Forums » Nekategorizováno

Zenska dominancia

• 24. júla 2007 20:40:49 CEST
    Ze vraj tu treba napisat prvy prispevok tak dufam ze Vam to bu k uzitku.
  • 13. septembra 2007 17:10:03 CEST
    no vidíš aj keď v príspevku kde sa píše alebo kde údajne sa sťažujem žiaden smajloš nieje. Takže tak.
  • 13. septembra 2007 16:02:14 CEST
    Neviem, ja tomu nerozumiem, ale mas tam nejakeho skodoradostneho smajlika nakonci prispevku, nebodaj si zartoval... :o)
  • 13. septembra 2007 15:40:29 CEST
    to je nevýhoda internetu a rôznych for. Nevidieť ako sa pri tom daná osoba tvári keď to píše. Či to píše s pocitom hnevu alebo v nálade alebo len tak. Inak to som uviedol ako príklad. ale nabudúce to dám do zátvorky aby bolo jasne.
  • 13. septembra 2007 9:13:06 CEST
    Sori, ty sa tu stazujes ze si prisiel koli ustupkom partnerke o priatelov, ze si neni normalny. Ale myslim ze si normalny. Normalne. Len mas nenormalnych kamaratov. Ty sa preto ze neznasas normalitu nemas rad a snazis sa za kazdu cenu byt nenormalny? :o)
  • 12. septembra 2007 23:08:19 CEST
    nejlepší je být normálně nenormální, být normální je vlastně excentrické
  • 12. septembra 2007 22:27:50 CEST
    Kto píše že to nieje normálne. Ešte k tomu slovíčku normálne nemám ho príliš v láske ani ľudí čo sa snažia byť normálny my príliš sympatický niesu.
  • 12. septembra 2007 20:44:50 CEST
    Ale ved to je normalne. Ved zenam kupujeme kvety a darceky ktorymi si ich uctime a rozveselujeme, chodime do restauracii, zapalujeme sviecky, nechavame si poradit v obleceni, zariadeni bytov atd, atd... Vsetky emancipovane jazdia autom a su a mozu byt jednoducho uplne samostatne ako mi chlapi a nikto sa tomu necuduje. Ja doma vysavam, utieram prach periem a nehambim sa za to. Dokonca su pary v ktorych muz zostava na materskej a nieje to neobvykle, i ked ma zena od narodenia k dietatku blizsie. To nieje ziadne riadenie zivota, je to normalna vec, tak to je ze sa podkladame a zaliskavame, kto to nerobi je spolocensky idiot. Slovensko predsa nieje arabska krajna kde musia chodit zahalene a nemozu dokonca ani volit. A to neni BDSM vstah myslim.
  • 12. septembra 2007 20:13:04 CEST
    Nehovorila som o tom nechať si riadiť život. Nemôžem posúdiť či Ti žena riadi život, ale moje skúsenosti hovoria, že ak sú si partneri rovní tak muži - samci to vidia ako riadenie života
  • 12. septembra 2007 20:08:42 CEST
    Prišiel som takmer o všetkých. Že vraj už niesom chlap, keď si nechávam riadiť život od inej osoby a to ešte od ženy. Nehanbím sa za to ale ani sa tým nechválime.
  • 12. septembra 2007 19:48:47 CEST
    Si tá lepšia varianta, tá horšia sa so "silnou" ženou nezmieri - kamárati sú prednejší
  • 12. septembra 2007 19:38:16 CEST
    Riešiť situácie spoločnou cestou je pekná vlastnosť. ak niekto túži alebo má potrebu nadvlády v určitej situácii musí si ju vedieť získať jeden zo spôsobov je vybojovať si ju.
  • 12. septembra 2007 19:35:27 CEST
    Pre nás chlapov je ťažké si uvedomiť svoje slabé miesta v súkromí s milovanou osobou nieto ešte pred kamarátmi. Preto ako píšeš zatíname zuby. Tiež som to robieval chcel som totiž sedieť na dvoch stoličkách súčastne. No vybral som si jednu a na reči kamarátou som sa vykašľaľ.
  • 12. septembra 2007 15:07:46 CEST
    Pracovala by som s nimi ak by mi nechceli za každú cenu dokázať že na to nemám. Pracujem v oblasti v ktorej ženy nie sú práve bežné - a nieto ešte aby boli dobré. A ani ja nemám rada "silné ženy" ktoré si uviedol v prvých riadkoch. Ale na druhej strane Ťa budem parafrázovať - "neponižuj sa - lebo Ťa budú ponižovať aj ostatní". A vďaka za reakciu
    • 2 posts
    12. septembra 2007 12:02:50 CEST
    Ja mam zase skusenost ako si to nazvala so "silnou zenou" taku, ze niektore su jednoducho sebecke, neustriehnutelne, neverne, namyslene, neuprimne vo vstahoch, robia si co chcu, idu von kam chcu, s kym chcu, kedy chcu, nevedia co chcu ale chcu vsetko a nakoniec nemaju nic...cest vynimkam a tym co si to sebectvo a namyslenost uvedomili... Preco vlastne bojujes a sutazis z muzmi? Preco nepracujete spolu ale proti sebe? Ved kto seje vietor zozne vichor. Na kazdeho chlapa je chlap sa vravi. Nepovysuj sa lebo budes ponizeny! Neomylnemu aj najmensia chybycka prischne ako obrovsky omyl, a kazdy predsa robi chyby. Ja mam radost ked spoznam niekoho chytrejsieho ako som sam a mozem sa od neho ucit, ci je to zena a ci muz, ale nad nikym sa nikdy nepovysujem.
  • 12. septembra 2007 11:00:00 CEST
    Ak mužom dôjdu argumenty použijú silu. Som inteligentná, pekná, dokážem sa uživiť sama a nebojím sa povedať svoj názor. Práve preto sa mi všetci muži v mojom okolí snažia dokázať že nie som dosť dobrá, nie tak dobrá ako oni. A denne si bolestivo uvedomujú že som lepšia. A dosť často vidím ako zatínajú päste a keby ..... Lenže nemôžu. Do dnešného dňa si na mňa nikto nedovolil zdvihnúť ruku - a pravdou je že ani by som to nedovolila. Takže - nezdieľam názor že muž je pán tvorstva. Muž je len silnejší - preto je o tom presvedčený. Nehovorím, že muži nie sú inteligentná atď. - ale tí, u ktorých badať náznaky vyššej inteligencie - tým nehovorím o vzdelaní ale o prirodzenej vrodenej inteligencii - nemajú problém prijať aj "silnú" ženu. Škoda len, že v našej spoločnosti sa takýto muži "nenosia".
  • 29. augusta 2007 2:13:15 CEST
    Fyzicka prevaha muza bola skoro vzdy podriadena tej zenskej. Niekedy staci jedna slza alebo pohlad a je po tej fyzickej prevahe
  • 29. júla 2007 14:53:45 CEST
    ale fuj... aj tomu ti tvoji kamosi verili? a co na to ich priatelky ak to na nich skutocne praktikovali?
  • 25. júla 2007 21:43:58 CEST
    miloško bubáčik vás bude bumbulať koľko len budete chcieť a robí to vo svojej bumbulovni, stačí si zakúpiť vstupenku u miloška bubáčika prvorodeného v bubáčikove na bubáčikovej ulici č.7, s pozdravom miloško bubáčik prvorodený
  • 25. júla 2007 19:34:25 CEST
    chcel som dodat ze sa ospravedlnujem za tie moje gramaticke chyby ale nejak som to tam nedal. Ako tak citam aj ty na tom niesi zrovna najlepsie. Ak ma niekto fyzicku prevahu tak tym sa mysli ze je fyzicky silnejsi.
    Liina: Napisal som to do pod. prave koli tomu ze ak uy je vela prispevkou v miestnosti, tak na ten prvy prispevok uz nedojde a malokto si ho precita. Popravde aj toto si malokto precita.
  • 25. júla 2007 7:47:28 CEST
    No já se fakt lekla, že je to zas duplicitní fórum... A ono ne:)))
    Každopádně ten šíleně dlouhý podtitul, mohl být právě prvním příspěvkem:)