Forums » Nekategorizováno

Je to nevera?

• 2 posts
    23. júla 2007 17:11:55 CEST
    vernost sa podla mojich znalosti vyskytuje u podstatne mensieho poctu zivocisnych druhov ako striedanie partnerov. Navyse by som ked uz sa obraciame do zivocisnej rise doporucovala vyberat priklady aspon od savcov ked uz nie od opic ku ktorym mame geneticky najblizsie :-)
  • 23. júla 2007 16:09:55 CEST
    super prirovnynie...
    • 2 posts
    23. júla 2007 15:42:32 CEST
    Skor nevidia dovod k tomu aby s tebou diskutovali pri tvojej miestnej prezentacii :-))

Navyse pokial niekto hlada akykolvek zazitok s dominou tazko tu bude teoretizovat o tom ci je alebo nie je nevera ok, ze ano. Proste niekto to ma nastavene tak ze nevera nie a niekto je neverny cely zivot ci uz zo suhlasom alebo v nevedomosti partnera. Poznam par kde ona zhana jemu partnerky a pozoruje ich pri tom, aj to je nevera?
  • 23. júla 2007 15:11:44 CEST
    Dakujem vsetkym trom (Asdareel, Liina, Nenufer), co sa vyjadrili k teme. Fakt vas ostatnych nevera asi nezaujima, a mnohi z vas tu obcuje s kym moze, bez lasky, blizkosti a dovery, ktora zavazuje aj vas k vzajomnej vernosti partnerov.
    Bez lasky, blizkosti, dovery a citu to robia niektore zvierata. Ale niektore su si verne na cely zivot, npr. bociany.
  • 23. júla 2007 14:54:14 CEST
    Pravdu som zistoval spatne preto, lebo je pre mna velmi dolezita. To ze je trpka, mi nerobi v ziadnom pripade dobre, a preto nemas pravdu ze som masochysta.
  • 23. júla 2007 10:37:03 CEST
    ach tak...myslis ako psychoteror voci tebe...chaaaapem, hm...nechapem...myslim skor ze si istym sposobom masochysta ked si to zistujes
  • 23. júla 2007 10:34:34 CEST
    Zistovanie zamlcanej pravdy a zistenie nevery je pra mna psychoteror, ano.
  • 23. júla 2007 10:18:42 CEST
    ty povazuje pravdu za psychoteror??

myslim ze nerozumiem reci tvojho kmena...
  • 23. júla 2007 10:14:42 CEST
    Zase to neni k veci, ale musim sa branit.
    Praveze som sa nad tym co jej v nasom vztahu chybalo a preco to ukoncila velmi vazne zamyslal a hladal som pravdu, ktoru mi neprezradila. Dokazom toho je, ze som si tuna tu pravdu nasiel. Uz samotne zistenie pravdy a nevery je psycho terorom.
  • 23. júla 2007 9:57:16 CEST
    ok, za mojeho Hydea ospravedlnenie beriem, spytam sa este mojho Jekylla...

hoci zostavam toho nazoru ze vztahove veci s urcitou osobou by som na verejnosti neriesil nikdy,je to vec vas dvoch. aaa zamyslel by som sa na tvojom mieste len nad tym preco sa stalo ako sa stalo, co jej asi mohlo chybat a preco to teda ukoncila. len s tymto psycho terorom voci nej prestan, nic tym nenapravis...
  • 23. júla 2007 9:55:55 CEST
    Kazdy z nas ma svojho Dr. Jekyll a Hyde a obaja sa za svoje ciny hambia. Ale co narobime? Sme predsa len ludia. Nechal som sa uniest zarypnutim mojej bejvalky, ktore bolo uplne od veci.
    Este raz sa ospravedlnujem za to ze som sa tu viacerych dotkol nazyvanim veci pravym menom. Tu to asi nieje velmi zvykom. Sori.

Ja som sem prisiel povodne koli tomu, ze som chcel zistit, ako tu chapete a hodnotite neveru svojich partnerov. Polozili ste si niekedy tuna taku otazku? Nechcel som nikoho urazat ani nie som k vam averzny.
  • 23. júla 2007 9:54:04 CEST
    Kazdy z nas ma svojho Dr. Jekyll a Hyde a obaja sa za svoje ciny hambia. Ale co narobime? Sme predsa len ludia. Nechal som sa uniest zarypnutim mojej bejvalky, ktore bolo uplne od veci.
    Este raz sa ospravedlnujem za to ze som sa tu viacerych dotkol nazyvanim veci pravym menom. Tu to asi nieje velmi zvykom. Sori.

Ja som sem prisiel povodne koli tomu, ze som chcel zistit, ako tu chapete a hodnotite neveru svojich partnerov. Polozili ste si niekedy tuna taku otazku? Nechcel som nikoho urazat ani nie som k vam averzny.
  • 23. júla 2007 9:50:42 CEST

• 23. júla 2007 9:34:53 CEST
    nemam chut sa s tebou skriepit o tom co si napisal a co nie, citat este myslim viem a je to tu celkom fajn podchytene, ibaze by si si bol svoje prispevky pomenil...ciiii to bol nejaky Dr. Jekyll co to pise za teba a chudak Hyde sa to potom zase snazi napravat?
  • 23. júla 2007 9:09:18 CEST
    Ktore vyroky? Si precitlively na pravdu.
  • 23. júla 2007 9:04:52 CEST
    schiza v zaujimavom stadiu...ako inak ako averzia mam nazvat tvoje vyroky???
  • 23. júla 2007 8:47:55 CEST
    Ale ja predsa nemam k ludom tuna ziadnu averziu. Aj mna niektore veci tu vzrusuju.
    Som odpovedal konkretnej osobe, ktora tu na mna zautocila a prvy krat tu vyriekla tieto slova. Ja som citoval slovnik cudzich slov. Ked nechces diskutovat, nepis.
  • 23. júla 2007 8:28:06 CEST
    mne je v podstate vzdy jedno co si kto o mne mysli...
    len mi nejde dohlavy ako moze niekto v jednom prispevku ohodnotit sposobom, z ktoreho mi vyplyva ze ma jasnu averziu proti tymto praktikam a ludom co ich preferuju, a hned v druhom chciet s tymi istymi ludmi diskutovat aj k tejto teme... pripada mi to trochu scestne...
  • 23. júla 2007 6:38:35 CEST
    Preco si myslis ze v BDSM vztahu, co je urcity druh lasky, kde pocituju k sebe dvaja blizkost a doveru na to aby to mohli robit, neexistuje slovko nevera? Ked ste teda normalny ludia a mate normalne vztahy ako vanilkaci, pocitujete nejake ublizovanie si neverou? Ale ty si mlade ucho este.
  • 23. júla 2007 0:31:29 CEST
    Myslim ze v tejto teme prilis o bdsm ani nejde...
  • 23. júla 2007 0:10:41 CEST
    tady nejde o uražení se,ale o princip
  • 22. júla 2007 23:20:52 CEST
    Vidíš a mně to například vůbec neuráží. Já sám o sobě vím, že jsem naprosto normální, BDSM založený jedinec, tak proč by mně mělo urážet něco, co se mě vůbec netýká?
  • 22. júla 2007 23:10:36 CEST
  • 22. júla 2007 22:57:07 CEST
    sorry, ale nemam chut vymienat si nazory s niekym kto mna a mne tu podobnych povazuje za nenormalnych, deviantnych a uchylnych...
    • 2 posts
    22. júla 2007 22:37:32 CEST
    A co v pripade ked to obom stranam tak vyhovuje? Povestna je kamradka ktora vyhlasila ze vsetci dominanti maju harem subiniek tak ona ma harem dominantov