Veď ma poznáš vieš dobre aký mám na toto názor neviem čo si nepochopil :-) Nie je to hra so slovíčkami proste a jednoducho: Ja osobne - pošmyknutie by som odpustila ale to že miluje niekoho iného a mne trepe kocky to by nerozdýchal.
Opitosť je situácia. Tvoj chlapec :) nie je celkom pri zmysloch . to je nereálne pri tebe ale teoretizujeme . otázka je ak by nebol opitý a slečna mu je sympatická a prítulná a využije to. Je to nevera ?
S odpustanim je so individualne, ale rozdiel, a velky, v tom je. Ked sa mi chlapec opije a pretiahne nieco pritulne, je to trochu ine, ako ked zistim, ze uz pol roka sa jeho dlhe pracovne vecery volaju Zuzka ,-)
Je mi jasne ze je to zavysle na vstahu ,dohode a situacii za akej ktomu došlo. ale vo všeobecnosti hovorim Delenie nevery na Psycicku a Fyzicku je hra zo slovickami proste je to stale nevera. a neodpustate ju len tak .
Zlatko každý jeden vzťah je o dohode medzi tými dvoma ľuďmi. To čo sa jednému zdá nepochopiteľné je pre druhého akceptovateľné. Bavíme sa o tom ako by sme reagovali v možnej situácii nie o tom že no dobre tak si kľudne choď preťahovať všetko okolo a ja ti to odpustím :-)
Máš pravdu, je jedno či je to s citmi alebo bez. Je to nevera.
Ak však spolunažívajú dvaja promiskuitný partneri, tak nie je problém. Alebo ak jeden z partnerov za žiadnych okolností nie je schopný poskytnúť tomu druhému to čo potrebuje k uspokojeniu - napr.bdsm- dala by sa taká "nevera" prepáčiť v zmysle hesla: Čo ti nedokážem poskytnúť, dokážem prepáčiť.
Alebo nedokážem a potom to musím riešiť.
Je to individuálne, presne tak, ako každý z nás je jedinečný, aj naše myšlienky a činy sú jedinečné.
Milé dámy chcete mi povedať , ak muž ošuká inú ženu z nijakého dôvodu tak mu to odpustíte bez toho aby ste mu to dokonca zivota nevyhadzovali na oci ? alebo pri každej možnej príležitosti vytiahli ako argument ? HaHaHa tak naivný nie sme. Ďalej ako chcete dokázať čí to bola citová nevera ? Takze zase nevera aká kolvek je nevera a človek ju len tak neodpúšťa .
Pohlavie nema z neverov nic spolocne zena tiez dokaze podlahnut svojim chtičom a túžbam . JE to skor otom ci som s partnerom spokojný alebo nie a nakolko som si snim vyjasnil hranice odkial pokial. A či už došlo k Fyzickej či Psychickej nevere je to stale nevera a rovnako to nieje spravne teda robyt v tom rozdiel je blbosť.
Co takto sa na to pozrieť aj z druhej strany? Co by som ja už považoval za neveru a co nie? Ked si dokážem odpovedať na toto tak mám zhruba hranice kam chcem,alebo môžem zájsť aj ja. Alebo kedy som ich prekročil. Určite to nieje ideálne,ale trochu to pomôže.
Neviem, ak by bola nevera citova, ci by si vobec mala priestor este odpustat. Ale v principe som pochopila a suhlasim. A som rada, ze nie som chlap a ze sa mi nestava veta "Tha ja neviem preco, proste bola tam, a..." :-D
ak by partner podvádzal v prvom rade sa pýtam sama seba čo som zanedbala že nie je spokojný. Ak by som podvádzala ja je to koniec vzťahu pretože pred tým bolo niekoľko debát a on nepočúval. Pre každého človeka je neverou niečo iné, najlepšie je si to vyjasniť hneď od začiatku a nenechať vzťah zovšednieť. Osobne by som zvládla "neveru" po telesnej stránke, ale psychickú citovú rozhodne nie.
..hej asi to boli nějake šumy .....škoda ich, takových ako je ona je velmi malo .....zatiaľ viem len o dvoch co sa jej skoro vyrovnaju a jednej, co je možno lepsia, smola je, že sú všetky zadané
Nuz, mozne to je. Komunikacne sumy medzi pohlaviami byvaju caste. Muzi su z Marsu, zeny z Venuse... (nie, nechapem, preco tam, do riti, obaja neostali :-D)
No... hovori sa, ze ak je neverna zena, nieco vo vztahu silne skripe... podla mna malokedy, po zenskej nevere, ostava vztah fungovat. Otazkou asi nie je, ktore pohlavie ako odpusta, ale ktore to preco robi...
1) Nezatracoval neznamená nepotrestal. Jen tak by z toho nevyvázla.
2) Proč toho chlapa? Proč bych si měl ničit svůj majetek (když k tomu přistoupím majetnicky)? A co je mi do toho, že to nemohl vědět? Někdo to odnést musí a alespoň nebude žádné příště.
3) Vyspala se neimplikuje cílevědomou činnost. Jedna věc je vyspat se s někým a druhá je mít milence. Z toho jak rozumím psychice žen, tak pokud mě miluje, bude svého činu litovat a nebude ho chtít opakovat.
4) Nelyss, máš pravdu, nemůžu si být jistý. Možná bych vzal zbraň a zastřelil je oba, co já vím...