Forums » Nekategorizováno

Je to nevera?

• 22. júla 2007 22:27:02 CEST
    Jinak na otázku z popisu auditka odpovídám - ano, já bych to, kdyby moje přítelkyně měla kromě mě ještě jiného subíka, za nevěru jednoznačně považoval.
  • 22. júla 2007 22:25:23 CEST
    Ačkoliv chápu, že tě rozchod s přítelkyní bolí, doporučuji si zachovat nadhled a noblesu. Já jsem rozhod v D/s vztahu zažil dvakrát a vůči svým bývalým přítelkyním (a Paním) nepociťuji žádnou hořkost, naopak, soudím, že jsme zůstali přáteli a to nejen ve formálním smyslu.
  • 22. júla 2007 22:23:47 CEST
    Tieto moje vylevy preskocme. Vyprovokovala ma k tomu sama. Je to tu jasne podlozene a ospravedlnujem sa za to...

Spytali ste sa niekto niekedy ako pocituje vas otrok ci domina vasu neveru? Neublizujete svojmu partnerovi tym ze mate viac partnerov?
  • 22. júla 2007 22:03:57 CEST
    Takový jako jsi ty mám vůbec nejraději.Neznám totiž větší špinavost a ubohost ,propírat svoje soukromé věci na veřejnosti,pro takového jedince neznám slušného výrazu.Chtěl jsi být litován chudáčku a ono ti to nevyšlo .Mimo jiné,zrovna ty máš co mluvit o gramatických chybách.K deviaci mohu říci jen to,že pod tímto pojmem si já osobně představuji nemocného,psychicky narušeného jedince, nebezpečného pro své okolí.Výraz úchyl beru spíše jako lichotku
    • 2 posts
    22. júla 2007 21:59:12 CEST
    som zena, to len na uvod a mam manzela s ktorym sa venujeme aj BDSM, oboch nas to naplna a vyhovuje nam to tak.
    Pises ze ta wena pustila k vode lebo nie si pistacia (to je zase nase oznacenie ludi co su BDSM pozitivny). Nehnevaj sa ale myslim si ze to bol od Weny spravny krok. To ze ty sa s tym nevies zmierit je v podstate tvoj problem a musis si to vyriesit sam. Kazdy rozchod boli ale nemyslim si ze je dobre do neho zatahovat dalsich ludi.Mozno ti Wena nepovedala o svojich tuzbach prave preto ze vedela, ze by si ich neuniesol, nepochopil.
    Co vidis posmesne na vyraze vanilka? Okrem toho ze je to uzasne, mne velmi prijemne korenie (milujem vanilkovu zmrzlinu) tak je to len oznacenie, oznacenie skupiny ktora nie je BDSM+. Preco vyclenujes nektorych ludi a ze ich je dost zo skupiny normlanych? Co to vlastne je normalny? Bezny? Obycajny? Standardny? Stanoveny? tych synonym je tak stranse vela a hlavne kto tu normu vlastne stanovil? Iste v nasej spolocnosti nejaka norma spravania sa je stanovena nasou krestanskou historiou ale ta sa predsa neustale meni. Este pred sto rokmi bol rozvod najvacsim hriechom a dnes je uplne bezny. Znamena to ze rozvedeny ludia nie su normalny? Tych prikladov je mnoho.
    .
  • 22. júla 2007 21:39:15 CEST
    @adj

v podstate sa pripojim k tomu co napisala Liina.
    len: ja osobne sa nijakym sposobom nepovazujem za nenormalneho. robim to lebo ma to vzrusuje a ze sa mi to paci. a najmä je to obojstranne. povazuje Ty Tvoje vylevy tu za normalne? Podla mna su to vylevy cloveka, ktory stratil svoju priatelku a nevie to rozchodit. So to Tvoje sukromne problemy a bol by som rad keby si tu s nimi neotravoval ludi ktory sa chcu tu venovat danej teme...

a ked si pozries kolko je len na tejto stranke registrovanych uzivatelov, ktory mozno viac a mozno menej maju vztah k tejto teme zistis, ze nas je dost na to aby tvoja definicia deviacie nebola asi celkom pravdiva...
  • 22. júla 2007 21:32:31 CEST
    ja som váš miloško bubáčik a budem vás bumbulať v kočíku
  • 22. júla 2007 21:00:01 CEST
    Bude treba asi zmenit slovnik cudzich slov :o)
    Alebo vas musi byt viacej, aby to nebola deviacia, ale normalna vec :o) Potom to beriem, a ospravedlnujem sa vsetkym. Ak je toto normalne, tak jednoducho prirodzena evolucia prirody a ludstva bude BDSM komunitu jednoducho dalej rozsirovat, az budeme za niekolko 100viek rokov mozno vsetci rozdeleny na panov a otrokov. Dobrovolna otrokarska spolocnost tu bude zit. Ale to az mi pomrieme. Srandujem :o) Nic v zlom nikomu neprajem a nikoho som nechcel zamerne urazit. Vsetci sme deti prirody.
  • 22. júla 2007 20:46:13 CEST
    Ako pocituje sub neveru svojej dominy, ktora okrem neho ma este dalsich subov? Neublizuje im to? Nemyslim dominy profesionalky, to uz som pisal k comu sa to da prirovnat. Tieto si nevytvaraju so subom blizky a doverny vztah ako pisal nenufer. Je to len profesionalny vztah.
  • 22. júla 2007 20:45:15 CEST
    Prepac, ja som tu nechcel v ziadnom pripade poukazat priamo na konkretnu osobu a porusit pravo sukromia. Precitaj si wenin prvy prispevok v tomto auditku, ktory jasne porusuje pravo mojho sukromia. Trafena hus zagagala sa hovori. Ona zautocila na mna. Ja som nechcel nic konkretne, len vseobecne ma to zaujima. Ved moze si hocikedy zmenit nick a pokracovat v svojej cinnosti.

Prosim ta, cituj v ktorej vete som bol neslusny. Uprimne.
  • 22. júla 2007 20:33:03 CEST
    A jinak, abys byl v obraze - normální je to, co se děje mezi dospělými, nepříbuznými osobami s jejich oboustranným souhlasem a bez trvalých následků na zdraví fyzickém i duševním.. tedy i BDSM:-))
  • 22. júla 2007 20:30:18 CEST
    A jak se říká tomu, kdo soukromé problémy, svoji zhrzenost a pocit ublíženosti propírá na veřejnosti??
    Soukromé záležitosti by sis měl řešit jinak. Na rozdíl od nás - jak říkáš s despektem "úchylů" nerespektuješ ani tu nejzákladnější věc - právo na soukromí druhé osoby a diskrétnost...
    Jak říkáš, nemáš dar podřízenosti... a proto jsi byl opuštěn. Jenže zdá se, že nemáš ani dar slušného chování...
    A k tvé otázce, jestli je souběžný BDSM vztah nevěra - ano, jistě, že je. nevěrou je všechno, co se vymyká běžnému společenskéhu styku a za nevěru to považuje regulérní partner..
  • 22. júla 2007 20:24:35 CEST
    A preco namiesto posmesneho vyrazu "vanilka" nepouzivate vyraz, normalny clovek?
  • 22. júla 2007 20:21:14 CEST
    Prosim ta, nemen svoje prispevky a nedopisuj do nich. Je to podvod. EDIT by sa mal pouzivat na opravy gramatickych chyb a nie na upravy a dopisovanie obsahov prispevkov. Potom to vyzera nekonzistentne.

Vratim sa k tomu co si dopisala:
    Preco by som si tu nemohol zalozit svoje auditko. Myslim ze sa z nasho problemu vela ludi tu pouci. Internet a tato konferencia je predsa slobodna. Ty mi to nemas pravo zakazat. Nie som tvoj otrok-sub! Dufam len, ze svojim otrokom nerobis to co nechcu a co ich nevzrusuje.
  • 22. júla 2007 20:10:13 CEST
    Tu su na mieste v pravom slovazmysle.
  • 22. júla 2007 20:08:54 CEST
    Platena kurva!
  • 22. júla 2007 20:06:12 CEST
    Sori, ja som asi len "vanilkac". Ublizila si mi tym, ze si mi o sebe nepovedala pravdu celych 8 mesiacov. Ublizila si mi svojou neverou. Ublizila si mi neobjasnenim nasho rozchodu a dovodu preco sa k sebe jednoducho nehodime. Ublizila si mi tym ze som ta tu nakoniec nasiel.

Prajem ti vela stastia vo vztahu s novym priatelom - subom. Nepodvadzaj ho prosim, a budte spolu stastny. Prajem vam to z celeho srdca a uprimne. Si fajn baba ale spravila si jednoducho chybu. Zobrala si mi vsetku radost zo zivota, ale to nejako preboli a rozchodim to.

Prosim, ludia neublizujte si, strasne to potom boli. Viac ako telesne tresty. Na toto nema pravo ani domina.
  • 22. júla 2007 19:50:01 CEST
    Kurva!
  • 22. júla 2007 19:49:17 CEST
    nakolko si bol (hovorme tomu nepozvane) v mojom nicku, mohol si si vsimnut v ulozenej poste, ze moj terajsi priatel je sub, rozumieme si a vsetko o mne vie. neboj sa...clovek do tej istej mlaky dva-krat nestupi. poucila som sa.

ano, vyraz "vanikla" je dost pouzivany, ale je to urcite menej hanlive ako "uchyl".

a uz ma nespickuj!

• 22. júla 2007 19:41:46 CEST
    Nemala si nahodou este vcera v profile ze viera=krestanska? Vie tvoj novy vanilkovy priatel-milenec comu sa venujes? Ako sa k tomu postavi ked zisti ze vedies dvojaky zivot a nedokaze ta uspokojit?

Podla slovnika cudzich slov je: "deverbatívum slovo odvodené od slovesa deviácia - odklon od všeobecných noriem správania, odchýlka, úchylka; deviant - osoba postihnutá deviáciou, úchylný človek; deviantný porušujúci všeobecne uznávané normy, odchyľujúci sa od nich; deviovaný - chybný, úchylný, postihnutý" Preco sa tomu branis? Je to tak.

"vanilkac" to takto nazyvate akoze normalnych zdravych ludi, ktorych je vacsina?

Dementna som ti nikdy nepovedal :o)
  • 22. júla 2007 19:07:41 CEST
    netvrdil "niekto" este pred par dnami, ze BDSM je uchylka, ludia takto zijuci su devianti, dementi a este neviem co?

...a teraz ten "niekto" ma relativne vysoke BDSM preferencie v profile a zaklada auditka
    • 2 posts
    22. júla 2007 18:37:24 CEST
    Podla mna to nevera je, pretoze je tam blizkost a dovera dvoch osob. Nechapem preto ludi co o sebe vedia ze ich BDSM vzrusuje a aj napriek tomu si hladaju vanilkovu priatelku. U koho to viem tolerovat su ludia co na to prisli az neskor.