v ramci hadky vyhodi na oci, za aj tak s tou babou spi ..nastvaty ide a fakt sa s nou vyspi ..je to nevera podla teba?
    • 9 posts
    9. februára 2009 23:18:02 CET
    Tuším vedel o čom píše :-). Musím si to zohnať.
  • 9. februára 2009 22:03:24 CET
    ked vysla tomu chlapkovi kniha, jeho okolie ju posudzovalo rozne a najviac sa mi pacila reakcia jedneho docenta: "Tak Pepo, to sem si o Tebe nemyslel, ze chodis k nam poslouchat za dvere"
  • 9. februára 2009 19:37:57 CET
    Problémy nevěry se zabývali - kromě našeho Járy Cimrmana, rovněž soudruzi Mauser, Magnum, Uzi a Kalašnikov :-)
    • 5 posts
    9. februára 2009 19:06:23 CET
    paranoja a fakt sa niekedy prelínajú
    • 5 posts
    9. februára 2009 19:05:52 CET
    jj sme iné - žeby tolerantné? :-) prosím ťa čo by za to niektorí muži dali .-))) hlavne že si rozumieme všetci čo tým myslíme
    • 5 posts
    9. februára 2009 15:51:52 CET
    Zistil som ze kazdy znas za neveru povazuje nieco ine. Inac stym naraba a vzdy je to zavisle na okolnostiach a dohode partnerov .
  • 9. februára 2009 15:43:18 CET
    Co sa mna tyka, povazujem tuto debatu za ukoncenu. Bavili sme sa o tom, co je a co nie je nevera, nie o paranoji.
    • 5 posts
    9. februára 2009 8:52:48 CET
    ..k pracovnym aktivitam typu Zuzka ....netvrdim, ze to tak je,ale co ked su to opravdu pracovne aktivity a ta Zuzka je len paranoia dotycnej osoby? .....inak existuje jedno prislovie, "Podla seba sudim teba"
    • 9 posts
    9. februára 2009 7:57:56 CET
    Nevies odkiaľ ten dotyčný pozná moju starú? :-) ten Tvoj citát presne vystihuje moje manželstvo.
  • 9. februára 2009 1:25:10 CET
    z pera Josefa Hausmanna

citujem:
    "Extrémním případem tohoto principu je vynucování věrnosti podsouváním manželovi, že ona je také věrná. Ale on o to už v této fázi nestojí. Setrvává s ní v manželství ze setrvačnosti, kvůli dětem, kvůli bytu, snad i kvůli sexu v nejvyšší nouzi a Bůh ví, proč ještě, ale jestli je mu věrná nebo ne ho nezajímá, zvláště v případech, kdy žena v důsledku převrácené hierarchie hodnot zanedbala své tělo natolik, že její věrnost je pouze z nouze ctnost. Ona v něm však mistrně vyvolá pocit viny způsobený tím, že kdyby šel za jinou, dopustil by se něčeho, čeho by se ona nikdy nedopustila."
    • 5 posts
    8. februára 2009 22:21:48 CET
    Ja sa nehadam a nemam tu potrebu len rad diskutujem a zaujima ma naozor inych ludi.
  • 8. februára 2009 20:12:12 CET
    Zjavne mas chut sa hadat, polopatistickejsie ako Heaven to uz ani ja nepoviem :-) Takze, ak ostatni pochopili, fajn, ak nie, tak som zase ina. Ale tentokrat aj s Nebeskou :-)
    • 5 posts
    8. februára 2009 15:18:46 CET
    Jeto hra zo slovickami na 30 minut miloval inu zenu :) a mas citovu neveru